ja w 2008 roku mialam tak samo plakalam przez 13 cykli wkoncu mialam dosc i jakos kolo 15 cyklu juz o niczym nie myslalam mialam juz dosc psychika mi wysiadla i dalam sobie spokoj z ciaza teraz jestem zdania co ma byc to bedzie mam akie cos ze jest mi zal ale zawsze mam nadzieje ze sie uda dziewczyny wy tez napewno bedziecie mamusiami tego wam zycze !!!
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
ja w tym cyklu jak zobaczyłam później słabe kreski na teście to też się popłakałam :-(
tez bym napewno tak miala (tule)ja w tym cyklu jak zobaczyłam później słabe kreski na teście to też się popłakałam :-(
-Lorelain-
ale na ten cykl się nastawiam i bardzo się przyłożę, przygotuje sobie wszystkie wspomagacze które mogą mi pomóc .... trochę się martwię tą krótką @ i jeszcze mnie jajniki pobolewają czego nigdy nie mam...mnie zawsze bolały tylko w owulację, boję się że jakas torbiel mi się zrobiła...jutro che się dostać do gina i niech mnei przebada i wypisze mi receptę na liuteine albo duphaston.
mnie czasami tez pobolewaja jajniki przed @ a torbieli nie mam bo mialam usg w pazdzierniku wiec niewiem czemu no to ochana zaciskam kciuki za ciebie zeby maz dobrze wycelowal my z mezemn ie mamy za bardzo kiedy trenowac jak zaje w ciaze to fuksem hehe
-Lorelain-
ja nigdy nie sądziłam że będę miała jakiekolwiek problemy z zajściem w ciąże i dla tego mnie to tak dołuje bo ja nigdy nie byłam na to nastawiona 

reklama
D
Dzoana.a
Gość
wszyskiego najlepszego,
dużo zrdówka,
ciążowych brzuszków
oraz łatwych ciąż i porodów w nowym,2012 roku :-)
Dopiero niedawno wróciłam od brata, u którego byłam na Sylwku, bylo spokojnie, ale wesoło. Wpadłam tylko na chwilę złożyć noworoczne życzenia, nadrobić zaległości i spadam do łóżeczka.
Witam nową forumowiczkę joweg. Trzymam kciuki, żeby naturalne metody jednak okazały się skuteczne:-)&&&&&
Dziewczyny, odpowiedzcie mi jak to jest z tym termometrem, jedno miejsce po przecinku jest ok, czy nie?
Słodkich snów i do juterka:-)
dużo zrdówka,
ciążowych brzuszków
oraz łatwych ciąż i porodów w nowym,2012 roku :-)
Dopiero niedawno wróciłam od brata, u którego byłam na Sylwku, bylo spokojnie, ale wesoło. Wpadłam tylko na chwilę złożyć noworoczne życzenia, nadrobić zaległości i spadam do łóżeczka.
Witam nową forumowiczkę joweg. Trzymam kciuki, żeby naturalne metody jednak okazały się skuteczne:-)&&&&&
Dziewczyny, odpowiedzcie mi jak to jest z tym termometrem, jedno miejsce po przecinku jest ok, czy nie?
Słodkich snów i do juterka:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: