reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka to tak samo jak ja, ja tez nie pije, tzn nie piłam :p a jutro to picolo i spać :) nawet mój mąż zawsze mówił ze cięzko isć ze mną na piwko bo nigdy nie chce pić :p hehe
Ja nie nawidzę miety itd wiec nie byłabym wstanie wypić tego czegoś :p mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej, i ze moze to nie jelitówka tylko jakieś zwykłe zatrucie !!!!!!!!! bo juz nie mam siły :((((((((( jutrzejszy sylwester bedziemy z mezem w łóżku spędzać :confused: trudno sie mówi,

reklama
Witam
Chciałabym dołączyć do wszystkich starających się.My z mężem zaczęliśmy się starać :-)
dopiero w tym cyklu (dziś 18dc) i mam nadzieje że się uda zobaczymy za dwa tygodnie.
Heh tak jakoś spontanicznie po 6 latach razem dokładnie 10 dni temu zaczęliśmy się "przytulać" i stwierdził że to już pora ;/ heh lepiej późno niż wcale :-pnie wiem czy to dobrze ale "tulimy" się codziennie.Oby się udało to moje największe marzenie !!!
próbowałam nawet testów ovu ale nie doczytałam instrukcji i robiłam źle więc myślałam że nie miałam owulacji ;/ ahhhhh zobaczymy co będzie :)
Pozdrawiam wszystkie mamy obecne i te przyszłe.

Agnes :)
Losiczka haha zobaczymy, jutro sprawdzam ale fluidki ślę ~~~~~~ :)

Lorelain co u Ciebie? myślę o Tobie, chyba nie tylko ja. W ogóle, nie doczytałam, ale co skłoniło Cię do powtórzenia testu? chyba nic nie zamotałam...?

ściskam

Dziewczyny już jestem,

o 06:00 rano obudziłam się z okropnym bólem brzucha, ledwo doszłam do łazienki i dostałam okres. Był bardzo zglutowaciały a potem już normalny przez cały dzień, ale bardzo mnie bolało, całe krocze mnie boli i aż na kręgosłup. Jakaś masakra. Mąż chciał dobrze i zabrał mnie do ikei żebym w domu za dużo nie myślała. Byłam w ikei od 10 rano do 19:00 :szok: ale na poprawę chumoru kupiłam szafę przesówną, stół i 6 krzeseł, zastawe na 9 osób, regał do pokoju Mateusza i w cholerę różnych ozdób i dodatkow do salonu i kuchni. Tak mnie bolało że ledwo chodziłam po tym sklepie, mam doła ale już nie takiego strasznego. Wczoraj było ze mną psychicznie gorzej bo ja już to czułam i wiedziałam.
Muszę koniecznie powiedziec ginekologowi żeby przepisał mi luteine na podtrzymanie. Nakazałam mężowi w trybie natychmiastowym rzucić palenie i mamy oboje brać witaminy. Jeszcze nie wiem jakie, ale na pewno kto mi tutaj podpowie :)

Hej dziewczynki
Wczoraj sie wcielam z wpisem ale nawet nie wiedzialam ze Lorelain sie tam zamartwia....glupio wyszlo:sorry2:

Lorelain trzymaj sie cieplutko.......przykro mi :-(

Agnes przykro mi ze @ przyszla ale dobrze ze sie tym nie dolujesz tylko myslisz pozytywnie...tak trzeba!!!!

Pamela to ty pochodzisz z moich terenow...to tylko okolo 60 km od moich stron

Zzagubiona kochana rozumiem ze sie boisz ale napewno wszytko bedzie dobrze....a nerwy nic tu nie pomoga....twoj Ktosiek daje ci znac tym kopaniem ze u niego wszystko ok :tak:

Ilonka a ty sie slonko oszczedzaj i kuruj:tak:.....duzo pij to najwazniejsze zeby sie nie odwodnic :happy2:

Polisia cichutko GRATULUJE i trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok

losiczka ....a twoja tempka bardzo obiecujaca wiec trzymam &&&&&&:-)
WITAJ Aniubuchowicz:-)

Ostatnia edycja:
My z mężusiem zażywamy "pregnacare his&her conception" są tutaj dość popularne.
Jak tak czytam wszystkie te posty to normalnie aż krew w żyłach mrozi :(
Przyłączam się do trzymania kciuków :tak:

KatyB dzięki za powitanie

Lorelain kurcze a tak było pięknie....
Aniabuchowicz witaj
Zagubiona tak dobrze Cię rozumiem.U mnie jak zbliżał się 21tydzień to....szkoda gadać.Później tylko liczyłam dni i oby dzień do przodu,oby do przodu...Każdy dzień dawał większą nadzieję ale i tak strach był ogromny...Trzymaj się Kochana.teraz na pewno jest i bedzie dobrze...:tak:

lorelain tak mi przykro :-:)-:)-(

dziewczynki dzieki za fluidki kciuki ale juz po mnie w tym cyklu tempka wieczorna o 0,2 st mniej wiec jutro poleci na maksa :-:)-:)-( no coz zaczne nowe staranka :-:)-):-(

reklama
wiecie co ... następnym razem nie uwierzę do puki nie zobaczę bijącego serca na usg :dry:

losiczka - ja się nie znam na tempce, ale puki nie ma @ to ja trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
Do góry