jane
mini bombel w drodze :)
agnes co do witaminek dla męża to mi gin. polecił: salfazin, vit. A,E i C, bioselen i cynk, no i oczywiście ruch, luźne gatki i najlepiej jakby nie palił
my od 3 dni zażywamy razem taki preparat Prenatal ProBaby. To są saszetki do picia.
Jest ich tylko na 15 dni i kosztują ponad 100zł ale zawierają te wszystkie potrzebne substacje wspomagające zapłodnienie. Mam nadzieję że to pomoże
jak do marca nie będę w ciąży to idziemy zbadać żołnierzyki.
my od 3 dni zażywamy razem taki preparat Prenatal ProBaby. To są saszetki do picia.
Jest ich tylko na 15 dni i kosztują ponad 100zł ale zawierają te wszystkie potrzebne substacje wspomagające zapłodnienie. Mam nadzieję że to pomoże
Musisz być dobrej myśli, bóle brzucha są normalną sprawą w ciąży (tak wyczytałam i znam z opowieści ciężarówek). Poza tym cały czas myślisz o tym bólu brzucha i jeszcze bardziej się nakręcasz. Nie sugeruj się tak tymi testami, tym bardziej, że były różnej marki. Masz tam swojego faceta pod ręką? Przytul się do niego, będzie dobrze
poszła więc do lekarza i okazało się, że w 6 tygodniu Pani doktor nic na USG nie znalazła( a dodam, że bardzo dobra Pani doktor), zapisała koleżance luteinke na ewentualne wywołanie okresiku, ale oczywiście okresiku nie było, bo dzidzia BYŁA.