reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca...

Kochane moje niech ten Nowy 2012 rok będzie jak najbardziej POZYTYWNY i OWOCNY, a dla przyszłych mamuś spokojny i zakończony szczęśliwym rozwiązaniem...życzy Aga z bolącym brzusiem.....

reklama
aniabuchowicz witamy cie:D
lorelain a tak mocno trzymałam kciuki:( w tym cyklu napewno sie uda:D wierze:D
losiczka ja sie na temperaturze kompletnie nie znam i nie wiem o co z nia kaman wiec kciuków jeszcze nie zamierzam puszczac:D
jane ja tam raczej w sny nie wierze.. wiec sie nie martw:)
dziewczyny ja was nadrabiam jeszzce z wczoraj:D jestem na 00:04:D
jane zobaczysz przyjdzie czas na nas..mi tez jest przykro ze jeszcze nie mam małej fasolki:(
kurcze losiczka co ja czytam @ przyszła:/ azzz ta głupia @

a my własnie z małzem zjedlismy sniadanko i mam troche czasu dla was::)
Chciałabym wam życzyć w tym NOWYM ROKU wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim zdrowia bo wydaje mi sie ze to najwazniejsze, abyscie nie miały problemów, i to czego wszystkie pragniemy najbardziej małej fasolki w brzuszku i wymarzonych II kreseczek na tescie:) a wiec bawcie sie dzisiaj wszystkie na maxa, ale nie róbcie zadymy hehe:):)
busiollle:*:*:*

Zobacz załącznik 421061 Stary Rok mija, lecz marzenia zostają,
Niech one się Nam wszystkie spełniają
I z Nowym Rokiem niech los Nasz się odmieni,
A ogród życia wnet się zazieleni
. Zegnam sie Kochane w tym Starym Roku,zaraz wyjezdzamy z mezem do znajomych wiec szampanskiej zabawy zycze sciskam Was mocno,do zobaczenia w NOWYM ROKU!

losiczka najwazniejsze,ze humor cie nie opuszcza ;-)
widze,ze juz zyczenia noworoczne skladacie ,to ja nie bede gorsza :-D

Dużo zdrowia, pomyślności, kasy, dzieci i miłości niech dziś wszyscy życzą sobie, bo to zwyczaj jest najlepszy.
Bo sylwester się już zbliża i czas może już odliczać,
ile godzin nam zostało do pożegnania starego 2011 roku a witania oby dobrego i tak samo rozpoczynającego się 2012 roczku.
Wszystkiego najlepszego!!!
zyczy: Madlen z rodzina :-)

Lorelain strasznie mi przykro kochanie.... po pierwsze ciaża biochemiczna to wina niestety faceta tzn nasienia, ale u mnie tez była biochemiczna i pomogła lutka wiec koniecznie do lekarza po luteinę od połowy cyklu, bo TY jesteś mega płodna bow tym jak i w tamtym miesiącu były pozytywne krechy, wiec lutka jest CI potrzeba od samego poczęcia tak jak i mnie :) poza tym my cały dzien sie o Ciebie martwiłysmy a TY latałaś po ikei, nununu !!!!!!!! :angry:
losiczka - FUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a niech to szlak !!!!!!!!!!!!!!!!!!! tulę Cię słoneczko strasznie mocno :(((( jest mi smutno, ale możesz dziś wypić sobie i jak coś wypij za moje zdrowie :)

Witam nową staraczkę :) powodzenia:)

Ja sie czuję już nawet OK, ale i tak sylwek spędzony przy piccolo i pod kocykiem z męzem :) przed 12 Jasia obudzimy i pójdziemy w najlepsze miejsce gdzie widać najładniej fajerwerki , akurat mamy takie miejsce super przy bloku gdzie sie wszyscy zbierają o 12 :)

Aby od sylwestra cały rok był ekstra,
By marzenia się spełniały,
By pieniążki kieszeń Twą wypchały,
A uczucia nie znikały
I z serduszka wypływały.

