reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie laleczki w nowym roku :-)
Jak sie czujecie o rok starsze? Ja juz mam coraz blizej do slubu ehhh jak to zlecialo a dopiero co ustalalismy date i cieszylismy sie z dwoch kreseczek. czas tak szybko mija.... ogolnie to czekam na @ plecy bola wiec niebawem wredota powinna sie pojawic. obym jej tylko nie miala na slubie :-( dziewczynki jakie daliscie prezenty rodzicom na podziekowanie na weselu?
Witam nowe staraczki i zycze szybkiego zafasolkowania :-)

reklama
Dzień dobry!
Melduję sie w Nowym Roku po dłuższej przerwie... Wróciłam z lasu... :)
Nowe staraczki witam serdecznie, zafasolkowanym gratuluję, ciężarówką dużo spokoju, a dla starających się .... już Wy wiecie ;)

Losiczka- awatarek super, szkoda, że w tym cyklu się nie udało, ale nie dość, że nowy cykl, to jeszcze nowy rok i szczęśliwa siódemka ;) Trzymam kciuki. :)

Lorelain- przykro mi :( ale trzymam kciuki za następny cykl

Gdzie jest piąteczka????

Witajcie laleczki w nowym roku :-)
Jak sie czujecie o rok starsze? Ja juz mam coraz blizej do slubu ehhh jak to zlecialo a dopiero co ustalalismy date i cieszylismy sie z dwoch kreseczek. czas tak szybko mija.... ogolnie to czekam na @ plecy bola wiec niebawem wredota powinna sie pojawic. obym jej tylko nie miala na slubie :-( dziewczynki jakie daliscie prezenty rodzicom na podziekowanie na weselu?
Witam nowe staraczki i zycze szybkiego zafasolkowania :-)

my mielismy podziekowania dla rodziców w domu przy błogosławienstwie, i dawalismy im cos takiego my wybralismy ten pierwszy w przykładach NOWOCZESNE PODZIEKOWANIA DLA RODZICOW WESELE SLUB (1977727730) - Aukcje internetowe Allegro bardzo im sie podobał, nie jest to nic badziewnego u jednych i drugich cały czas stoi na półce i mozna na to spogladac:)

Joweg ja tam mam nadzieje ze Bóg ci wynagrodzi , bo kurcze juz troche sie nacierpiałas. i co jak co ale zasłuzyłas sobie na cos miłego:)

Karla super te podziekowania :-) my chcielismy dac im nasze zdjecie i kwiaty no ale to ladne jest bo od razu z podziekowaniem .
kurde mam coraz wiekszego stresa przed slubem. najbardziej boje sie tego mikrofonu w kosciele hihi
Karla gdzie w Poznaniu mieszkasz? Jest nas 3 z Poznania :-) Ty ja i losiczka :-)

Gdzie ilonka, zagubona, losiczka piateczka?? dziewczynki odezwijcie sie

Hejka dziewczynki :happy:

karla bardzo ładne te podziękowania i tak jak mówisz nie są bardziewne, bo te w formie książki z kwiatami bardzo mi się nie podobają ;-)

Bobo
wiem o czym mówisz... w prawdzie mój ślub za niecałe dwa lata ale nie wyobrażam sobie przysięgi w kościele :-) Jak ja ryczę jak oglądam ślub w tv to co będzie na moim ślubie?? A zasmarkana nie chcę przysięgi składać :-D śmieję się do mojego, że trzeba będzie sobie coś strzelić przed ślubem :-D

suonko ja ja chyba tez sobie jakas stet strzele bo bede wyc jak glupia, na necie ogladam sluby i blogoslawienstwa i wyje a co dopiero na moim bedzie haha husteczki w stanik schowam zebym miala w co smarkac hahaha

Moja przyjaciółka na swoim ślubie tak płakała podczas przysięgi, że aż się zanosiła tym płaczem :-) Wyglądało to tak, że połowa kościoła płakała razem z nią a połowa się śmiała pod nosem :-D Ja wolałabym takich widoków oszczędzić mojej rodzinie :laugh2: Ostatnio gdy byłam na weselu podczas podziękowania dla rodziców, gdy najczęściej leci Cudownych Rodziców mam i młodzi tańczą wraz z rodzicami to też mi łezki poleciały tak że się musiałam chować co by nikt nie zauważył :-D Ja to w ogóle taka beksa jestem;-)

u nas byly wlasnie takie podziekowania w rodzinie ze dawaja wlasnie kosze na zamowienie tam jest wino i jakies sodkosci no i w tym jest te wlasnie takie podziekowania jak karolina pokazala :)
a tak wogole witam poniedzialkowo :D

reklama
dzien dobry :-)
karolina ciesze sie,ze wrocilas,bo juz sie zastanawialam,gdzie ty sie podziewasz ?
karla bardzo ladne te podziekowanie-prezent ;-)
joweg juz ci wczesniej pisalam,z tego co sie orientuje,slyszalam,to zazwyczaj 1proba in vitro nie wystarcza,czasami sie udaje za 1szym razem,ale rzadko kiedy...:-( powodzenia,a kiedy kolejna proba ???
bobo ty za niedlugo bedziesz zona,a my z mezem bedziemy swietowac nasza 10ta rocznice slubu ,kiedy to zlecialo ?:szok:
obudzilam dzisiaj rano dzieciaki,zeby mi wieczorem szybciej poszly spac,bo mam z nimi ostatnio jazdy i mi mlody wyje,bo niewyspany :angry:jeszcze chwila a nie wytrzymam...:angry:

Do góry