reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ja wpadlam tylko zobaczyc czy jest ktos po wizycie i prosze bardzo jest super wiadomosc-ViolaPop bardzo sie ciesze ze z Twoim malenstwem wszystko dobrze!!!! wracam do wyrka czekamy na reszte dziewczynek z dobrymi wiadomosciami!

reklama
Hej dziewczynki,
ja muszę dziś w pracy troszkę podglądać co piszecie bo po pracy lecę do spowiedzi a wieczorem do kina.
Solcia jak Twój humor dzisiaj?? Bo mój też dziś nie za bardzo:no:

Mierzę sobie temp. od kilku dni i miałam nadzieję że będzie rosnąć a ona spada...
Wiecie może jak to jest z tą temp?? Czy musi być wyższa przy ciąży?? Czy jak mi skacze to już nic z tego??

Masakra zepsuł mi się humor.. a już tak się cieszyłam na to testowanie.

domiska ja jak słyszę, o kolejnej kobiecie w ciąży to mnie tylko dołuję (ale oczywiście nie o Was foremeczki:-p). Wiem, że to starsze ale tak jest. Niektóre kobiety w ogóle tego nie doceniają.
A co do życzeń to podejrzewam, że będę mieć tak jak ty. Co prawda już jesteśmy długo po ślubie ale szwagierka jest w ciąży a oni rok po nas się pobrali. Na pewno będa pytania z typu: "a wy kiedy"? Na samą myśl o tym mi niedobrze:(

dzoana co do mężów to powiem Ci że mój to mnie musiał namawiać żebyśmy zaczęli się starać:) Ja oczywiście też bardzo chciałam ale myślałam że za pierwszym razem bum i będę w ciąży. Chciałam poczekać do wakacji jak się przeprowadzimy. Ale on stwierdził, że może zaczniemy wcześniej a to było w marcu. Ja wtedy tak się strasznie na dzidzię napaliłam, że jak za pierwszym razem się nie udało to ryczałam jak głupia.

Lecę popracować, potem zaglądnę

Aha Viola gratulację zdrowej kruszynki:happy:

Cześć dziewczynki :-) pamiętacie mnie jeszcze ?
Ostatnio trochę zaniedbałam Was nie miałam czasu, a to szkoła prace teraz porządki przdświąteczne itp.
Witam wszystkie nowe staraczki a zafasolkowanym gratuluję a za staraczki trzymam &&&&&&&:tak:

ViolaPop super gratulacje :happy2:
Ilonka szybko daj nam znac i trzymam &&&&&&&&&&&&&&
Ja byłam wczoraj na wizycie wstawiłam nowa fotkę ktosiek ma 3cm i ma się dobrze:laugh2:
Teraz muszę zmykac do sklepu kupić cos na obiad dziś w moim menu łazanki ostatnio mam ochote na kapuste kiszoną w różnych postaciach ;-)

Miłego dzionka życzę :rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
viola- super, chcociaż z tą plcią to może być różnie :) z tego co pamiętam to celowaliście na chłopaka, ale myślę, że najważniejsze żeby było zdrowe ;)

ilonko- no no no nieładnie... trzymam kciuki i czekam na wiesci po wizycie tak samo jak Roszpunka i zzagubiona :)

anaber- witaj; miło że wpadłaś- może w ramach świątecznych prezentów mogłabyś obdarować fluidkami? :)

Roszpunka juz po wizycie, mam nadzieje ze wiecej tu nam skrobnie niz na enpr !!!! słyszysz ??????????????????
Viola ważne ze coś juz czuć :) no i szybko jak by nie było !!!!!!!!!!!
Anaber witaj :) czyżby był facet jak na kwaśne cię ciągnie ?:)))))) CZAS POKAŻE :)

reklama
cześć dziewczynki :)
nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie ....
u mnie jak na razie OK.
Niestety mam wszystkie możliwe dolegliwości -rano, w dzień - więc wracam z pracy do domu i idę spać... w weekend nadrabiam w domu zaległości ... typu sprzątnie i zajmowanie się psem i mężem...
Czytam sobie Was co jakiś czas ...
cieszę się Viola i strasznie zazdroszczę że już czujesz ruchy :-) !!!!!
ilonka trzymam kciuki &&&&&&&& - wszystko będzie dobrze!!! ja to wiem, ja to czuje !!!
całuje wszystkie ciężaróweczki, staraczki i WAS TUTAJ WSZYSTKIE :) :-)

Do góry