reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lorelain cyli beta rośnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super :) cieszę sie strasznie kochanie :) !!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Dzoana- tulę i życze powodzenia na nowy cykl, trzymam kciuki i ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~ :)))))) :-D

My jedziemy znów w goście :) i znów żarełko :) ufffff na szczęście odtatni dzien bo ja juz niestety musze oglądać sie za spodniami ciązowymi:szok: poważnie :-p

miłego dnia życzę :)

reklama
Dziewczyny bardzo dziękuję :) dla mnie to totalna abstrakcja i jutro będę dzwoniła do lekarza się umówić na wizytę. Myślałam że jeszcze pod koniec tego tygodnia pójdę, ale przyjaciółka mi powiedziała że tak szybko to on raczej nie będzie miał terminów. Ciekawe ile trzeba będzie czekać. Z objawów ciążowych to brak @, duża senność (ale nie wiem czy to nie bardziej wina świątecznego obżarstwa) i pobolewania jajników. Testów zrobiłam już 5 i zostały na jutro jeszcze dwa =)

Opowiem wam coś śmiesznego...przyjechali do nas na ciacho przyjaciele, oznajmili ze dzisiaj mają rocznicę ślubu...a ja na to (tu imie koleżanki) "gdybyś nie karmiła piersią to bym zaproponowała pyszny likierek" .... a ona do mnie " no teraz tobie to też nie wolno" .... całkiem o tym nie pomyślałam ... picie w sylwestra też już odpada. No to mąż ma już problem z transportem z głowy :sorry:

Dzoana - ja myślałam że ty już masz @...chyba coś mi się pokręciło. Może warto teraz brac coś od samego początku cyklu ... tak jak Ilonka brała chyba luteinę i udało się zaskoczyć.

Karla - super prezenty! ... bardzo praktyczne :)

Dziewczyny ja będę cały czas trzymać mocno kciuki żebyście wszystkie dołączyły do wrześniówek! śle na szczęście może ciążowych fluidków ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~~*~*~*~*~*~*~*

Ostatnia edycja:
witam jeszcze świątecznie!

lorelain gratuluje ci bardzo.

jak ja bym chciała dołączyć do Ciebie do wrześniówek. ale chyba nic z tego. @ ma do mnie zawitać w samego sylwestra. na razie nie czuję się ani na @ ani na fasolkę. lorelain a ty czujesz jakoś cyce bo to niby pierwszy objaw. ja nic takiego nie czuję trochę senna jestem ale to wina świątecznego leniuchowania i jedzenia. tak więc u mnie ten cykl znowu nie udany.

buzaiczki więcej czasu dla was znajde jutro.

lorelain
gratuluje poraz kolejny kochana wstawiaj szybciutko suwaczek ciazowy :-)

agnes tempka cudo a ty tu taki pesymizm no no :no: przyjdzie jeszcze czas na objawy ciazowe :-)

ilonko :-):-):-) ja czekam na fotke ;-)

milego popoludnia

Agnes - ja trzymam mocno kciuki...tempka jest bardzo ładna. Ja do momentu zrobienia testu to objawów nie miałam żadnych, teraz jestem senna, ale nie wiem czy to przez ciąże czy to przejedzenie. Nastawiaj się pozytywnie to na pewno jest wtedy większa szansa :-)

losiczka - a ty jak się czujesz? ... bo też zostało już Ci tylko kilka dni :tak:

mocno wam kibicuję!!!

witam swiatecznie
dobrze ze juz koniec swiat bo obrzarstwo nacalego a i szkoda atmosfera swiateczna......

lorealin gratuluje
agnes trzymam kcuki
losiczka za ciebie tez oczywiscie trzymam kciukaski
ilonka dobrze ze u cikebie wporzadku

ja własnie odpoczywam najedzona... zaraz pekne:)
moj mążuś własnie sie zabrał za granie na kompie bo dawno nie miał biedny czasu hehe:) a lubi sobie od czasu do czzasu pograc:)
ale przynajmniej mam troche czasu dla was:D
oglądalismy wczoraj wieczorem film hostel 3 jazda na maksa:D
i los numeros, myslałam ze bedzie do bani ale okazał sie całkiem w miare:)

My właśnie rozegraliśmy z młodym partyjkę gry w potwora z Lock Ness...fajna planszówka ... bardzo polecam. Mąż poszedł popracować, młody się bawi a ja leże brzuchem do góry =)

Już wróciłam, podbrzusze mnie trochę pobolewa. Nie mogę się doczekać kąpieli i rozpoczęcia książki, którą dostałam od mojego brata:-) Może do tego kieliszek winka albo herbatkę czerwoną lub miętę.
Lorelain, luteinę można tak brać bez konsultacji z lekarzem? Trochę boję się kombinować z suplementami bez wyraźnych wskazań lekarza.

reklama
dzoana własnie w takie dni załuje ze zrobilismy w lazience remont i mamy prysznic:(heheh ksiazka i winko ekstra sprawa:) co prawda prysznic ma brodzik ale niestety za mały zebym sie w nim polozyla hehehe:) ja własnie nie mam narazie zadnej ciekawej ksiazki:(

dziewczyny a co sie dzieje z karol_in-ą????

Ostatnia edycja:
Do góry