ja wpadlam tylko zobaczyc czy jest ktos po wizycie i prosze bardzo jest super wiadomosc-ViolaPop bardzo sie ciesze ze z Twoim malenstwem wszystko dobrze!!!! wracam do wyrka czekamy na reszte dziewczynek z dobrymi wiadomosciami!
reklama
D
Dzoana.a
Gość
Ja zmykam do pracy, do zczytania później
Hej dziewczynki,
ja muszę dziś w pracy troszkę podglądać co piszecie bo po pracy lecę do spowiedzi a wieczorem do kina.
Solcia jak Twój humor dzisiaj?? Bo mój też dziś nie za bardzo
Mierzę sobie temp. od kilku dni i miałam nadzieję że będzie rosnąć a ona spada...
Wiecie może jak to jest z tą temp?? Czy musi być wyższa przy ciąży?? Czy jak mi skacze to już nic z tego??
Masakra zepsuł mi się humor.. a już tak się cieszyłam na to testowanie.
domiska ja jak słyszę, o kolejnej kobiecie w ciąży to mnie tylko dołuję (ale oczywiście nie o Was foremeczki
). Wiem, że to starsze ale tak jest. Niektóre kobiety w ogóle tego nie doceniają.
A co do życzeń to podejrzewam, że będę mieć tak jak ty. Co prawda już jesteśmy długo po ślubie ale szwagierka jest w ciąży a oni rok po nas się pobrali. Na pewno będa pytania z typu: "a wy kiedy"? Na samą myśl o tym mi niedobrze
dzoana co do mężów to powiem Ci że mój to mnie musiał namawiać żebyśmy zaczęli się starać
Ja oczywiście też bardzo chciałam ale myślałam że za pierwszym razem bum i będę w ciąży. Chciałam poczekać do wakacji jak się przeprowadzimy. Ale on stwierdził, że może zaczniemy wcześniej a to było w marcu. Ja wtedy tak się strasznie na dzidzię napaliłam, że jak za pierwszym razem się nie udało to ryczałam jak głupia.
Lecę popracować, potem zaglądnę
Aha Viola gratulację zdrowej kruszynki
ja muszę dziś w pracy troszkę podglądać co piszecie bo po pracy lecę do spowiedzi a wieczorem do kina.
Solcia jak Twój humor dzisiaj?? Bo mój też dziś nie za bardzo

Mierzę sobie temp. od kilku dni i miałam nadzieję że będzie rosnąć a ona spada...
Wiecie może jak to jest z tą temp?? Czy musi być wyższa przy ciąży?? Czy jak mi skacze to już nic z tego??
Masakra zepsuł mi się humor.. a już tak się cieszyłam na to testowanie.
domiska ja jak słyszę, o kolejnej kobiecie w ciąży to mnie tylko dołuję (ale oczywiście nie o Was foremeczki

A co do życzeń to podejrzewam, że będę mieć tak jak ty. Co prawda już jesteśmy długo po ślubie ale szwagierka jest w ciąży a oni rok po nas się pobrali. Na pewno będa pytania z typu: "a wy kiedy"? Na samą myśl o tym mi niedobrze
dzoana co do mężów to powiem Ci że mój to mnie musiał namawiać żebyśmy zaczęli się starać
Lecę popracować, potem zaglądnę
Aha Viola gratulację zdrowej kruszynki

A
anaber
Gość
Cześć dziewczynki :-) pamiętacie mnie jeszcze ?
Ostatnio trochę zaniedbałam Was nie miałam czasu, a to szkoła prace teraz porządki przdświąteczne itp.
Witam wszystkie nowe staraczki a zafasolkowanym gratuluję a za staraczki trzymam &&&&&&&
ViolaPop super gratulacje
Ilonka szybko daj nam znac i trzymam &&&&&&&&&&&&&&
Ja byłam wczoraj na wizycie wstawiłam nowa fotkę ktosiek ma 3cm i ma się dobrze
Teraz muszę zmykac do sklepu kupić cos na obiad dziś w moim menu łazanki ostatnio mam ochote na kapuste kiszoną w różnych postaciach ;-)
Miłego dzionka życzę
Ostatnio trochę zaniedbałam Was nie miałam czasu, a to szkoła prace teraz porządki przdświąteczne itp.
Witam wszystkie nowe staraczki a zafasolkowanym gratuluję a za staraczki trzymam &&&&&&&

ViolaPop super gratulacje

Ilonka szybko daj nam znac i trzymam &&&&&&&&&&&&&&
Ja byłam wczoraj na wizycie wstawiłam nowa fotkę ktosiek ma 3cm i ma się dobrze

Teraz muszę zmykac do sklepu kupić cos na obiad dziś w moim menu łazanki ostatnio mam ochote na kapuste kiszoną w różnych postaciach ;-)
Miłego dzionka życzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
karol_in-a
Gość
viola- super, chcociaż z tą plcią to może być różnie
z tego co pamiętam to celowaliście na chłopaka, ale myślę, że najważniejsze żeby było zdrowe 
ilonko- no no no nieładnie... trzymam kciuki i czekam na wiesci po wizycie tak samo jak Roszpunka i zzagubiona
anaber- witaj; miło że wpadłaś- może w ramach świątecznych prezentów mogłabyś obdarować fluidkami?
ilonko- no no no nieładnie... trzymam kciuki i czekam na wiesci po wizycie tak samo jak Roszpunka i zzagubiona
anaber- witaj; miło że wpadłaś- może w ramach świątecznych prezentów mogłabyś obdarować fluidkami?
A
anaber
Gość
Proszę bardzo dla Wszystkich staraczek góra wielkich świątecznych prezentów w postaci fluidków 

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Roszpunka juz po wizycie, mam nadzieje ze wiecej tu nam skrobnie niz na enpr !!!! słyszysz ??????????????????
Viola ważne ze coś juz czuć
no i szybko jak by nie było !!!!!!!!!!!
Anaber witaj
czyżby był facet jak na kwaśne cię ciągnie ?
))))) CZAS POKAŻE 
Viola ważne ze coś juz czuć
Anaber witaj
reklama
bietka84
szczęśliwa :)
cześć dziewczynki 
nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie ....
u mnie jak na razie OK.
Niestety mam wszystkie możliwe dolegliwości -rano, w dzień - więc wracam z pracy do domu i idę spać... w weekend nadrabiam w domu zaległości ... typu sprzątnie i zajmowanie się psem i mężem...
Czytam sobie Was co jakiś czas ...
cieszę się Viola i strasznie zazdroszczę że już czujesz ruchy :-) !!!!!
ilonka trzymam kciuki &&&&&&&& - wszystko będzie dobrze!!! ja to wiem, ja to czuje !!!
całuje wszystkie ciężaróweczki, staraczki i WAS TUTAJ WSZYSTKIE
:-)
nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie ....
u mnie jak na razie OK.
Niestety mam wszystkie możliwe dolegliwości -rano, w dzień - więc wracam z pracy do domu i idę spać... w weekend nadrabiam w domu zaległości ... typu sprzątnie i zajmowanie się psem i mężem...
Czytam sobie Was co jakiś czas ...
cieszę się Viola i strasznie zazdroszczę że już czujesz ruchy :-) !!!!!
ilonka trzymam kciuki &&&&&&&& - wszystko będzie dobrze!!! ja to wiem, ja to czuje !!!
całuje wszystkie ciężaróweczki, staraczki i WAS TUTAJ WSZYSTKIE
Podziel się: