reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonko kochana gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja o malo na zawal nie zeszlam czekajac na wiesci od ciebie super super super

slij nam dziewczynkowe fluidki dbaj o siebie odpoczywaj i zadnych zlych mysli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
KOBIETKI MAM DZIECIĄTKO !!!!

NADAL NIE MOGĘ UWIERZYĆ !!!!!!!!!!!!!
NO I LEKARZ ZMIERZYŁ TYLKO PĘCHERZYK MA PONAD 23 mm , dzidzi mi nie wymierzył, ale SERDUSZKO PIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6.08 2012 TERMIN PORODU WEDŁUG OM
MAM KARTĘ CIĄŻY :-D

TAK,TAK , miałyście rację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

wkoncu sie odezwalas,bo ja tu ciagle zagladalam,czy sa jakies wiadomosci od ciebie

GRATULUJE KOCHANA,ZOBACZYSZ WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE !!!!!!:-)
:-):-),ciesze sie ,bardzo..i prosze ,zadnych glupich mysli wiecej !!!!!

losiczka no dwa ostatnie miałam 38 i 39, ale przed nimi miałam 29 z tym,że to mogło się jeszcze normować po anty, które w lipcu odstawiłam. Dlatego właśnie ta owulacja teraz jakoś mało prawdopodobna mi się wydawała. Według moich obliczeń, to powinna wystąpić ok. 24.12.

ilonka gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tobie się chyba najbardziej ta fasolka należała, jeśli mogę tak powiedzieć :) To teraz dbaj o siebie i niech M skacze wokół Ciebie, a co.... :)

wiecie co, po wiadomościach od ilonki siedzę przed kompem z takim bananem na buzi, jakbym co najmniej to ja zafasolkowała :)

Ostatnia edycja:
asiczka a ty dostalas wkoncu @ ??,co tam u ciebie ??
violu :-),a ty wolalas chlopca czy dziewczynke...ja wiem,najwazniejsze,aby bylo cale i zdrowe ;-)
losiczka ja tez nie celowalam w plec,a tak sie udalo,ze jest 1sza dziewczynka a 2gi chlopak :tak:
lorelain ja wiem,to trudne..:laugh2:to trzymam &&& za 2kreski ;-) i daj zaraz znac jak zatestujesz

Mi płeć była całkowicie obojętna,ale moja córka chciała siostrę,a mąż niby też mówił ,że mu obojętne ale w głębi serca też trzymał kciuki na córkę:)( z pierwszego małżeństwa ma syna)

KOBIETKI MAM DZIECIĄTKO !!!!

NADAL NIE MOGĘ UWIERZYĆ !!!!!!!!!!!!!
NO I LEKARZ ZMIERZYŁ TYLKO PĘCHERZYK MA PONAD 23 mm , dzidzi mi nie wymierzył, ale SERDUSZKO PIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6.08 2012 TERMIN PORODU WEDŁUG OM
MAM KARTĘ CIĄŻY :-D

TAK,TAK , miałyście rację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

:-)cieszę się i teraz tylko pozytywnie proszę mysleć...

Rozia no teraz to juz wiem :-) jakby co to sluze pomoca :-)choc nie dawno sama sie uczylam :-)

ILONKO JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc dziewczynki

Ilonka jeszcze raz gratki i kopniak za niedobre mysli :*

U MNIE CHYBA TEZ PIPULA ROSNIE hehe najpierw lekarz powiedzial ze chlopak chyba ale pozniej ze na dziewczyne wyglada niestety nie mozna tego potwierdzic gdyz ....... oczywiscie moj dzidzius uparty pepowine miedzy nogi wlozyl i tyle zobaczylismy ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
asiczka a ty dostalas wkoncu @ ??,co tam u ciebie ??
violu :-),a ty wolalas chlopca czy dziewczynke...ja wiem,najwazniejsze,aby bylo cale i zdrowe ;-)
losiczka ja tez nie celowalam w plec,a tak sie udalo,ze jest 1sza dziewczynka a 2gi chlopak :tak:
lorelain ja wiem,to trudne..:laugh2:to trzymam &&& za 2kreski ;-) i daj zaraz znac jak zatestujesz

kochana ja @ nadal nie dostalam,to juz 42 dc,bije rekordy chyba jakies...dzisiaj czuje sie fatalnie zmeczona..

