reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dzięki dziewczyny!

ja wiem że każda ciąża inna i nie ma co porównywać. staram się nie wyszukiwać objawów bo po prostu nie ma co. długo się trzymałam dzielnie a dzisiaj jakaś załamka i znowu za dużo o tym myślę. ale koniec. co ma być to będzie. nie teraz to może następny cykl.

reklama
hey girls,
ale sie za Wami stęskniłam :)
jak to dobrze, że jesteście tu :) jak dobrze, że można się wam wyżalić, wypłakać, wygadać...
nadal nie mam neta w domu :-/ tpsa mnie załamuje, nie postawią słupa przy domu, bo nie.... walka z tpsa trwa, dlatego nadal nadaję tylko z pracy ;)

u mnie już 5 cykl starań, a pamietam jak pisałam tu na forum, że to 2 cykl.. jak ten czas zapiernicza...
na bieżąco uzupełniam mój wykres:
w tym tygodniu idę na badanie hormonu tarczycy i progesteronu..

wszystkim dziewczynom składam najserdeczniejsze życzenia, zdrowia i radości, bo na pewno Nowy Rok przyniesie nam wszystkim zdrowe dzieciątka :) trzymam kciuki za starające się pary i wszystkie nasze ciężaróweczki :)

pozdrawiam,
nosotros

Witajcie Kochane :-)
U mnie po swietach jestem zapewne o kilka kg ciezsza bo tylko siedzienie i jedzenie hihi. Plamilam ciagle ale 2 dni temu byly przytulanka pierwszy raz od zabiegu i przestalam plamic po nich ale wiece co mnie zastanawia? dzien po przytulankach plamilam wiecej a dzis juz czysto czyli ustalo ale mam sluz jak podczas owulki. mozliwe ze mam owulke? moze @ nie doczekam jak przytulanka byly w owu?
buziaki laleczki :-)

Kochane poszłam do lekarza dzień wcześniej i.....Jest SERDUSZKO,tak pięknie biło,słyszałam je!!!!!
Byłam tak przerażona,ale teraz już ulga,obym zawsze mogła słyszec to cudne pikanie,aż do momentu kiedy utulę tę kruszynkę w ramionach:)))))Dziękuję moje kochane za wsparcie i kciukasy...Jesteście cudowne...
Lorein gratulecje!!!!!!Teraz ja mocno ściskam kciuki,żeby ciąża rozwijała sie książkowo:)
Dla wszystkich wielkie buziaczki i duża dawka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~niech każdy teścior będzie pozytywny:*

bobo no lepiej abyś jednak dostała @ bo teraz nie jest najlepszy czas na ciąże !!!!!! Jesteś po zabiegu wiec macica to jedna wielka rana i może być cięzko , wiec teraz sie lepiej zabezpieczajcie bo moze jednak owu nie miałaś, ja wiem ze chcesz szybko zajśc ale teraz naprawdę nie jest odpowiedni czas , musisz odczekać przynajmniej 3 cykle pełne aby sie starać chyba ze lekarz co innego powie, ale zabieg to zabieg !!!!!!!!
! wiem co mówię,ja sama sie pośpieszyłam i znów cierpiała wiec lepiej sobie tego oszczędzić !!!!! nie musi być źle ale co jak znów poronisz??????

bobo ja wiem ze ponosi ale śmieszne to nie jest, na własne życzenie w sumie jak coś sobie to zafundujesz, ja wiem ze nie kazdej sie to udaje,ze od razu po zabiegu jak zajdzie to bedzie OK, bo tak przeważnie nie jest, jak chcesz dziecku zapewnić odpowiednie warunku to rozwoju to wstrzymaj sie albo sie zabezpieczajcie - no takie jest moje zdanie , sama to przechodziłam i wiem jak boli kolejna strata wiec ja od razu przestrzegam przed takim pośpiechem !!!!!

bobofrutku jak przygotowania do ślubu? lepiej tak jak mówi ilonka poczekaj jeszcze a po ślubie do dzieła.

agniesia jakie dobre wieści. mam nadzieję że teraz już jesteś spokojniejsza

ja jeszcze godzina w pracy a oczy mi się zamykają. nie daje już rady

reklama
agniesia kochanie mam nadzieje ze nasz limit nieszczęść został wyczerpany i ze teraz juz nasze ciąze bedą wzorowe a dzieciaczki zdrowe :) strasznie sie ciesze z Twojego szczęścia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry