reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzień doberek o 6 rano. Obudziłam się na mierzenie temperatury o 4 rano i już ie mogłam zasnąć, mam jeszcze trochę do zrobienia, więc stwierdziłam, że wstanę zamiast przewalać się z boku na bok. Zrobiłam test, nie wytrzymałam, utwierdził mnie w przekonaniu, że moja dzidzia najwcześniej zostanie poczęta w 2012 roku:-) Poprawiłam tabelkę, to znaczy przerzuciłam siebie na sam koniec kolejki:-D
nie wiem kiedy tutaj zajrzę, jadę do moich Rodziców, później do Teściów. Ale za to później mam do końca roku urlop, więc sobie poodpoczywam:-)
Dziwne, ale jakoś nie mam takiej doliny jak na samym początku starań. Jest mi przykro, ale chyba się pogodzilam z tym, że w moim przypadku nie pójdzie tak łatwo. Trochę martwię się ta krótką fazą lutealną, mam zamiar pozbierać trochę wykresów i pójść do mojej ginekolog, ciekawe co ona na to powie. @ brak, na razie tylko takie, hmmm, nawet plamieniem nie moge tego nazwać, tempka od wczoraj nie zmieniła się (ani w górę ani w dół). Buziaczki dla Wszystkich na dobry dzień:-)

_________________________Staraczki
confused.gif

…………..asiczka31………….31............ ...13.12…………….....2.........
.
…………..Solcia……………….23......... .......???......................1...........
.............MałaMi...................25......... .....19.12....................7...........
.............Lorelain.................26.......... .....23.12....................2...........

.............anusia88sc..............23........... ....24.12.....................2...........
.............agnieszka_dk............23........... ...24.12....................???..........
.............Roza_.....................???........ .....28.12?...................???..........
.............nosotros..................27......... .....30.12.....................4...........
.............agnes2704...............29........... ...31.12.....................5...........
.............scotland18...............21.......... ....01.01.....................1...........
.............losiczka72................39......... .....01.01.....................6...........
.............piąteczka.................31........ ......04.01.....................3...........
.............Karolekk...................30........ ......07.01.....................3...........
.............Rozia.......................26....... .......08.01.....................3...........
.............justynka7177............24........... ...10.01.....................3...........
.............karol_in-a.................28..............11.01........... .........7............
.............domiska1..................31......... .....12.01....................2............
.............jane........................27....... .........???......................11...........
.............KatyB......................30........ ........???......................14...........
.............Suonko87...............24............ ....???.......................6.............
.............karla21.....................21....... ........???......................2............
.............sylwia_d...................22........ .......???.......................4............
.............Bobofrutek................27......... ......???......................???..........
.............pamela....................??......... ..... ..???.....................???
....................Dzoana.a.................29.......... ....24.01?....................5 (chyba, straciłam rachubę)..........
..

....Mamusia-Kasia.........22............03.08.2011............ .. 10 .05.12..........
....ViolaPop...................35............26.08 .2011...............01.06.12..........
....zZagubiona..............21............21.08.20 11 ..............03.06.12..........
....bietka84...................27............02.10 .2011...............04.07.12..........
....ania-aneczka............27............01.10.2011....... . ......08.07.12..........
....anaber......................30............11.1 0.2011..............18.07.12............
....tomek i justyna.........24............17.10.2011........ .......25.06.12............
....ada6.1984................27............23.10.2 011...............30.07.12...........
.....ilona24....................24............30.1 0.2011...............08.08.12...........
.....Roszpunka..............25.......... ...02.11.2011..............12.08.12...........
.....agniesia84...............27.......... ....????........................20.08.12.........
.....marysia77................34.......... ....????..........................???............. .....
.....katrina115...............??.............. .???.............................???.............. . .
.....pola.........................??........... . ...???............................???............. . ..
.....lilian........................26.... .............???...........................???.... . ...........

reklama
Dziewczyny a mnie możecie przerzucić chyba na dół tabelki .... termin 1 wrzesień :-)....dzisiejszy test czułości 25 pokazał drugą ładną kreskę. Ja jestem totalną dupą wołową ... zamiast kupić mężowi buciki dziecięce i dać pod choinkę to zaczęłam się drzeć z łazienki do męża że ma szybko przybiec bo musi COŚ zobaczyć :sorry2:.... zastanawiam się czy pochwalić się dzisiaj na wigilii moim rodzicom czy nie będzie za wcześnie :confused:

Lorelain GRATULUJE TO MACIE WSPANIAŁY PREZENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SKARBY JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJ !!!!!!!

