reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lorelain bardzo mi przykro, i wiem, że Cię to bardzo boli, ale..... optymizm czyni cuda:-)
Losiczka taki radosny awatarek sobie zrobiłaś, że w ogóle na te 0,2 stopnia nie patrz, będzie dobrze:tak:
Witaj Aniubuchowicz, z Nami na pewno będzie raźniej, i czas oczekiwania też szybciej upływa, a wiesz to jest bardzo ważne, bo czekanie jest do bani:-)
Ja dzisiaj u rodziców tak poszalałam z obżarstwem, że zaraz pęknę:szok:

reklama
no wreszcie Lorelain,caly dzien o Tobie myslalam,przykro mi skarbie,tule mocno:-(... witam nowa staraczke, Aniubuchowicz czuj sie u nas jak w domku i powodzenia!losiczka72 kochana musi byc fasolka,musi i koniec kropka! zobaczysz bedzie dzidzia a jako ze juz antybiotyku od wczoraj nie pije to ze szczescia za Twoja daj Boze corcie szampana wypije!axarai ja tez pekam w szwach z obzarstwa,wyjadlam wszystkie slodycze z choinki:zawstydzona/y: na poprawe humoru.... ide lulu dziewczynki,dobranoc

Ostatnia edycja:
Lorelain bardzo mi przykro:( Ale w następnym cyklu już musi być dobrze:)

Witaj aniabuchowicz:) losiczka mówię Ci,że to dzidzia:) Trzymam kciuki i napisz z samego rana jak Twoja tempka, bo sprawdzę jeszcze przed praca :)

Lorelain ojej, ściskam Cię mocno.
Powiedz, przepraszam że się dopytuje, o ile mogę, czemu powtarzałaś test, bo nie jestem na bieżąco i nie wiem czy to jakieś przeczucie?
tak czy tak ściskam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem... ale miałam dzień długi!! Prawie cały dzień śledziłam co tam u Was ale w końcu musiałam wyjść z pracy;-)
lorelain tak się martwiłam. Strasznie mi przykro:-(
losiczka nie nastawiaj się źle.
Wiecie co ja też uważam(jak chyba axarai), że mierzenie tempki jest przydatne ale rzeczywiście bardzo stresujące. Bardzo mnie w tym cyklu to wciągnęło i na pewno nie przestane mierzyć ale co to za stres...
Polisia gratuluję:)
Aniubuchowiczwitaj.

Wczoraj złapałam strasznego doła. W ogóle przestraszyłam się... nie śmiejcie się z tego co napisze ale miałam straszny sen. Ja nie jestem przesądna, nie czytam horoskopów i nie wierzę w senniki ale wczoraj przyśniło mi się malutkie dziecko, któremu wypadały zepsute zęby. Straszne to było.... a gdzieś mi się kiedyś obiło o uszy, że jak się zęby śnią to nie jest dobry znak. No i oczywiście musiałam sprawdzić co to "oznacza". I wychodzi, że zepsute zęby to ostrzeżenie przed strata lub porażką a wypadające zęby to ... śmierć. Trochę mnie to przestraszyło bo ten sen był strasznie realistyczny i jak się obudziłam to jakoś dziwnie się czułam... nie wiem co o tym myśleć? Wy ostatnio też dziwne sny macie. Myślicie, że mają one jakiekolwiek znaczenie??

Pamela nie na choinkę to ja słodyczy nie powiesiłam, taka pokusa na wyciągnięcie ręki.... już dawno bym pękła:-)
Jestem maniak słodyczowy, i mogę nie zjeść obiadu, ale słodycze muszą być:baffled: I tak na wszelki wypadek nie mam ich za dużo w domu, no ale za to jak już gdzieś wyjdę, to już doopa:-)
Jest jedno rozwiązanie, co by się kobitki nie stresowały.... powinni zrobić testy po 100 zł:tak:

Jane sny to obrazy naszej podświadomości, przewijają się w nich obrazy przez Nas zakodowane, są jakieś senniki, ale to bardziej jakaś zabawa, i w bardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu;-)
Ja to już mam takie dziwaczne sny, że w zasadzie to powinni w wariatkowie mnie zamknąć:-D
Więc się nie przejmuj, mi to się tyle razy wypadające zęby śniły, a jeszcze nikt mi nie umarł:tak:
Może muszę iść do dentysty....

Ostatnia edycja:
lorelain przykro mi :-:)-(
losiczka mam nadzieje,ze jutro twoja tempka bedzie taka jak byc powinna ;-)&&&&&&&&&&&&
a ja cos ostatnio spac w nocy nie moge :wściekła/y:i teraz bede buszowala po necie..........

jane nie przejmuj się w ogóle snami... to jakaś bzdura jest... Mnie się kiedyś śniło,że pluję krwią i zębami, bo mi wylatywały i nic się nie stało... Nasze sny to tylko nasza psychika... Nie stresuj się :-)

dzięki dziewczyny:) mój mąż to się ze mnie śmieje trochę, że w ogóle takie coś sprawdzam:) chyba wszyscy macie rację. Ale ja po prostu z każdym dniem czuję coraz większą frustrację ... dlaczego nie mogę zafasolkować??
a tak btw dowiedziałam się dziś, że moja koleżanka ze studiów urodziła synka...ja też chcę:sad:

reklama
Dzięki wielkie za powitanie u Was :) ja też się strasznie boję że będę miała kłopoty :( na razie czekam zobaczymy Dobranoc

Do góry