reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hallo Juliana a no jestem jestem, i witam Ciebie serdecznie!
Polisia pamiętasz co Ci mówiłam, do czwartego miesiąca brzuch mnie naprawdę mocno rwał, już myślałam, że to jakaś pozamaciczna:wściekła/y:
Sylwia ja już Kacperka rodziłam jak miałam 35;-) ale chciałabym, żeby też mógł mieć rodzeństwo jak moi starsi, bo tak się dzieci lepiej wychowują:-) i się porywam z motyką na księżyc:zawstydzona/y:
joweg Kuzynka mojego M urodziła z in vitro bliźniaki, chłopca i dziewczynkę, teraz na święta skończyły dwa latka, więc Tobie też życzę takiego Szczęścia:-)

reklama
axarai w życiu nie powiedziałabym, że masz 39 lat :):-D:-D Fajna mamuśka z Ciebie, młoda ciałem i duchem ;-)

joweg życzę Ci z całego serduszka żeby Twoje marzenia się spełniły!! Należy Wam się! ;-)

juliana witaj na naszym szczęśliwym forum!! :happy2:

Ja też już powoli uciekam spać...

Juliana, Suonko dziękuję, a może dziewczyny byście się też trochę pokazały, zawsze to milej wiedzieć jak wyglądają towarzyszki doli i nie doli:-)
Na razie wiem jak śliczna jest Karla:-)

Witajcie dziewczynki troche mnie nie bylo ale nie mialam komputera za to teraz mam sporo nadrabiania.
U mnie wszystko w porzadku w czwartek widzialam bijace serduszko :-)czuje sie raz lepiej raz gorzej w sensie mdlosci i zmeczenia, 2 dni walczylam z goraczka ale skonczylo sie ok. Zabieram sie zatem za nadrabianie bo ciekawa jestem ile jeszcze nowych fasolek po swietach mamy :-)

myslalam,ze tu bedzie dzisiaj cisza,ale widze nic ztego :-D,musialam was nadrobic,a ja mam dzisiaj zwolnione tempo :zawstydzona/y:
witam nowe staraczki !!! :-)
joweg
zaciskam kciuki,nie bardzo znam sie na in vitro,ale slyszalam ,ze rzadko kiedy udaje sie z a1szym razem..:-(powodzenia !!!
axa fajan mamuska z ciebie ;-)
lorelain ja tez kiedys myslalam,ze zajascie w ciaze to jest taka latwa sprawa..,bynajmniej tak bylo u mnie wczesniej,a teraz...:-(
karla podziwiam,ze tobie whisky smakuje,ja jak tylko powacham,to juz mnie odrzuca.. moj maz tez uwielbia,ale ja tego nie przelkne :no:,a sylwester mialas super,taki romantyczny..oby owocny ;-)

no to ja sie pokaze :p
dgdg.jpggdsgse.jpg nie patrzcie na miny :p

reklama
Do góry