reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam się popołudniowo ;-)

karla - bardzo fajny miałaś sylwester...taki romantyczny :tak:

madlen - e tam roczek więcej...ale za to jaki udany! .... wyobraź sobie że w przyszłym roku taki mały pachnący mleczkiem dzidziuś mizia cię swoja rączką mmmmmm ... mi aż ciarki przeszły na samą myśl :sorry2:

sylwia - no to trzymam kciuki! .... jutro będziesz testować?

dziewczyny coś mi się porąbało w tym cyklu :wściekła/y: normalnie @ trwa 7 dni, a teraz miałam tak że pierwszy dzien było dużo i bardzo bolało mnie, drugi dzien już był taki jak normalny 6 dzień , a dzisiaj już nie miałam nawet plamki :dry: ... jestem ciekawa ile ten cykl będzie trwał, kiedy wypadnie owu i czy w ogóle będę miała owu :shocked2:

edit:

można mierzyć temperaturę termometrem do jednego miejsca po przecinku?

Ostatnia edycja:
reklama
łooooooo no to jeszcze tydzień...podziwiam za cierpliwość :tak::tak::tak:

u mnie chłopaki skręcają szuflady do szafy i oglądają Harrego Pottera, a ja popijam kawusię słabą i leniu****e na kanapie :-)

cały czas się biję z myślami czy zlikwidować już choinkę czy jeszcze nie :sorry2:

hej, jestem nowa na tzm watku ogolnie staramy sie juz z mezem troche i jestesmy po nieudanym in vitro teraz chce probowac jednak naturalnie moze cos poradzicie POYDRAWIAM:-)

karla21 jak dlugo sie juz staracie ? :) :-) wiesz co jestem po nieudanym in vitro w pazdzierniku i teraz mam 40 dzien cyklu niemam okresu troche mnie to stresuej :)

reklama
joweg - witamy na naszym szczęśliwym wątku ... hmmm to co ja mogę podpowiedzieć, to albo poobserwować swój cykl, pomierzyć tempke, sprawdzić śluz i upolować owulacje....albo całkiem odwrotnie...wszystko olać, nie myśleć tylko spontanicznie poszaleć

karla - fajna ta elektroniczna niania ... ja miałam taka bez kamerki i uważam że to był super zakup ... bardzo mi się przydała, ale może to dla tego że ja jestem chyba trochę przygłucha :-D
Mebelki są na pewno porządne i trwałe, ale dla mnie troszkę za różowe. Wydaje mi się że praktyczniej jest kupić mebelki na dłużej (bardziej dorosłe) bo łatwiej jest zmieniać kolor ścian, dodatki, ozdoby itd pod gust dziecka. To tylko taka moja podpowiedź :sorry2:

Do góry