reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hej, a u mnie to tak po równo jest:) ja mam 2 siostry a mąż 2 braci:)
ale wydaje mi się że to nie ma znaczenia. Są też w rodzinie bliźniaki:))
u mnie dziś temp. dalej na takim samy poziomie. Mój mąż już nawet mój humor na podstawie temp. określa. Jak wie że nie spada to się śmieje że będzie dobry dzień:) a jak by czasem spadła to szykuje się na najgorsze... wiem straszne to jest ale uzależniłam się od tego. Nie wyobrażam sobie nie zmierzyć temp.!!

Witam sobotnio dziewczynki....:-)
Ja juz mozna powiedziec ze sie obrobilam, obiadek gotowy, posprzatane i ugotowane. lece tylko po chemie do sklepu a pozniej kapiel na rozpoczecie sobotniego lenistwa.

Agnes
he he ;-)fajnie ze podrzucilas mi kolejna pozycje do poczytania ......a domek masz sliczny:-) . Dlugo sie budowaliscie????

Gosiulek no co ty gadasz:eek:...nie mysl tak jeszcze bedziesz miec dzidzie i to moze nie jedna, w Anglii babki zaczynaja starania po 40tce i nie maja wiekszych trudnosci....wiec glowa do gory bedzie dobrze!!!!!:tak:

reklama
Witam Kobitki!

To sobie musiałam nadrobić!
Gosiulek, przykro mi z powodu tej wrednej małpy! Co do wieku, to ja starsza jestem, a mam cały czas nadzieję:tak:
Bobofrutek no to żeby nie przyszła, objawy obiecujące;-)
Justynka a co to za rejterowanie! Nie można i już!
Sylwia kobitki to mają przerąbane, albo się modlą żeby @ przyszła, albo oddały by wszystko, aby nie przyszła:dry: Ja mam dziś 25, brzuch rwie już do tygodnia, mdli mnie, i w necie wczoraj przeczytałam, ze to mogą być objawy napięcia przed miesiączkowego, no porażka!

Ostatnia edycja:
Do góry