Kochane Szczęśliwego Nowego Roku, aby nadchodzący rok przyniósł same szczęśliwe i zdrowe ciąże, aby za rok o tej porze każda tuliła swoje maleństwo
:tak:

Uwielbiam Was i życzę wszystkiego co najlepsze bo na to zasługujecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lorelain ojej, ściskam Cię mocno.
Powiedz, przepraszam że się dopytuje, o ile mogę, czemu powtarzałaś test, bo nie jestem na bieżąco i nie wiem czy to jakieś przeczucie?
tak czy tak ściskam!

mój mąż chcial zobaczyć dwie tłuste kreski na teście...ja oczywiście też... po prostu to fajne uczucie zobaczyć dwie kreski na teście, nie są drogie to czemu by na nie nie sikać ;-)

Ania witaj :-)
jane przyjdzie twoj czas,to i ty bedziesz w ciazy ;-)&&&&&
dziewczyny,powiedzcie mi jak dlugo jest sluz plodny ??? 1 dzien,czy moze byc dluzej ???

ja mam śluz płodny zaraz jak kończy mi się @ czyli od 7- 8 dnia cyklu...w okolicach owu mam go najwięcej ok 12-13 dc ...potem przychodzi owu i bardzo bolą mnie jajniki...potem mam bare dni wmiare posuchy a następnie duzo śluzu białego nierozciągliwego. Zauważylam jeszcze że w okolicach terminu @ zamiast @ to miałam dużo śluzu niepłodnego. Czyli to też chyba można by potraktować jako oznakę ciąży :sorry2:

DZIENDOBEREK DZIEWCZYNKI SYLWESTROWO :-):-):-)

Chumorek mnie nie opuscil nawet z powodu @ ktora przyszla sobie znowu wczesniej :-(tylko mogla chociaz poczekac do jutra :sorry2:bo jak tu tancowac z pampersem :laugh2:wychodzi na to ze chyba sie cholipcia starzeje bo moje cykle z 27-26d zrobily sie 25-24 d:szok: oj oj i jak ja mam celowac w te core :baffled:

DZIEWCZYNKI ZYCZE WAM SZAMPANSKIEJ ZABAWY wszystkim staraczka szczesliwego plodnego roku ciezaroweczka cudownych bezbolesnych porodow wymarzonych synow,corek i wogole wszystkiego naj !!!!!!!!!!!!!!!!!

No i bardzo dziekuje za fluidki kciuki przekladam je na ten cykl
:-):-):-)

Witam nowa staraczke :-)

losiczka ten cykl będzie już dla nas ostatni! ... praktycznie jesteśmy na tym samym etapie i razem będziemy testować no to raźniej będzie nam przez to przejść :-)

zakupiłam dla męża witaminki no i przestał palić...minus taki że chodzi nerwowy :rofl2:
może uda mi się dostać w poniedziałek do gina to może przepisze mi luteine...a on może się nie zgodzić na wypisanie recepty?

co ja jeszcze moge brac w tym cyklu żeby zwiększyc szanse?

ilonka - dasz mi małe korepetycje z mierzenia temperatury? :sorry2: ... wiesz co...z ta moją płodnością to może i masz trochę racji...bo ja mam dziwny organizm..jak coś jest nei chalo to ja to do razu czuję wszystko...cały przebieg mojego cyklu wydaje mi się książkowy, jestem ciekawa jakie to ma odzwierciedlenie w temperaturze.

Ostatnia edycja:
Kochane moje!! ;-)

Wpadam szybciutko złożyć Wam życzenia noworoczne. Aby nowy rok przyniósł nam wszystkim to czego pragniemy... Aby był lepszy od poprzedniego!! Wszystkim życzę szampańskiej zabawy!!
:-):-):-)
Do przeczytania w nowym roku!!! :*:*

Zobacz załącznik 421090

Ja niestety chora więc sylwestra spędzę z narzeczonym w łożeczku przed TV. I będę wyglądała mniej więcej tak:
Zobacz załącznik 421091
:-D:-D:-D

Życzę Wszystkim Nam, aby na następne Święta Bożego Narodzenia i Sylwestra Każda Z Nas tuliła do piersi Małego Skarba!
swiateczne-dzieci-3-350x272.jpg

reklama
Laleczki moje kochane chcialam Wam zlozyc zyczenia :-)

Nowy Rok to czas zadumy nad tym, co minęło. I radosnego oczekiwania na to, co nadchodzi.Życzę Wam Kochane, aby Nowy Rok składał się z samych szczęśliwych chwil.Niech w Waszych domach zagości miłość,a świat wokół Was będzie pełen ciepła i radości.

Zobacz załącznik 421101

P.s. Juz uszykowane na imprezke? Ja wlasnie skonczylam salatke robic i srogonogfa tez robilam i tak zmeczylam sie ze spac najchetniej bym poszla :-( A tu trzeba myslec w co sie ubrac? macie jakies pomysly na domowke? Wy w co sie ubieracie?

Do góry