ilonka serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nas przetrzymalas kochana!!!!ale super,teraz tylko do przodu,ciesz sie kochana kazdym dniem spokojnie do rozwiazania:)))))))ale nam radosc sprawilas,tyle dni zylysmy w napieciu...buziole kochana:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
dziękuje , teraz tylko same mega pozytywne mysli !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieje ze 17 stycznia zobaczę juz super malutkiego człowieczka który pomacha mamusi :):-D

reklama
jeeej Ilonko super, teraz mam nadzieje ze wlaczysz pozytywne myslenie i juz nie bedziesz sie tak zamartwiac, tyle przeszlas ze tym razem musi sie udac i zdrowe dzieciatko urodzi sie w terminie:tak:

Wielkie gratulacje dla Violi, agniesi, roszpunki, anaber ciesze sie ze wszystkie wizyty udane, mam nadzieje ze niedlugo wszystkie do was dolaczymy, jak tam zzagubiona juz po wizycie?
asiczka termin @ 13.12 dzisiaj juz 20, maz mial racje albo na jakies felerne testy tarfilas albo nie umiesz na nie sikac;-)

Wstawiam tabelke bo testujacych w najblizszych dniach coraz wiecej.........

_________________________Staraczki
confused.gif

…………..asiczka31………….31...............13.12…………….....2.........
.
…………..Solcia……………….23................???......................1...........
.............MałaMi...................25..............19.12....................7...........
.............Lorelain.................26...............23.12....................2...........

.............anusia88sc..............23...............24.12.....................2...........
.............agnieszka_dk............23..............24.12....................???..........
.............Dzoana.a.................29..............25.12?....................4?..........

.............Roza_.....................???.............28.12?...................???..........
.............nosotros..................27..............30.12.....................4...........
.............agnes2704...............29..............31.12.....................5...........
.............scotland18...............21..............01.01.....................1...........
.............losiczka72................39..............01.01.....................6...........
.............piąteczka.................31..............04.01.....................3...........
.............Karolekk...................30..............07.01.....................3...........
.............Rozia.......................26..............08.01.....................3...........
.............justynka7177............24..............10.01.....................3...........
.............karol_in-a.................28..............11.01....................7............
.............domiska1..................31..............12.01....................2............
.............jane........................27................???......................11...........
.............KatyB......................30................???......................14...........
.............Suonko87...............24................???.......................6.............
.............karla21.....................21...............???......................2............
.............sylwia_d...................22...............???.......................4............
.............Bobofrutek................27...............???......................???..........
.............pamela....................??.............. ..???.....................???.........

....Mamusia-Kasia.........22............03.08.2011............ .. 10 .05.12..........
....ViolaPop...................35............26.08 .2011...............01.06.12..........
....zZagubiona..............21............21.08.20 11 ..............03.06.12..........
....bietka84...................27............02.10 .2011...............04.07.12..........
....ania-aneczka............27............01.10.2011....... . ......08.07.12..........
....anaber......................30............11.1 0.2011..............18.07.12............
....tomek i justyna.........24............17.10.2011........ .......25.06.12............
....ada6.1984................27............23.10.2 011...............30.07.12...........
.....ilona24....................24............30.1 0.2011...............08.08.12...........
.....Roszpunka..............25.......... ...02.11.2011..............12.08.12...........
.....agniesia84...............27.......... ....????........................20.08.12.........
.....marysia77................34.......... ....????..........................???............. .....
.....katrina115...............??.............. .???.............................???............... .
.....pola.........................??........... . ...???............................???.............. ..
.....lilian........................26.... .............???...........................???..... ...........

Ostatnia edycja:
Do góry