reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

hehe ja lubie wiedziec co jak nie przepadam za niespodziankami ;p;p na szczescie termin na czerwca wiec mam nadzieje ze bedzie cieplo bo wtedy w samych bodziakach a te mam kolorowe ;p

reklama
zagubiona gratuluje :-):-):-) wiecie ze ja mam slabosc do dziewczynek ;-) ale wiem jedno ze jak wkoncu mi sie uda to plec poznam dopiero po porodzie he he nie chce wiedziec po tym co przeszlam z malym :sorry2:

asiczka juz zmienione
madlen nie widze cie w tabelce
Loreain no to trzymamy kciuki zeby ktos juz siedzial w brzuszku i niedlugo pewnie pokaza sie te dwie krechy na tescie. Jutro testujesz?

scotland - z jednej strony jak nie zatestuję to będę miala dłużej nadzieję i pozytywne myśli a z drugiej strony chciałabym wiedzieć, zobaczyć te dwie kreski i się cieszyć.

losiczka no mialam te najzwyklejsze 25,teraz zamowilam 10 wiec jak przyjda w tym tyg to bede testowac w sobote.ale myslisz ze to moze byc wina testow?maksymalnie powinnam dostac @ 36 dnia cyklu,a mam dzis41, wczoraj robilam test i wyszedl negatywny.myslisz ze poprostu mogl ciazy jeszcze nie wykryc?bo ja juz nie wiem..

Ilona gratulacje ! Cudownie! W tej magicznej tabelce możecie wpisać 31 lat :) jestem tuż po @ więc zobaczymy co następne tygodnie przyniosą, ale raczej szału nie będzie, bo jedziemy do rodziców jednych i drugich:) chyba, że małe co - nie - co po drodze hihihi

lorelain w poprzednich ciazach dowiedzialam sie o ciazy jakos w 8 tygodniu,wiem ze do lekarza poszlam w 9ym.bralismy wtedy pod uwge dzieciatko ale nie planowalam tak jak teraz,liczenie,mierzenie tempki...czulam poprostu ze cos sie dzieje i wtedy siegalam po test ktory odrazu pokazal dwie kreski:)a teraz to jakies cyrki:)

reklama
scotland bo ja pojawiam sie i znikam :-D,jak mnie dol dopadnie to juz mowie,ze koniec staranek,a potem przechodzi i pisze tutaj dalej ;-),nawet nie wiem,ktorymam cykl staran,tyle juz ich bylo..ale wierze,ze wkoncu sie uda :tak:
asiczka ja tez mieszkam w uk i jak mi spoznial sie @,to oprocz testu zrobili mi badanie krwi,pobrali mi chyba z 4 duze probowki,robili wszystkie mozliwe badania plus hormony ;-),moze warto udac sie do gp ?
zagubiona a kiedy nastepna wizyta ?,moze wtedy bedzie juz wiadomo kto mieszka pod twoim sercem ;-)
losiczka moja znajoma tez byla pewna ,ze ma dziewczynke,lekarz byl pewny na 100%,a jak sie urodzilo,to okazalo sie ,ze chlopak..przezyla straszny szok :szok::tak: wiec czasami lepiej nie wiedziec,no chyba ze jest pewne..tak jak bylo u mnie w 2giej ciazy,ze bylo widac siusiaka i pepowine w raczkach synka..zreszta ja mialam z mlodym tyle tego usg,ze juz nawet ja wszystko rozpoznawalam ;-):-D

Do góry