reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka- ja trzymam kciuki, żeby ta wizyta Cię uspokoiła przede wszystkim.

pamela- trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze. przytulam Cię mocno... :)

reklama
karol_in-a dziekuje Ci bardzo,moja fasolinka walczy dzielnie o przetrwanie,a ja sie zastanawiam czy moze ja cos zle zrobilam,czy to moja wina? wiec Ilonka ma tez dzis wizyte,to pomodle sie o dobre wiesci!

Witam Was kochane,ostatnio mało pisze,ale codziennie Was podczytuję i mocno kibicuję....Ja również dzisiaj mam wizytę o 15.15 i bardzo bardzo proszę o wsparcie i kciukasy:)Jestem przerażona,że aż biegunki dostałam....buziaczkuje wszystkie foremki i życzę miłego dnia:***Aga
Ilonko,Roszpunko &&&&&&&&&&&&&&&&&&będzie dobrze Kochane:*

agniesia84 oczywiscie ze wspieramy trzymamy kciukasy!musi byc dobrze! dzisiaj dzien pelen badan,jestem pewna ze beda same dobre wiadomosci.trzymajcie sie dziewczynki,czekamy na wiesci:tak:

Pamela mam nadzieje ze to plamienie szybko minie, a skąd sie to wzięło ???????????? kurcze ale my to musimy sie martwić ciagle, ale trzeba wierzyć ze bedzie ok ( no tak mówi to ta która ma wiarę ehhhhhhh)
agniesia jak sie czujesz?????????????? trzymam kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&& na pewno bedzie piękny pęcherzyk :)
Karolinka dziękuję, !!!!!

karol_in-a dziekuje Ci bardzo,moja fasolinka walczy dzielnie o przetrwanie,a ja sie zastanawiam czy moze ja cos zle zrobilam,czy to moja wina? wiec Ilonka ma tez dzis wizyte,to pomodle sie o dobre wiesci!

Pamela, absolutnie się nie obwiniaj:no: I bądź dobrej myśli, a w czwartek okaże się, że skarbek rośnie i wszystko z nim ok.

ilonka- podziękujesz po wizycie jak tu nam napiszesz same dobre wiadomości i się już uspokoisz. no i mam nadzieję, że będziesz tu częściej zaglądać :)

pamelo- głuptasie, to nie Twoja wina. nie możesz tak myśleć, bo to nie jest wskazane... :)

reklama
Dzoana.a mam nadzieje ze czwartek okaze sie dla mnie szczesliwy,jeszcze troszke musze wytrzymac...Ilonka taki widac juz nasz zywot,ciagle pod gorke...

Do góry