reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Życzę wszystkim spełnienia najskrytszych marzeń,
pozdrawiam Was gorąco.
Do zobaczenia po świętach.

Są takie święta, jest taki czas
co ślad na duszy zostawia
i myślom nie daje spokoju.
co zło w dobro zamienia
a lód twardy w sercach kruszeje.
gdy wszyscy się jednoczą
i spełniają swe życzenia.
...teraz jest ten czas...

Wesołych Świąt!!!

choinka2.gif
zaplatany.gif
ciastko.gif
choinka.gif

reklama
Witam skarby dopiero teraz
Od rana na zakupach w sumie jezdzimy, dopiero teraz dotarliśmy niedawno do domciu i ja padam juz na pyszczek, zakupy baaaaaaaaaaaaardzo udane, jutro jeszcze musze kupić buty bo nie znalazłam fajnych a musze miec stabilniejsze teraz :)
Lorelain trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
Dzoana - tak jak pisałam mogło to być zagniezdzenie:) tak wiec mooooooooooocno zaciskam kciuki aby na koncu cyklu pojawiły sie II tłuste krechy :)
asiczka nie przespana noc miała pewnie jakiś wpływ na tempkę, poza tym jesteś osłabiona wiec to tez pewnie ma wpływ,trzymam kciuki za test !!!!!!!&&&&&&&&&&&& poza tym kto zauwazył ze jak wyjdą II krechy to zaraz przychodzi taki spadek formy tzn jakiś katar, kaszel, osłabienie ??????? Bo ja zauwazyłam ze tak jest !!!!!
Katrina - ciekawe jak bedzie u mnie, ale mam cichą nadzieje ze szybciej poczuję ruchy niz w 20 tyg !!!!!

274.gif

4944.jpg

Kochane życzę Wam ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT W GRONIE NAJBLIŻSZYCH , SPEŁNIENIA WSZYŚCIUTKICH MARZEŃ, STARAJĄCYM PIĘKNYCH
II KRESECZEK NA TESCIE, A CIĘŻARÓWECZKĄ SPOKOJNEJ DALSZEJ CIĄŻY ORAZ SZYBKIEGO PORODU :)

Kochane moje laseczki wszystkiego co najjjjjjjjjjjjj i jeszcze najjjjjjjjjjjjjjjjjj w te śwęta! Zeby spelnily sie Wasze marzenia, by te upragnione dwie kreseczki pojawily sie jak najszybciej i daly nam sie cieszyc z ciazy przez cale 9 miesiecy, by nie bylo zadnej zaplakanej wsrod nas a jedyne lzy jakie sie pojawia by byly lzami szczescia , by dzieciaczki ktore sie urodza naszym drogim i kochanym ciezaroweczkom byly silne i zdrowe dajac swoim mamusiom jak najwiecej radosci, by Wasi mezczyzni byli dla Was oparciem by wspierali by sie razem z Wami smiali. Poprostu zycze Wam wszystkiego co najlepsze i by to o czym marzycie spelnilo sie :-)

p.s. to moje ostatnie swieta jako panny :-)

buziaki Kochane :-)

Ja również sie dołączam i życzę Wam wszystkim spełnienia marzeń!!!!!!!!!!
Aby te święta upłynęły Wam w miłej, świątecznej, rodzinnej atmosferze oraz dużo prezentów.

Ilonka - w poprzedniej ciąży poczułam ruchy w 20 tyg., teraz w 16-tym, tym na pewno też szybciutko poczujesz. Buziaki i uważaj na siebie i dzidzię.

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia
Zobacz załącznik 419304WESOLYCH SWIAT KOCHANE!!!

reklama
Wreszcie mam chwile zeby was poczytac i zlozyc wszystkim Zyczenia Szczescia i czego tylko zapragniecie. Oby te swieta byly radosne i pelne milosci.

Loreain trzymam kciuki po ostatnim cyklu tez pewnie nie bylabym pewna ale wierze ze w twoim brzuszku rosnie juz fasolka super prezent na swieta zmajstrowaliscie kochana.

asiczka, Solcia, MalaMi, anusia88sc, agnieszka_dk jak tam u was? chwalic sie ktora zafasolkowala...........

Ja zrobilam test rano (o czulosci 10mIu), 26dc dopiero oczywiscie negatywny ale caly czas mam nadzieje ze po swietach ukaza sie 2 kreseczki jak nie to drugi cykl przed nami juz w nowym 2012 roku

Wklejam tabelke zebysmy wiedzialy ktora testuje w swieta.

_________________________Staraczki
confused.gif

…………..asiczka31………….31............ ...13.12…………….....2.........
.
…………..Solcia……………….23......... .......???......................1...........
.............MałaMi...................25......... .....19.12....................7...........
.............Lorelain.................26.......... .....23.12....................2...........

.............anusia88sc..............23........... ....24.12.....................2...........
.............agnieszka_dk............23........... ...24.12....................???..........
.............Dzoana.a.................29.......... ....25.12?....................4?..........

.............Roza_.....................???........ .....28.12?...................???..........
.............nosotros..................27......... .....30.12.....................4...........
.............agnes2704...............29........... ...31.12.....................5...........
.............scotland18...............21.......... ....01.01.....................1...........
.............losiczka72................39......... .....01.01.....................6...........
.............piąteczka.................31........ ......04.01.....................3...........
.............Karolekk...................30........ ......07.01.....................3...........
.............Rozia.......................26....... .......08.01.....................3...........
.............justynka7177............24........... ...10.01.....................3...........
.............karol_in-a.................28..............11.01........... .........7............
.............domiska1..................31......... .....12.01....................2............
.............jane........................27....... .........???......................11...........
.............KatyB......................30........ ........???......................14...........
.............Suonko87...............24............ ....???.......................6.............
.............karla21.....................21....... ........???......................2............
.............sylwia_d...................22........ .......???.......................4............
.............Bobofrutek................27......... ......???......................???..........
.............pamela....................??......... ..... ..???.....................???.........

....Mamusia-Kasia.........22............03.08.2011............ .. 10 .05.12..........
....ViolaPop...................35............26.08 .2011...............01.06.12..........
....zZagubiona..............21............21.08.20 11 ..............03.06.12..........
....bietka84...................27............02.10 .2011...............04.07.12..........
....ania-aneczka............27............01.10.2011....... . ......08.07.12..........
....anaber......................30............11.1 0.2011..............18.07.12............
....tomek i justyna.........24............17.10.2011........ .......25.06.12............
....ada6.1984................27............23.10.2 011...............30.07.12...........
.....ilona24....................24............30.1 0.2011...............08.08.12...........
.....Roszpunka..............25.......... ...02.11.2011..............12.08.12...........
.....agniesia84...............27.......... ....????........................20.08.12.........
.....marysia77................34.......... ....????..........................???............. .....
.....katrina115...............??.............. .???.............................???.............. . .
.....pola.........................??........... . ...???............................???............. . ..
.....lilian........................26.... .............???...........................???.... . ...........

Do góry