MY DZIŚ MÓWIMY RODZINCE :) MAM NADZIEJE ZE SIE UCIESZĄ :)

lorelain:))))))))))))))))))))))))))))))serdecznie gratuluje:))))))))))))))))))))))))))))))Ale prezent swietny macie na swieta:)))))Duzo zdrowka dla Ciebie i fasolki:))))))))

Ja dzisiaj utwierdzilam sie tylko w przekonaniu ze cos z tym moim cyklem nie tak:(dobrze ze lece do Polski to porobie sobie badanka:)Temperaturka zleciala na dół no i test negatywny...ale nie lamie sie tym,czeka nas kolejny miłyyyy:-) cykl:))))

Dziewczyny,pewnie juz dzisis nic nie napisze,zaraz do pracy,wroce popoludniu wiec szybko uszykuje wigilie(wczoraj do 1 w nocy szykowalam wszystko).Wesołych świat:)))))I do uslyszonka :))

Dziendobry wszystkim w wigilijny poranek
Ja zaraz zmykam do pracy, rano idziemy z kolezanka polka do menagera zapytac sie czy mozemy skonczyc o 15 albo 16 a nie o 18, oni maja w nosie wigilie bo Christmas dinner jedza w pierwszy dzien swiat i wtedy tez rozdaja prezenty, mam nadzieje ze nas puszcza.

Loreain super gratuluje!

_________________________Staraczki
confused.gif

.............MałaMi...................25......... .....19.12....................7...........
.............anusia88sc..............23........... ..24.12...................2...........
.............agnieszka_dk..........23..............24.12....................???..........

.............agnes2704...............29........... ...31.12.....................5...........

.............scotland18...............21.......... ....01.01.....................1...........
.............losiczka72................39......... .....01.01.....................6...........

.............piąteczka.................31........ ......04.01.....................3...........
.............Karolekk...................30........ ......07.01.....................3...........
.............Rozia.......................26....... .......08.01.....................3...........
.............justynka7177............24........... ...10.01.....................3...........
.............karol_in-a.................28..............11.01........... .........7............
.............domiska1..................31......... .....12.01....................2............
.............jane........................27....... .........???......................11...........
.............KatyB......................30........ ........???......................14...........
.............Suonko87...............24............ ....19.01....................6..........
.............nosotros..................27......... .....20.01.....................5...........
.............Solcia......................23......... .......???......................2...........
.............Dzoana.a.................29.......... ....24.01...................5 (chyba)
.............asiczka31.................31............ ...???.....................3.............
.............Roza_.....................???........ .......???...................???..........
.............karla21.....................21....... ........???......................2............
.............sylwia_d...................22........ .......???.......................4............
.............Bobofrutek................27......... ......???......................???..........
.............pamela....................??......... ..... ..???.....................???...........

....Mamusia-Kasia.........22............03.08.2011............ .. 10 .05.12..........
....ViolaPop...................35............26.08 .2011...............01.06.12..........
....zZagubiona..............21............21.08.20 11 ..............03.06.12..........
....bietka84...................27............02.10 .2011...............04.07.12..........
....ania-aneczka............27............01.10.2011....... . ......08.07.12..........
....anaber......................30............11.1 0.2011..............18.07.12............
....tomek i justyna.........24............17.10.2011........ .......25.06.12............
....ada6.1984................27............23.10.2 011...............30.07.12...........
.....ilona24....................24............30.1 0.2011...............08.08.12...........
.....Roszpunka..............25.......... ...02.11.2011..............12.08.12...........
.....agniesia84...............27.......... ....????........................20.08.12.........
.....marysia77................34.......... ....????..........................???............. .....
.....Lorelain...................26.......... .....????........................01.09.12...........
.....katrina115...............??.............. .???.............................???.............. . .
.....pola.........................??........... . ...???............................???............. . ..
.....lilian........................26.... .............???...........................???.... . ...........

Ostatnia edycja:
Gratulację mamoooo :) Wszystkim dziewczynom życzę spełnienia marzeń :))))

Pomódlmy się w Noc Betlejemską,
W Noc Szczęśliwego Rozwiązania,
By wszystko się nam rozplątało,
Węzły, konflikty, powikłania.
Oby się wszystkie trudne sprawy
Porozkręcały jak supełki,
Własne ambicje i urazy
Zaczęły śmieszyć jak kukiełki.
Oby w nas paskudne jędze
Pozamieniały się w owieczki,
A w oczach mądre łzy stanęły
Jak na choince barwnej świeczki.
Niech anioł podrze każdy dramat
Aż do rozdziału ostatniego,
I niech nastraszy każdy smutek,
Tak jak goryla niemądrego.
Aby wątpiący się rozpłakał
Na cud czekając w swej kolejce,
A Matka Boska - cichych, ufnych -
Na zawsze wzięła w swoje ręce.

Ks. Jan Twardowski

reklama
Bardzo wam dziewczyny dziękuje .... marzy mi się żebyście wszystkie do mnie dołączyły! .... może gwiazdka spełni życzenie :-) .... a ja się modlę żeby kreseczka była coraz mocniejsza
poniżej zdjęcie dzisiejszego testu, chodź na zdjęciu ta kreseczka jest dużo jaśniejsza niż w rzeczywistości.

Uploaded with ImageShack.us

Do góry