reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ja też ciągle czekam w ciągle tu zaglądam mimo ze tak sie dziś koszmarnie czuję ,a tu nadal cisza, Lorelain nic nie pisze :( martwię sie juz !!!!!!!!!

madlen zobaczymy jak jutro tempka jak w dol to wiadomo co bedzie :-( jak sie utrzyma to jutro nie zatestuje bo nie chce sobie popsuc chumorku bo u mnie fl trwa czasami 15dni wiec i na 14 d moze spasc . Taka mam malutka nadzieje bo cos dzisiaj dziwnie sie czuje ale to pewnie moje urojenia ha ha

ilonko oj nie dobrze ze zle sie czujesz :-(moze to przez ta pogode ???

losiczka chyba mam grypę jelitową, bo od rana nie jem, pije tylko aby sie nie odwodnić,no i biegam do łazienki, koszmar :( :((((((

losiczka to juz w tym roku nam nie powiesz,czy jest dzidzia ???,szkoda ale OK rozumiem ;-) to zaciskam &&&& !!!
ilonka co jest ?
wpadne wieczorem,mam nadzieje,ze do tego czasu lorelain cos napisze :confused:

mąż chory, ledwo co pracuje, dziś przyjezdza, ja teraz sie tez rozłożyłam, mam nadzieje ze Jaś nie złapie tego cholerstwa, jeszcze mnie głowa boli jak cholera a nie mam tabletek w domu :(
losiczka trzymam kciuki aby nie spadła juz tempka, i była dzidzia :) ale jak bedzie jutro tempka ładnie to testuj bo tak to nie bedziesz wiedzieć czy mozesz pić czy nie :p

reklama
ilonko ja to jestem taka pijaczka ze od samego wachania juz jestem pijana:baffled: spokojnie nawet nie mam ochoty na picie :sorry2: jakos sie wykrece he he biedactwo ty moje ile ty sie jeszcze wycierpisz:-(pij moze miete albo melise a mnie brzuch boli bardzoooooo wiec naprawde jutro bedzie futro :-(

Do góry