reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

kochana juz chyba jakos wytrzymam do wyjazdu,mam juz wizyte umowiona,chyba ze faktycznie zaczne sie zle czuc.koezanka byla w naszej tutejszej przychodni i zrobili jej tylko test,wyszedl negatywny i kazali przyjsc za dwa tyg.wiec roznie z tymi gp chyba bywa.

reklama
domiska a kiedy spodziewasz sie kolejnej miesiaczki? i ktory to cykl staran?
madlen podaj dane do tabelki moze cie zmobilizujemy i juz nie bedziesz sie poddawac a bedziesz probowac z nami az sie uda:tak:

Moj szkrab rozebral sie do rosolu i biega tak po mieszkaniu, chyba odziedziczyla cos po tacie bo jemu tez zawsze tak bylo najwygodniej, do czasu jak Mya sie nie urodzila.Ostatnio szkrab na nocnik siada co 5 minut ehh nasika dwie kropelki i trzeba brac nocnik, wylewac sisuki do kibelka, myc go wycierac, zaniesc do pokoju i za 5 minut ta sama historia juz latwiej bylo zmienic pampersa co pare godzin..... chyba wyniose nocnik do lazienki tylko nie wiem czy wtedy za kazdym razem bedzie wolac

scotland tylko,ze u mnie te cykle sa takie nieregularne,ze ciezko nawet wyczuc kiedy przyjdzie @,jedynie przyblizony termin..
a dzisiaj nie wiem co mi jest,ale tak krzyze bola i kosc ogonowa,ze nawet nie wiem jak mam siedziec..owu raczej nie mam,chociaz ktos wie,ja to jetem jakis ciezki przypadek :-D
ale czuje,ze u mnie mala fasolka jest coraz blizej..mam tak od kilku dni,normalnie czuje ja w powietrzu,nie mowie,ze uda sie w tym miesiacu,ale czuje,ze juz niebawem sie uda..,ale nie wiem skad mi sie takie myslenie/przeczucie wzielo..:confused:
scotland jak odpieluchowuje sie dziecko to potrzeba duzoooo cierpliwosci ;-)
asiczka a jak sie czujesz ?..myslisz,ze moze byc fasolka ??,chociaz z drugiej strony tyle czasu..mysle,ze test juz powinien wyjsc..moze cos ci sie zblokowalo ?

Ostatnia edycja:
uciekam spać :) dobranoc :)
asiczka a moze Tobie wcześniej testy nie wychodza i juz, bo ta tempka wskazuje na ciąże, bo jak sie ma 18 dni od owu wysoką to sie juz mówi o ciąży a skoro z dzieciaczkami robiłas ok 8 tyg nie wcześniej to moze taki masz urok !!!!!!!!!!!!!
scotland mój Jas to jak widzi nocnik to ucieka, codziennie chce go sadzać ale ryk jest,:( Twoja mała juz woła wiec jest sukces mój na samo hasło siusiu do nocnika ucieka gdzie pieprz rośnie :crazy:

no nić lece spać :) wpadam rano :)

zagubiona to juz niedlugo..
uciekam laski,bo tak mnie boli,ze nie daje rady siedziec,mam az taki promieniujacy bol..do jutra :tak:
dobranoc :-)

asiczka - moja kuzynka tez ma teraz problem z @, jak brała dupka to było Ok, jak tylko odstawi to nie ma, była w środę u lekarki i ta od razu pobrała jej krew na zbadanie hormonów, wszystkich włącznie z tarczycą. A tez jest tu w IRL.

mialam isc spac,a dalej tu jestem :-D..plecy bola,ale jak leze jest jeszcze gorzej..tak mysle,czy czasami mnie nie zawialo..hmm..
katrina co u ciebie,jak sie czujesz ?kiedy masz teraz wizyte ,a usg juz mialas ?

Madlen - czuję się bardzo dobrze, choć wczoraj i dziś maluch tak mi jakoś coś w boku ugniata, że aż słabo mi sie robi, ale ogólnie to bardzo dobrze, wizytę miałam w środę, położna zmierzyła tylko tętno malucha (znowu zmykał), a USG mam 4 stycznia

reklama
Do góry