reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

mam dzisiaj 27 dc i do tego 12 d fl więc teoretycznie powinno być wiadomo, ale ...

Suonko- mam dwa, więc jakby co, może powtórzyć jutro lub pojutrze z rana :)

polisia jak to? lekarz nie potwierdził?

reklama
polisia jesli jest bardzo wczesna ciaza,to lekarz nie zawsze ja widzi..a badania zleci dopiero,jak ja potwierdzi,na tym etapie ciazy mozesz jedynie zrobic test,ktory ja potwierdzi albo badanie bety,nic wiecej..nie ma co za wczesnie isc do lekarza..;-)
karolinka to poczekaj do jutra i rano 1szym moczem siknij,lepiej miec mila niespodzianke niz nieprzyjemne rozczarowanie ;-),a jak test nie wyjdzie,to powtorz za 2-3dni

Ostatnia edycja:
polisia ja tez mam tylkozgiecie ale juz w 5 tyg lekarz potiwerdzil ciaze bo macice mialam juz powieszona i tylkozgiecie nie ma nic do tego. badania dostalam jak juz bylo widac serduszko. jednak u mnie te badania sie juz nie przydaly. ja nawet karty ciazy nie mialam. niektrzy lekarze wola poczekac z tym wszystkim. wiec nie martw sie kochana bedzie dobrze. kiedy test robilas?

Madlen dzięki, chyba faktycznie się wyrwałam do przodu :D ale ja bym chciała wiedzieć noooo :)
Bobofrutek ok, masz rację, faktycznie lepiej poczekać, no wyrwałam się i teraz mi z tym głupio i źle. Nie śmiejscie się ze mnie, ja niedoświadczona i niecierpliwa :)) tydzien temu test robiłam.
Karolina tydzien temu

nooo dobrze, to wybaczcie moje hop siup do przodu i po prostu trzymajcie kciuki :) dzięki

Karolina ale masz fajną temperaturę... kurcze trzymam za Ciebie mocno kciuki! Mi dziś skoczyła i już się lekko nakręciłam, choć miałam tego nie robić... grrrr o innych objawach nie piszę, bo oczywiście mam wszystkie, psychika to normalnie potrafi robić z nas łosie. czy któraś z Was oczekuje na @ ok 11-12.01? Będzie mi raźniej...

polisia nik sie z ciebie nie smieje !!!! skad w ogole taki pomysl ???
domiska to mamy przyblizony termin @,wiec zasiskam mocno &&&,aby wredota nie przyszla

polisia- w takiej sytuacji każda z nas jest tak samo niezrównoważona psychicznie, ale mamy jeden cel, który uświęca środki :) każda z nas panikuje- ja na przykład teraz- siedze i czekam az mi sie siku zachce :) a potem będę się dolowac i wściekać, że test negatywny ;)

domiśka, madlen- ja pierwotnie też miałam termin na okolo 10ego, ale wszystko mi się pokićkało i wygląda na to, że malpa przylezie wcześniej ;) za was oczywiście będę mocno zaciskać kciukasy :)))

reklama
Do góry