reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzoana - no luteina chyba jest an receptę, więc i tak lekarz musi ją przepisać, no ale może warto się wybrać na konsultacje :confused:....jakby mi się nie udało w tym cyklu to też się wybierałam do gina żeby mi coś polecił :sorry2:

reklama
karla no oczywiście ze sie planuje płec :) na chłopca to dzien przed owu i w owu sie kochać a na córe to ok 4-2 dni przed owu :) ciekawe czy sie u mnie sprawdzi :) u nas było 2 dni przed owu :) :-D

Jaśniej jest to tak że żeńskie robaczki żyją dłużej wiec one sobie moga poczekać nawet pare dni na jajeczko i wtedy zaatakować a meskie są szybkie ale żyją bardzo króko wiec one docierają do jaja szybciej jak sie kocha w dzien owu :)

Lorelain - piękny test !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahhhhh :))))))))))))

Ostatnia edycja:
karla chodzi o to ze jak przytulasz sie okolo 3,4 dni przed owulacja to wieksza szansa na zaplodnienie plemnikiem dziewczynkowym bo biedne chlopaczki nie doczekaly sie jajeczka bo sa slabsze a im blizej owulacji to wychodzi chlopak bo meskie plemniki sa szybsze :-) ale prawda jest taka ze wiele czynnikow wplywa na plec dziecka. JA planuje coreczke lykam wit c 1000 wapno i zakwaszam sie i moze w przyszlosci mam nadzieje nie dalekiej sprawdze na sobie czy sie udalo zaplanowac plec a jak nie to bedzie Macius :-)

hej ilonko jak sie czujesz kochanA ???

Dzoana - no luteina chyba jest an receptę, więc i tak lekarz musi ją przepisać, no ale może warto się wybrać na konsultacje :confused:....jakby mi się nie udało w tym cyklu to też się wybierałam do gina żeby mi coś polecił :sorry2:
Chciałabym zebrać jeszcze ze dwa wykresy z temperaturą i wtedy pójdę do mojej gin. Zobaczymy co powie.

losiczka - czuję sie ........cięęęęęęęęęęęęęęęęęęężko :sorry: mdłości raz mocne raz słabe ale żyje normalnie jak wcześniej wiec ta ciąża naprawde jest dla mnie jakby nagrodą !!!!!!! :)i mam nadzieje ze tak bedzie :)

reklama
ahhhh no zobaczymy :) moja babcia mówi ze bedzie ale Małgosia z jajkami, :szok: bo u nas same chłopaki sie rodza, ale inni ze wygladam zupełnie inaczej niz z Jasiem wiec stawiaja na córe :) a co bedzie to bedzie, ja bede najszczesliwsza jak dzidzia bedzie z nami cała i zdrowa :)

a jak u Ciebie po swiętach ??????????? :)

Do góry