reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka to znowu mamy tego samego dnia wizytę z tym ,że ja mam na 9.20 rano:) Wolę z rana obudzę się wykąpie i już nie denerwuję się cały dzień:) Ale za to w nocy spać nie mogę hehehe.

A i lekarz kazał mi przyzwyczajać się do leżenia na lewym boku...

reklama
asiczka a testy ciagle pokazuja 1kreske ??,moze idz do lekarza ??
ilonka kochana,tylko pozytywne myslenie,bedzie dobrze &&&&&
viola to jak tak bardzo chcecie corcie to trzymam &&&,aby nic nie pojawilo sie miedzy nozkami :-D
zagubiona u mnie corcia nie chciala sie pokazac i do konca nie znalismy plci dziecka,za to u synka to bylo widac na kazdym badaniu ,ze chlopak i nie bylo szans aby lekarz pomylil siusiaka z pepowina,bo on sobie pepowina krecil z boku,a miedzy nozkami bylo widac siusiaka ;)

Ilonka - gratulacje!!! .... proszę prześlij dużo twoich pozytywnych fluidków ciążowych:-) .... pamiętasz czy na samym początku miałaś jakieś objawy ciążowe? ... w którym dc wyszedł Ci pierwszy pozytywny test?

zagubiona my z cora tez nie wiedzielismy,nawet na krotko przed porodem mialam robione usg i tez sie nie pokazala,skrzyzowala nozki i tyle bylo widac :-Dczulam,ze bedzie chlopak i mial byc Mikolaj,a jak sie urodzila i uslyszalam 'dziewczynka',to pierwsze co powiedzialam to to,nie mam imienia..:tak::-D

Ilonka, gratulacje!!!!!!!:-)
Same fluidki wśród nas~~~~~~~~:-)
Ja już dzisiaj muszę kończyć, nie wiem czy jutro wejdę, bo szkolenie mam od rana do wieczora, później kurs tanga. Wrócę do domu po 21, ech, oby już był czwartek wieczorem
Buźka

Zagubiona - może to nawet fajnie jakby była taka niespodzianka :-) .... kiedyś ktoś mi powiedział, że poznać płeć przed rozwiązaniem to tak jak wiedzieć jaki będzie wynik meczu ;-)

dziewczyny a ja pomimo negatywnego testu wczoraj czuję się ciążowo...w zeszłym miesiącu właśnie się tak nie czułam. Nie boli mnie brzuch jak na zbliżającą @ a zawsze mnie boli już na parę dni przed, za to bolą mnie jajniki oba na zmianę :rolleyes2:

lorelain a mnie juz nic nie boli tak dla odmiany:)mowie ze to pewnie przekwitanie to sie ze mnie smieja hihi:)

madlen wiem ze powinnam isc do lekarza,a najlepiej byloby zrobic bete,ale jak juz wczesniej pisalam mieszkam w anglii a tu sie niestety nie bawia w takie badania,jedyne co moga mi zrobic to test ciazowy,a to to moge sama w domu,wiec poczekam bo 2go stycznia lecimy do polski i mam wizyte u swojego gin:)juz nie moge sie doczekac haah:)

reklama
Do góry