reklama

Zaczynamy staranka :)

bobofrutek - wszystko jakoś się ułoży :tak:

Ilonka - może faktycznie takie inne objawy, a raczej ich brak to na dziewczynkę :tak: .... bardzo Ci tego życze :-)

madlen - trzymam kciuki! ... i z niecierpliwością oczekuję aż zrobisz test =)

Ostatnia edycja:
reklama
Lorelain - no zobaczymy :) licze na to :) tzn naprawde poprzednie ciąże były naprawde cięzkie (oprócz pustego jaja) ale wymioty od 6 tyg dzien w dzien, a teraz NIC, nawet mdłości mam tak małe ze ich nie czuję czasami, wiec moze ta córa jest, ale nie ważne czy synek czy córa ważne abym spokojnie przeszła ciążę i miała tą małą kruszynkę juz w domciu :)

Ilonka - ja dzisiaj tak się naprzytulałam małą dzidzie że aż z tych hormonów cycki mnie bolały, a jajniki tak mocno mi pulsują oba na zmianę że mam wrażenie jakby miało je zaraz rozsadzić :sorry2:

Karla - będziesz jutro testować? ... trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&

pamiętam, że jak mi sie zaczęla przygoda z bb to było to jakieś 2 lata temu...to wtedy tak mocno chciałam drugie dziecko że mi aż z wrażenia pokarm w piersiach wrócił :huh:

ilonko kochana dziekuje za opiernicz hihi czasem potrzeba. Bo ja sobie z ciekawosci obliczylam co i jak i jak bylam w ciazy z aniolkiem to po 14 dniach po przytulankach mialam takie bole zrobilam test i wyszly dwie kreski i dzis tez jest 14 dzien po przytulankach i mam bole. Nie wiem moze to taki zbieg okolicznosci a moze faktycznie ciaza? pozostalo czekac i siknac na plastkikowa wyrocznie hihi :-)

No ja juz nic nie rozumiem...... skok tempki byl wczoraj , wedlug lekarza owu miala byc 15 dc (dzisiaj jest 18sty) sluz wewnatrz bialy i dosc malo go jest, i tak na jaja zrobilam test owu i wyszedl pozytywny!!!!!!!!!!:szok:....ale tak mnie sutki szczypia.......jak chodzilam dzisiaj bez biustonosza to mnie urazala koszulka:eek::eek::eek:
Chyba mi sie poprzekrecalo wszystko :eek:

Katy - często tak jest, że lekarz wyliczy Ci owulkę a ona i tak pojawia sie kiedy indziej...wtedy babka sie stara w owu a nie wychodzi, a czesto jak są przytulnka wtedy kiedy ma sie ochote to sie szybko udaje bo Ci organizm sam podpowiada że masz najbardziej płodne dni.

ja mam dużo testów owu i chętnie bym poszla teraz nasikac z ciekawości przez te jajniki (na owu to troche wczesnie), ale jak na złość kompletnie nie chce mi się siku :dry:

reklama
oki nasikałam na test owu, kreska bardzo jasna, więc owu powinna być planowo za jakieś 4 dni ... jak ja teraz tak mocno czuję jajniki to ciekawe co będzie w owu

joweg - ja za to przeważnie jestem zalewana śluzem, ale dzisiaj wyjątkowo jakos za sucho :confused2: .... od terapii antybiotykowej mam go mniej, wcześniej to miałam tyle że dosłownie jak wodospad niagara w płodne dni, a nic na poprawę śluzu nigdy nie brałam ... dzisiaj wyczytałam że jak ma się za mało śluzu to trzeba pić bardzo dużo wody

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry