Hej dziewczynki,
ja muszę dziś w pracy troszkę podglądać co piszecie bo po pracy lecę do spowiedzi a wieczorem do kina.
Solcia jak Twój humor dzisiaj?? Bo mój też dziś nie za bardzo
Mierzę sobie temp. od kilku dni i miałam nadzieję że będzie rosnąć a ona spada...
Wiecie może jak to jest z tą temp?? Czy musi być wyższa przy ciąży?? Czy jak mi skacze to już nic z tego??
Masakra zepsuł mi się humor.. a już tak się cieszyłam na to testowanie.
domiska ja jak słyszę, o kolejnej kobiecie w ciąży to mnie tylko dołuję (ale oczywiście nie o Was foremeczki

). Wiem, że to starsze ale tak jest. Niektóre kobiety w ogóle tego nie doceniają.
A co do życzeń to podejrzewam, że będę mieć tak jak ty. Co prawda już jesteśmy długo po ślubie ale szwagierka jest w ciąży a oni rok po nas się pobrali. Na pewno będa pytania z typu: "a wy kiedy"? Na samą myśl o tym mi niedobrze
dzoana co do mężów to powiem Ci że mój to mnie musiał namawiać żebyśmy zaczęli się starać

Ja oczywiście też bardzo chciałam ale myślałam że za pierwszym razem bum i będę w ciąży. Chciałam poczekać do wakacji jak się przeprowadzimy. Ale on stwierdził, że może zaczniemy wcześniej a to było w marcu. Ja wtedy tak się strasznie na dzidzię napaliłam, że jak za pierwszym razem się nie udało to ryczałam jak głupia.
Lecę popracować, potem zaglądnę
Aha
Viola gratulację zdrowej kruszynki