reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja już po kąpieli i zaraz zabieram się za robienie kolacji ... jakoś ciągle jestem głodna :dry:

Ilonka - będzie Małgosia jak malowana :tak: ( swoją drogą to ja mam tak na imię). Super że się w tej ciąży tak dobrze czujesz, ja jestem ciekawa jak to będzie u mnie bo ja z Matusiem umęczyłam się okropnie.

losiczka - ten cykl to raczej stanowczo nie był dziewczynkowy =) przytulanka miałam na 4 dni przed owu, dwa dni przed, dzien przed i dzien po =) mi to już wszystko jedno jaka będzie płeć :-) ... fajnei jest miec córeczkę, ale jak będzie chłopakt o też supar...zatrzymamy sobie sypialnie! =) każda opcja jest dobra :tak:

reklama
dziewczynki witam po świętach,
ależ tu wspaniałe nowiny:)
Gratulację lorelain, ale się cieszę
Ja najedzona po świętach siedzę i nadrabiam czytanie:) stęskniłam się za Wami.
Oczywiście wszyscy wypytywali "jakie mamy plany" na przyszły rok co oznacza kiedy będziemy mieć dziecko??
Cieszę się że już jesteśmy w domu. Jak tylko wsiedliśmy do auta to się poryczałam. Musiałam całe napięcie wyrzucić.
Moja szwagierka jest w 19 tygodniu i to wcale mi nie pomogło przetrwać świat:((( ale już jest ok.
Od jutra prowadzę obserwację i mierzę temp.
Teraz musi się udać:)))
Trzymajcie kciuki.
Mam mega pozytywne nastawienie .... będzie ok, co nie??

Witam dziewczynki po Świętach :) Mam nadzieję,że wszystkie wypoczęłyście i nabrałyście sił do dalszej walki :)

A powiedźcie mi jak to jest z ta temperaturą mierzoną o innej godzinie? Jeśli mierzę 3 godziny wcześniej niż normalnie, to mam odjąć 3 kreski, czy dodać? Szukałam tego na forum, bo wiem,że już był poruszony ten temat, ale nie znalazłam... :-(

Witam wtorkowo :)
Rozia jak mierzysz WCZEŚNIEJ to DODAJESZ 3 kreseczki jak PÓŻNIEJ to ODEJMUJESZ ! :)
Jane- pewnie ze bedzie dobrze !!!!!!! nie ma innej opcji !!!!!!!!!!!!!!

Rano wielkie ważenie -pół kg wiecej :szok: spodziewałam sie z ponad kg albo i ze 2 , czyli tak tragicznie nie jest :-p
MY juz po śniadanku, dziś znów sie byczymy, a jutro mąz jedzie na 3 dni do pracy, wiec bede tu częściej :-D

Miłego dnia :) wstawać śpiochy :)

Dzień dobry:-)
Jane, wiem co czujesz. U mnie też każdy życzył powiększenia rodzinki, bratowa kończy pierwszy trymestr, więc trochę miałam dolinę, ale już jest ok. Osobiście uważam pytania o dziecko za nietakt, przecież nigdy nie ma się pewności, że ta para nie ma bo nie chce czy nie ma bo nie może. Rodzina mojego M ma w tradycji ciągłe nagabywanie o dziecko:wściekła/y:

reklama
Witam po świętach!
Trochę was podczytywałam ale nie pisałam bo czasu nie było:(
U mnie koleżanka w pracy zafasolkowała, wcześniej poroniła no i teraz się udało, jak narazie jest ok ale do pracy nie chodzi. A ja jej gratuluje z całego serca ale musze przyzać że oprócz gratulacji czuje zazdrość... ehhh:no: u mnie @ dzień 6, a więc zmierza ku końcowi i trzeba będzie zacząć działać:-) po nowym roku zamierzam się wybrać do gina, zobaczymy co mi tam wymyśli na te moje mega długie cykle... a poza tym to u mnie z kolei mama ciągle zagaduje o dziecku i czasem mam już dość:wściekła/y:

Do góry