reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

WITAJCIE KOCHANE malo mnie tu ostatnio i z okazji swiatecznego czasu i dopiero wczoraj skonczylam szycie wiec tak naprawde to nie wiem od czego mam dzisiaj zaczac:sorry:
rozia tak ma byc tempka w fazie lutealnej pnie sie do gory jak bedzie dzidzia to sobie pozostanie wysoko jak nie to pod koniec cyklu zacznie spadac :-(oczywiscie tobie zycze zeby byla wysoko przez 9 miesiecy :-)
dzoana jak tempka jutro pojdzie z nowu w gore to :-):-):-):-):-)
lorelain trzymam kciuki kochana prezent na gwiazdke super :-):-):-)

DZIEWCZYNKI Z OKAZJI BOZEGO NARODZENIA ZYCZE WAM SPOKOJNYCH SZCZESLIWYCH W GRONIE CUDOWNYCH LUDZI SWIAT CIEZAROWECZKA ZEBY DBALY O SIEBIE I O MALENSTWA TESTUJACYM CUDOWNYCH 2 KRESECZEK WOGOLE DZIEKUJE WAM ZA TO ZE WAS MAM :-):-):-) WSZYSTKIEGO DOBREGO DO USLYSZENIA

reklama
Wszystkim forumowiczkom i ich rodzinkom życzę WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!
2278819.jpgflat,550x550,075,f.jpg
Ciężaróweczkom życzę bezproblemowej ciąży i szczęśliwego rozwiązania a starającym szybciutkiego zafasolkowania :-D:-D:-D

No i coś specjalnie dla naszych mieszkańców Stumilowego lasu :-D
puchatkowe_zyczenia.jpg

Kochane dla Was wszystkich również najlepszego na te święta...
Owocnych i przyjemnych staranek, dla testujących II, dla ciężarówek spokoju...
A dla wszystkich Bogatego Gwiazdora ;)

zdrowych, spokojnych, wesołych świąt,
w gronie najbliższych,
wspólnego kolędowania,
bezproblemowych rozwiązań dla kobietek spodziewających się maleństwa,
dwóch kreseczek dla starających się
oraz wszystkiego co sobie wymarzycie i zażyczycie
buziaczki:-*
świąteczne życzenia.gif

Zobacz załącznik 419177
Serdecznych spotkań rodzinnych,
pukania do drzwi,
przyjaznych twarzy,
dużo radości,
serdecznych objęć, pocałunków,
szczęśliwych wspomnień,
aby Święta były właśnie tym,
czym powinny być- odrobiną ciepła w środku zimy,
światłem w mroku...

Wszystkiego najlepszego.

Wpadam po świętach do was.

Lorelain, trzymam kciuki:happy2:
Justyna, urocze zdjęcie:happy2:
A ja staram się coś dom ogarnąć przed jutrem, ale jakoś słabo mi to idzie. Jakaś senna pogoda się zrobiła.
Dziś kupiłam *spam* i będę się nim wspomagać dopóki nie wyzdrowieję tak w 100%. Dobrze, że nie śmierdzi bardzo czosnkiem, bo nie dałabym rady go przełknąć.

Ostatnia edycja:
reklama
tapetybozenarodzenie19411.jpg

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem.
Życzę Wam radosnych świąt pełnych ciepła. By w chwilach refleksji choć na chwile zatrzymać się i spostrzec to, czego nie widać w ciągłym biegu...

ps. @ nadal nie mam

Do góry