reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiem dziewczyny ze powinnismy uwazac i w ogole i zdaje sobie sprawe z kolejnej straty jak ona bedzie bolesna ale ja nic chce myslec ze bedzie zle wiem ze teraz sie wszystko ulozy i bedzie dobrze juz dosc cierpien.
agnes no slub juz coraz blizej zostaly takie male sprawy do zalatwienia wszystko poszlo sprawnie i dobrze. teraz siedzie juz od kilku godz na necie i szukam fryzury. mam cienkie wlosy takie dlugoscia do lopatek bede miala diadem i chce miec welon wysoko upiety i tak patrze a necie co by mi pasowalo :-)

reklama
Witajcie po świętach,

agnes - ja przy każdej ciąży jedynym objawem miałam rosnące, bolące lub nawet bardziej swędzące piersi, ale na początku to nie było tak, że były od razu wielkie - po prostu tak jak przed okresem, ale bardziej wrażliwe na dotyk i nie przestawały rosnąc... nic więcej, więc nie dopatruj się objawów, bo możesz ich nie zauważyć (tego Ci życzę),

aniesia - super, że wszystko OK,

Ilonka - jak samopoczucie????

Hej,
ja miałam dzisiaj w pracy ciężki dzień...inwentaryzacja:-(...okropnie się przeforsowałam i jadąc do domu tylko czulam jak mi się brzuch napina. Teraz już jestem po kąpieli i zjadłam uszka i już tylko odpoczywam...oby mi to nie zaszkodziło :no:

bobofrutek - ja się nie znam, ale chyba faktycznie lepiej zaczekać :-( ... mocno przytulam bo wiem jak już byś chciała mieć fasolkę :-(

agniesia - no to ogromne gratulacje !!! .... wyściskałabym cię jakbym miała jak =)

agnes - ale ty już jesteś bliziutko testowania ... brakiem objawów się nie przejmuj, ja też nie miałam żadnych do momentu terminu @ !

hej dziewczynki!

uciekam do domku i idę spać bo mega senność mnie dopadła. kusi mnie testowanie jutro ale chyba poczekam. chociaż mam jeszcze 2 testy o czułości 10.
teraz czuję takie rozpieranie w jajnikach i ciągnie ból aż do pachwina.

wiem wiem głupie to ale co zrobić. miałam nie świrować, nie szukać objawów bo potem rozczarowanie boli. obiecuję poprawę.

buziaczki i do jutra

Dziękuję moje słonka....to dzięki Wam tu jestem,to dzięki Wam nabrałam siły by walczyc o mój mały wielki cud....Lorein ja też Ciebie bym wyściskała i resztę dziewuszek,bo dzisaj to bym mogła góry ze szczęścia przenosić....Ilonko kochana i Gosiulku my wiemy w jakich okolicznościach się poznałyśmy,teraz czas żebyś mogły rozmawiać o naszych brzusiach,mdłościach i innych przyjemnościach tych 9 miesięcy...nie ukrywam,że nadal czuję niepokój ale to pikające szczęście....ehhhhhh...buziaki dla wszystkich:*

No wreszcie mam chwilke dla siebie i dla Was :-)

U nas imprezka szybko sie skonczyla le bylo bardzo fajnie, rodzice mega szczesliwi :-).
Ksiadz na mszy zrobil im niespodzianke i pogratulowal przy wszystkich i wreczyl obraz i pamiatke z rocznicy slubu, ale sie cieszyli :tak:

Ja z prezentow dostalam od mamy pantofelki od tesciowej tak jak Ilonka komin i rekawiczki ktory sama zrobila na drutach
a dzisiaj bylam za kase ktora dostalam od meza na oczyszczaniu twarzy i masazu kamieniami goracymi........mega odprezajace :-):-):-)

Ilonka to teraz delektuj sie ta ciaza skoro lepiej ja znosisz niz z Jasiem a Malgosia to piekne imie!!!!!!!!!:-D
Nosotros wkoncu sie pokazalas;-)
Bobo mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :tak:
Lorelain czyli beta mega pozytywna......super!!!!!:-)
Agniesia gratuluje serduszka napewno bedzie wszystko dobrze:tak:
Agnes wiem dobrze o czym mowisz sama sobie obiecywalam ze nie bede swirowac a i tak to robilam.......juz na kilka dni przed @:eek:

Cześć dziewczynki:)

agniesia gratuluję i troszkę Ci zazdroszczę, ale to tak zdrowa zazdrość:) Trzymam kciuki,żeby fasolka rosła i rosła i rosła i była silna:)

no w końcu udało mi się do was wpaść:)

w pracy niestety urwanie głowy:(

dzoana no tak niestety jest, że rodzice chcieliby już wnuki i ja im się w sumie nie dziwię...już mi trochę przeszło ale jak tylko zaczynam o tym myśleć to zaczynam strasznie się bać, że nigdy nam się nie uda:zawstydzona/y:

no ale póki co próbujemy dalej.

gratulację agniesia!!!

Nie myślicie, że przez to, że tak nam się długo nie udaje to jak już w końcu będziemy w ciąży to nie będziemy potrafiły się tym tak cieszyć jak kobiety które nie miały problemów?? Ja już się martwię, że coś będzie nie tak a nawet w ciąży nie jestem!!!
Chciałabym tak beztrosko zafasolkować...

reklama
witam ,jutro moj chlopina idzie do pracy,to do poludnia wpadne do was z kawka ;-),bo dizeciaczki pewno beda albo spaly,albo bajki ogladaly :tak:
agniesia bardzo sie ciesze i gratuluje !!! :-):-)
bobo jestem tego samego zdania,co ILONKA lepiej troche odczekac,ciaza to nie sa zawody..czasami trzeba dac sobie czas,aby sie wszystko zagoilo ..nie ma co sie spieszyc ..ale zrobisz jak uwazasz
milej nocki :-)

Do góry