reklama
hej, a u mnie to tak po równo jest
ja mam 2 siostry a mąż 2 braci
ale wydaje mi się że to nie ma znaczenia. Są też w rodzinie bliźniaki
)
u mnie dziś temp. dalej na takim samy poziomie. Mój mąż już nawet mój humor na podstawie temp. określa. Jak wie że nie spada to się śmieje że będzie dobry dzień
a jak by czasem spadła to szykuje się na najgorsze... wiem straszne to jest ale uzależniłam się od tego. Nie wyobrażam sobie nie zmierzyć temp.!!
ale wydaje mi się że to nie ma znaczenia. Są też w rodzinie bliźniaki
u mnie dziś temp. dalej na takim samy poziomie. Mój mąż już nawet mój humor na podstawie temp. określa. Jak wie że nie spada to się śmieje że będzie dobry dzień
KatyB
Fanka BB :)
Witam sobotnio dziewczynki....:-)
Ja juz mozna powiedziec ze sie obrobilam, obiadek gotowy, posprzatane i ugotowane. lece tylko po chemie do sklepu a pozniej kapiel na rozpoczecie sobotniego lenistwa.
Agnes he he ;-)fajnie ze podrzucilas mi kolejna pozycje do poczytania ......a domek masz sliczny:-) . Dlugo sie budowaliscie????
Gosiulek no co ty gadasz
...nie mysl tak jeszcze bedziesz miec dzidzie i to moze nie jedna, w Anglii babki zaczynaja starania po 40tce i nie maja wiekszych trudnosci....wiec glowa do gory bedzie dobrze!!!!!
Ja juz mozna powiedziec ze sie obrobilam, obiadek gotowy, posprzatane i ugotowane. lece tylko po chemie do sklepu a pozniej kapiel na rozpoczecie sobotniego lenistwa.
Agnes he he ;-)fajnie ze podrzucilas mi kolejna pozycje do poczytania ......a domek masz sliczny:-) . Dlugo sie budowaliscie????
Gosiulek no co ty gadasz

justynka7177
Zaangażowana w BB
Karolina siedzi w lesie dopiero w poniedziałek będzie chyba
reklama
axarai
dziecioholiczka......
Witam Kobitki!
To sobie musiałam nadrobić!
Gosiulek, przykro mi z powodu tej wrednej małpy! Co do wieku, to ja starsza jestem, a mam cały czas nadzieję
Bobofrutek no to żeby nie przyszła, objawy obiecujące;-)
Justynka a co to za rejterowanie! Nie można i już!
Sylwia kobitki to mają przerąbane, albo się modlą żeby @ przyszła, albo oddały by wszystko, aby nie przyszła
Ja mam dziś 25, brzuch rwie już do tygodnia, mdli mnie, i w necie wczoraj przeczytałam, ze to mogą być objawy napięcia przed miesiączkowego, no porażka!
To sobie musiałam nadrobić!
Gosiulek, przykro mi z powodu tej wrednej małpy! Co do wieku, to ja starsza jestem, a mam cały czas nadzieję

Bobofrutek no to żeby nie przyszła, objawy obiecujące;-)
Justynka a co to za rejterowanie! Nie można i już!
Sylwia kobitki to mają przerąbane, albo się modlą żeby @ przyszła, albo oddały by wszystko, aby nie przyszła

Ostatnia edycja:
Podziel się: