reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Polisia Witaj! I Wielkie Gratulacje! A brzuch boli, i nawet do 4 miesiąca, tak rwie jak na @. Ja to sobie wmawiałam, ze chyba mam jakąś pozamaciczną:baffled:, ale młotek byłam:sorry2: Tak, że bólem takim jak na @ się nie przejmujemy zbytnio.
Co do tych testów ciążowych, to nie przesadzajmy;-) jeden, no góra dwa co by oczko nacieszyć i koniec, bo później tylko stresy, a nie należy się w ciąży stresować!!!!

reklama
-Lorelain- co ty mówisz ja to czytam.... nie rozumiem:(:(:( co sie dzieje skarbie:( wykasowałas suwaczek...:( kurcze chyba w nocy przez to nie zasne bede sie zastanawiac co tam sie u ciebie dzieje... odrazu jak zrobisz test to dawaj nam tu znac, chociaz ja wiem ze bedzie dobrze:):):):)czuje to:)
polisia witaj:) i gratulacje... który to cykl staran??

My własnie wrócilismy z M1, pochodzilismy z moimi tesciami po sklepach:) zaprosili nas na pizze:)i nogi mi normalnie zaraz odpadna...widziałam tyle kobiet w ciazy, i strasznie bylo mi smutno bo tez bym chciała taki brzusiol miec:( i mała kruszynke w srodku:)

Karla ale to właśnie tak jest, że jak o czymś myślimy to później to wszędzie widać, no po prostu jak by wszystkie kobitki na Świecie teraz w ciąży chodziły:szok:
Ale nie martw się, będziesz miała taki śliczny brzusio jak w avatarku:-)

polisia no proszę jakie wejscie masz. GRATULUJĘ ( brzuch boli, to normalne, macica sie rozciąga,mnie jeszcze jakies 2 tyg temu bolał) ......to tak jak Nasza kochana Silene, a propo kochana jesli Nas czytasz , pamietaj ze tesknimy za Tobą, !!!!!!!!!
Lorelain myslę o Tobie, mam nadzieje ze rano dasz szybko znać ze jest OK, bo tak napewno bedzie !!!!!!!!!!!
Karla- ja bym chętnie sie wyrwała z domu, jak jeszcze mieszkałam w Warszawie to chodziliśmy z męzem długo po centrach handlowych teraz to ja mam taki wypad moze 2 razy na rok hehe , ale na wiosnę juz zapowiedziałam jedziemy z małym do stolicy do zoo i w ogóle na weekend :) ON ma to na codzienn a mnie sie teskni za wielkiem miastem ehhhhh

Ja bede zaraz spadać :) Jaś śpi wiec chyba skorzystam i sie położę wcześniej dziś !!!!!!!! wypiłam herbatke o smaku pomarańczy i coś nie bardzo mi .... :confused:
DOBRANOC KOCHANE :*

a propo widziałam test na płeć na allegro ale kurcze czemu takie drogie :((((((( buuuuuuuu,. nie dam ponad 150zł na to ehhhhh...... :(((((

Axarai może jeszcze z gratulacjami poczekajmy, popatrzę, tak bardzo nie chciałabym zapeszyć.
Ból jest zdecydowanie inny, tzn mocniejszy, mam wrażenie, że mam siniaka w brzuszku, a poza tym jestem zaziębiona co wcale mnie nie cieszy :/

Karla21 witaj :) cykl drugi, miesiąc temu tu wypłakałam troszkę się, a teraz zobaczymy, trzymajcie kciuki. Test powtórzę i zobaczymy, bo jak mój mąż twierdzi póki co to mamy półtorej kreski :D

ilona24
nooo wejście jak wejście :) ja po prostu nie nadganiam za Wami, czytam, ale teraz jakieś 300 stron mi przeleciało! :D
skoro mówisz, że ból brzucha to normalne to troszkę mnie uspokoiłaś, zobaczymy, ta kreska taka bladziutka, więc boje się cieszyć aż...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karla weszłam na ten link co masz w sygnaturce i tam jest suknia ślubna do sprzedania, to Twoja ?????????????????????

Ostatnia edycja:
gosiulek czytałam o tym ale ja nie wierze jakoś, bo soda reaguje na kwas ogólnie wiec chyba zawsze sie buzuje???????? matko nie wiem sama !!!!!! :szok:

reklama
Do góry