reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
helooo laleczki moje :-)
Ja kurde czekam na wredna @ i cos sie doczekac nie moge a plecy i cyce bola :-( buuu. plecy tak mnie bolaly jak wtedy zaszlam ale teraz nie mozliwe wiec nie nakrecam sie na nic. czekam cierpliwie i mam nadzieje ze sie @ pojawi i nie w czasie jak bedzie slub tylko sobie inna date wybierze.
zagubiona co u Ciebie? cos nie piszesz kochana? jak ktosiek?
losiczka poszla mi ale to juz od tego szurania !! hihi
ilonko kochana mam nadzieje ze lepiej ze czujesz\?
wracajcie do nas laseczki :-)
Ja kurde czekam na wredna @ i cos sie doczekac nie moge a plecy i cyce bola :-( buuu. plecy tak mnie bolaly jak wtedy zaszlam ale teraz nie mozliwe wiec nie nakrecam sie na nic. czekam cierpliwie i mam nadzieje ze sie @ pojawi i nie w czasie jak bedzie slub tylko sobie inna date wybierze.
zagubiona co u Ciebie? cos nie piszesz kochana? jak ktosiek?
losiczka poszla mi ale to juz od tego szurania !! hihi
ilonko kochana mam nadzieje ze lepiej ze czujesz\?
wracajcie do nas laseczki :-)
K
karol_in-a
Gość
dziewczyny właśnie mnie pokarało- mam taka nerwicę, że chyba osiągnęla swoje apogeum dzisiaj od rana bo normalnie mogłabym wszystkich pozabijać 
masakra....
no i jeszcze mam w ręku test o czułości 10 coś tam i tak się zastanawiac czy sobie dzisiaj na niego nie siknąć. tylko może być zdecydowanie za wcześnie...
masakra....
no i jeszcze mam w ręku test o czułości 10 coś tam i tak się zastanawiac czy sobie dzisiaj na niego nie siknąć. tylko może być zdecydowanie za wcześnie...
Freya1
Fanka BB :)
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
karolina sikaj sikaj bo tempka ladna wiec kto wie? mi wyszedl test z popoludniowego moczu i ten o czulosci 25,
K
karol_in-a
Gość
nerwica bo... od rana mnie w pracy zdenerwowali.... ufff... nawet musiałam troszkę na nich naskoczyć, żeby "wytłumaczyć", później moja szefowa zasmarkana mi tu przyłazi i siedzi nade mną jakby celowo chciała mnie zarazić. 
a z tym testem to juz sama nie wiem...
no Roszpunce z popołudniowego wyszło- pamiętam dokładnie. Po co mi były te testy- że też musiały mi wpaść w łapska....
((
a z tym testem to juz sama nie wiem...
no Roszpunce z popołudniowego wyszło- pamiętam dokładnie. Po co mi były te testy- że też musiały mi wpaść w łapska....
karolina ktory masz dzien cyklu ?? moze pozcekaj do jutra rana,1szy mocz zawsze pewniejszy,chyba ze jestes po terminie @ zaciskam mocno &&&&&
z piateczka nie wiem co,a katy jest w Polsce i pewnie nie ma czasu,wiesz jak to jest..
ilonko doczytalam,ze sie martwisz..nic nie boj kochana,bedzie dobrze !!!! &&& a ciaza ciazy nie jest rowna,ja mialam 2 i kazda byla inna ;-)
katrina czy ty dzisiaj masz usg,czy juz mialas ? &&&
z piateczka nie wiem co,a katy jest w Polsce i pewnie nie ma czasu,wiesz jak to jest..
ilonko doczytalam,ze sie martwisz..nic nie boj kochana,bedzie dobrze !!!! &&& a ciaza ciazy nie jest rowna,ja mialam 2 i kazda byla inna ;-)
katrina czy ty dzisiaj masz usg,czy juz mialas ? &&&
Freya1
Fanka BB :)
Karolina jak masz więcej testów to sikaj śmiało ;-)
reklama
P
polisia
Gość
Karolina ja robiłam po 4 dniach i dopiero wtedy miałam 2 kreski wyraźne.
no właśnie dzieczyny, dzisiaj byłam u lekarza i chyba się wyrwałam za wcześnie, widać, że jestem jakaś niedoświadczona :/
mam przyjść za 3 tygodnie, ale macica nie jest powiekszona, w dodatku mam tylozgięcie, o ktorym nie wiedziałam i tyle. zero badań, nic.
No i co? Fasolka się rozmyśliła?
no właśnie dzieczyny, dzisiaj byłam u lekarza i chyba się wyrwałam za wcześnie, widać, że jestem jakaś niedoświadczona :/
mam przyjść za 3 tygodnie, ale macica nie jest powiekszona, w dodatku mam tylozgięcie, o ktorym nie wiedziałam i tyle. zero badań, nic.
No i co? Fasolka się rozmyśliła?
Podziel się: