reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobofrutek - wszystko jakoś się ułoży :tak:

Ilonka - może faktycznie takie inne objawy, a raczej ich brak to na dziewczynkę :tak: .... bardzo Ci tego życze :-)

madlen - trzymam kciuki! ... i z niecierpliwością oczekuję aż zrobisz test =)

Ostatnia edycja:
reklama
Lorelain - no zobaczymy :) licze na to :) tzn naprawde poprzednie ciąże były naprawde cięzkie (oprócz pustego jaja) ale wymioty od 6 tyg dzien w dzien, a teraz NIC, nawet mdłości mam tak małe ze ich nie czuję czasami, wiec moze ta córa jest, ale nie ważne czy synek czy córa ważne abym spokojnie przeszła ciążę i miała tą małą kruszynkę juz w domciu :)

ja robie test w poniezialek jak cos uparlam sie i zdania nie zmienie bo jak zmieniam o zawsze wychodzi jedna kreska
a za nastepne testujae mocne kciuki

Ilonka - ja dzisiaj tak się naprzytulałam małą dzidzie że aż z tych hormonów cycki mnie bolały, a jajniki tak mocno mi pulsują oba na zmianę że mam wrażenie jakby miało je zaraz rozsadzić :sorry2:

Karla - będziesz jutro testować? ... trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&

pamiętam, że jak mi sie zaczęla przygoda z bb to było to jakieś 2 lata temu...to wtedy tak mocno chciałam drugie dziecko że mi aż z wrażenia pokarm w piersiach wrócił :huh:

ilonko kochana dziekuje za opiernicz hihi czasem potrzeba. Bo ja sobie z ciekawosci obliczylam co i jak i jak bylam w ciazy z aniolkiem to po 14 dniach po przytulankach mialam takie bole zrobilam test i wyszly dwie kreski i dzis tez jest 14 dzien po przytulankach i mam bole. Nie wiem moze to taki zbieg okolicznosci a moze faktycznie ciaza? pozostalo czekac i siknac na plastkikowa wyrocznie hihi :-)

No ja juz nic nie rozumiem...... skok tempki byl wczoraj , wedlug lekarza owu miala byc 15 dc (dzisiaj jest 18sty) sluz wewnatrz bialy i dosc malo go jest, i tak na jaja zrobilam test owu i wyszedl pozytywny!!!!!!!!!!:szok:....ale tak mnie sutki szczypia.......jak chodzilam dzisiaj bez biustonosza to mnie urazala koszulka:eek::eek::eek:
Chyba mi sie poprzekrecalo wszystko :eek:

Katy - często tak jest, że lekarz wyliczy Ci owulkę a ona i tak pojawia sie kiedy indziej...wtedy babka sie stara w owu a nie wychodzi, a czesto jak są przytulnka wtedy kiedy ma sie ochote to sie szybko udaje bo Ci organizm sam podpowiada że masz najbardziej płodne dni.

ja mam dużo testów owu i chętnie bym poszla teraz nasikac z ciekawości przez te jajniki (na owu to troche wczesnie), ale jak na złość kompletnie nie chce mi się siku :dry:

to ladnie KatyB ja tam czesto mam wogole wydaje mi sie ze mam problemy z chormonami czy cos ..... nie wiem sama czassami wogole przez caly cykl niemam zadnego sluzu

reklama
oki nasikałam na test owu, kreska bardzo jasna, więc owu powinna być planowo za jakieś 4 dni ... jak ja teraz tak mocno czuję jajniki to ciekawe co będzie w owu

joweg - ja za to przeważnie jestem zalewana śluzem, ale dzisiaj wyjątkowo jakos za sucho :confused2: .... od terapii antybiotykowej mam go mniej, wcześniej to miałam tyle że dosłownie jak wodospad niagara w płodne dni, a nic na poprawę śluzu nigdy nie brałam ... dzisiaj wyczytałam że jak ma się za mało śluzu to trzeba pić bardzo dużo wody

Do góry