K
karol_in-a
Gość
pewnie rano zrobię drugi- albo poczekam ze dwa dni jeśli ten dzisiejszy mi nie wyjdzie. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ależ u Nas wieje
Pisali w necie, że w Anglii i Irlandii wiatr 150 wieje Katrina trzymaj się mocno, co by Cię nie porwało, po tym USG, i szybko dawaj znać co tam
no się staracie widzę fachowo
Polisia bo widzisz te dzisiejsze doktory, to jakieś do bani są
Jak ja 17 lat temu w ciąży byłam, to lekarz znalazł mi ciąże już w 6 tygodniu, ręcznie, a teraz nawet z USG nie umieją poszukać!
,a potem bol,kiedy zamiast 2kreseczek,chodze z pampersem w gaciach..w tym m-cu jestem wyjatkowo spokojna,chociaz juz mnie testy kusza,ale nie dam sie !!!!
więc mnie nie pobijecie 

i się wkurzałam na narzeczonego jak mu o tym powiedziałam a on, że jemu też zimno w stopy