reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

axarai - myślę, że jest możliwe, żeby żołnierzyki poczekały - u nas poczekały, wiesz, tez mam wrażenie, że to może być chłopczyk (bo chcielibyśmy dziewczynkę), przedtem bardzo chciałam synka to mamy Alinkę.
Tak na prawdę to jest mi wszystko jedno jaka płeć maluszka będzie: córcia - super, bo Alinka wolałaby siostrę, synek - super, bo na razie mam dwie córki...

reklama
losiczka dzieki,no ja to w tych wykresach to jestem sino-zielona :zawstydzona/y:,nigdy nie mierzylam tempki i calkowicie sie na tym nie znam,nie kumam tego..:no::zawstydzona/y:

Ilonka, Losiczka dziękuję:-) wiem, że to cykl bezowulacyjny, potwierdzony na USG, ale te dwie przedostatnie tempki zasiały ziarenko nadziei. Dzisiejsza tempka to zweryfikowała niestety:-(. Cieszę się, że zaczęłam mierzyć temperaturę w tym cyklu, bo nawet gdybym nie wiedziała od lekarza, że nie będzie owu to tempka to ładnie pokazuje.

Zastanawia mnie jeszcze jedno: wg metody objawowo-termicznej za krwawienie miesiączkowe rozpoczynające nowy cykl uznaje się krwawienie PO PRZEBYTEJ owulacji, przy cyklu bezowulacyjnym krwawienie uznawane jest za czas najwyższej płodności, krwawienie śródcykliczne i nie rozpoczyna nowego cyklu. Więc jak dostanę okres to mam na wykresie nie rozpoczynać nowego cyklu?????? pogmatwane to trochę:confused:

Katrina tak dla odmiany, to może synek by się przydał:-) Mężuś też by by pewnie bardzo dumny:-)
Mój mały synek bardzo chciałby siostrę, ale bratem nie pogardzi:tak:
Mam nadzieję, że w tym cyklu mi się uda, bo nie wiem, kiedy mój M będzie mógł przyjechać w następnym:-(
Co prawda myślę, że już na wiosnę przeprowadzimy się do niego, ale ja bardzo chciałaby urodzić w 2012, 2013 to mi się nie podoba nic a nic:wściekła/y:

karolek czy jest owu czy nie ma kazde nowe krwawienie to poczatek nowego cyklu .A mierzenie tempki to fajna sprawa poznajesz swoj organizm swoja plodnosc tyle ze w moim przypadku tak jak pisalam wczesniej koncowka to masakra :-(

axsarai no mi tez sie marzy zeby urodzic jeszcze w 2012 tyle ze to jeszcze tylko 3 cykle zeby sie zalapac:-)

xarai u nas 2 dni przeczekał sobie jakiś robaczek i sie zaczaił na jajeczko :) a co bedzie to sie okaże :) może warto na śluz łykać wiesiołek co???? :)
madlen no to Ci juz losiczka odpowiedziała :)

karolek ja ci nie moge,dla mnie to czarna magia :zawstydzona/y:
urodzilam 2dzieci bez mierzenia tepmki i teraz tez sie za to nie zabieram,bo bym oszalala..za duzo nerwow bym mnie to kosztowalo :tak:
axa no ja tez wolalabym 2012,jak sie dobrze sprezymy to zdazymy ;-)

axa - to nasz (mój i mojego męża) drugi związek, on ma z pierwszego syna, Michał ma już 19 lat ( w kwietniu skończy 20), ja mam 2 dziewczyny, ale wspólnie nie mamy synka to prawda - co zmajstrował to urodzę, tylko nie chce sie przyznać co zmajstrował - twierdzi, że chciałby córeczkę... niedługo zobaczymy (najpóźniej za 21 tyg. - mam nadzieję, bo Alinka jest "przeterminowana"),

reklama
losiczka ja wiem,ze ty wyczekujesz tej swojej coreczki ;-)
ja mam parke wiec mi to obojetnie,czy bedzie chlopak czy dziewczynka,byle bylo 3 baby :tak:w duchu marze o 2ksiezniczce,ale jak bedzie ksiaze to tez dobrze :-)najwazniejsze to aby sie udalo i szczesliwie urodzic :tak:

Do góry