• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

o matko, leżę brzuchem do góry i zdycham .... obżarta jestem tak że ledwo spodnie zapinam .... dziecko prezentami zachwycone .... byliśmy zobaczyć dwie szopki .... generalnie fajnie było, uwielbiam tą świąteczną atmosferę :-)

Nie mogłam przejść obojętnie obok apteki całodobowej, więc zakupiłam sobie 4 testy i jutro rano będę sikać ... martwi mnie że trochę brzuch mnie pobolewa jak na @

bardzo dziękuję dziewczyny za gratulacje!

reklama
witam :)
Lorelain brzuch jak boli to normalne,mnie długo bolał teraz juz nie czasem coś zaboli ale juz nie tak jak na @ jak na początku ciąży, ale test rób i jutro daj znać :)

Ja tak samo objedzona a jeszcze jutro ....!!!!! ehhhhhhhhh aż sie boję na wagę wejść, więc tego nie robię :)

wczoraj powiedzieliśmy rodzinie że "Małgosia" w drodzę :) wszyscy sie cieszyli :) a najlepsze jest to jak mąz oznajmił to swojej mamie,,,, składała mnie życzenia a mąz był obok i życzyła mi córeczki a mąz do niej " no widzisz mamo jak szybko Ci sie życzenie spełniło" :szok: hehhe no i takim sposobem tesciowa ucieszona że bedzie poraz kolejny babcią ogłosiła to juz oficjalnie :)

Uciekam spać zaraz bo mąż sie rozłożył a ja też w cale nie lepiej sie czuje !!!! :-(
Dobranoc :)

aaaa no i od męza dostałam boooooooski portfel kopertówka (wygląda jak torebka elegancka ) mioooooodzio, od tesciowej świetny tusz do rzęs a od moich rodziców buty i żółty komin ( ten taki szalik co można na głowę założyć) no a Jaś to w ogóle miał mega górę prezentów !!!!!!!! :)

Ilonka - dzięki kochana za pocieszenie...jutro z drżącą ręką będę robić te testy. Prezenty suuuuper :) ... ja właśnie sobie chce kupić komin (fioletowy albo turkusowy). Co można brać na podtrzymanie ciąży bez recepty?

ja nie pisnęłam że ten test wyszedł, ale korciło okropnie. Pierwszy raz się powstrzymałam :sorry: Postanowiłam że powiem rodzicom jak będę miała zdjęcie z usg ;-)

kochanie bez recepty nic nie ma na podtrzymanie niestety:( bedzie dobrze zobaczysz :) daj znaj rano jak test ale jak ten wyszedł taki to jutrzejszy bedzie juz super !!!!!!!!!!!!!!!!!
ten komin super ale pod szyja takie homonto i zimno, ale ogólnie super jest !!!! no i ten żółty świetny kolor jak dla mnie :)

wesolych swiat kochane :-)
na troche dluzej to zajrze najszybciej w srode,bo mam meza teraz w domu :tak:swieta minely bardzo fajnie,tak milo,cieplo i rodzinnie,dzieciaczki z prezentow zadowolone,takze wsio OK ;-)
lorelain gratulacje !!!!,ale piekny swiateczny prezent :-),&&& aby wsio bylo dobrze :tak:;-)
pozdrawiam wszystkie cieplutko :tak:

DZIENDOBRY JESZCZE SWIATECZNIE:-)

LORELAIN daj znac zaraz jak sikniesz kochana i pochwal sie tymi pieknymi 2 kreseczkami na zdjeciu :-)

ilonko no tak Jasia juz masz teraz obowiazkowo Malgosia zycze ci tego z calego serca

Lorelain superrrr:) widac ze jest piekna druga kreseczka:) normalnie ciesze sie jak głupia:) bedziesz znów mamusia:):):):):)

Ja dostałam od meza dwa sweterki i spodnie, od tesciów narzute na łózko i ja dostalam sukienke czarna sama wybrałam:), od moich rodziców żelazko, od babci mojej posciel 200 na 220 i tłuczek do kotletów bo nie miałam hehe, od meza dziadków dostalismy kasiorke:)

jestem tak najedzona ze masakra:) dzisiaj odpoczywamy w domu jedziemy tylko do mojej mamy na cmentarz i do babci mojej do szpitala bo miala operacje biodra.

Hej, wróciłam juz do domciu, ale zaraz lecimy do Teściów. U mnie dzisiaj rano zawitala @ Ale czułamw kościach, że tak będzie od czasu gdy tempka mi spadła z 37 na 36,7. Ale jestem dobrej myśli, jak nie teraz to w następnym cyklu:-)
Lorelain, bardzo się cieszę, że ciąża się potwierdziła i to w takim dniu:-) Gratuluje!!!
Zmykam już, bo mąż na mnie karcącym wzrokiem patrzy (no wiecie, wizyta u Teśćiów);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry