reklama
axarai
dziecioholiczka......
Polisia trzymaj się, trzymaj i nie stresować mi się tu! Dzidzia ma miękko i wygodnie i tak będzie zobaczysz:-)
Sylwia a testy owu próbowałaś robić? No właśnie, żeby jeszcze tą owu można było łatwiej namierzyć
Sylwia a testy owu próbowałaś robić? No właśnie, żeby jeszcze tą owu można było łatwiej namierzyć

Ostatnia edycja:
juliana
Fanka BB :)
Czesc
Pozwolicie,ze sie przylącze:-)?Ja rowniez rozpoczelam starania w tym miesiącu.Dzisiaj jest moj 18 dzien cyklu .Strzelalismy prawie w owulacje(tak mi sie wydaje -sprawdzane testami)a teraz czekamy czy sie udalo.Marzy nam sie córeczka,ale wszystko zrobilismy na odwrót i pewnie jak sie uda to bedzie maly chlopaczek(byle zdrowiutki)Acha mam skonczone 30 lat i to nasze pierwsze starania o pierwsze dziecko:-)
czesc axarai ty tutaj?
Pozwolicie,ze sie przylącze:-)?Ja rowniez rozpoczelam starania w tym miesiącu.Dzisiaj jest moj 18 dzien cyklu .Strzelalismy prawie w owulacje(tak mi sie wydaje -sprawdzane testami)a teraz czekamy czy sie udalo.Marzy nam sie córeczka,ale wszystko zrobilismy na odwrót i pewnie jak sie uda to bedzie maly chlopaczek(byle zdrowiutki)Acha mam skonczone 30 lat i to nasze pierwsze starania o pierwsze dziecko:-)
czesc axarai ty tutaj?
P
polisia
Gość
Axarai dzięki, ale jestem stresik okropny, poza tym bolą mnie jajniki i dół brzuszka, jak przestają boleć to też się stresuję i tak w kółko.
my mamy teraz zaplanowane zeby malenstwo urodzilo sie w lutym wiec transfer in vitro musze miec w maju
oby sie tym razem udalo , dzieki dziewczyny za cieple przyejcie , ja bym chciala najchetniej parke , poniewaz nie bedziemy miec pieniedzy na nastepne in vitro bo to dosc kosztowne ale jak wyjdzie jedna dzidzia to bedzeimy szczesliwi tez 
juliana
Fanka BB :)
joweg masz duzą szanse ,bo przy zapłodnieniu in vitro barrrdzo czesto przeciez zdarzają sie ciąże mnogie,wiec zycze ci od razu podwojnej &&&&&&&&&&&&&:-)
reklama
Podziel się: