reklama
sylwia_d- a jaki u nich byl problem u nas jest wogole brak plemnikow :/wiec nawet jakby maz mial choc pare to trzeba miec minimum cos kolo 20mln a to jak dla nas strasznie duzo
juz tak liczylam rok czasu ze moze jednka naturlanie :/ ale niesttey 
lorelain no dom mamy duży ale na razie tylko dół mamy skończony (chociaż i tak nam wiele brakuje) i to nam wystarczy. góra nie tknięta. jak się pojawią dzieci to będziemy strać się kończyć.
mam nadzieję dziewczynki że wam się uda i wszystkie będziemy wkrótce tulić swoje dzieciaczki. ja tam chyba nie do końca wierzę że płeć można jakoś zaplanować
mam nadzieję dziewczynki że wam się uda i wszystkie będziemy wkrótce tulić swoje dzieciaczki. ja tam chyba nie do końca wierzę że płeć można jakoś zaplanować
justynka7177
Zaangażowana w BB
ale naskrobałyście...
nie czekajcie aż będę testować bo nie będzie takiej potrzeby...
znajoma ma termin @ tak samo jak ja zrobiła dziś testy (nie z porannego moczu) i wyszły jej 2 krechy... ja zrobiłam wczoraj test jakiś jeden mi się zawieruszył i nic...
poczekam jeszcze na @ i ulotnię się z forum... będę podczytywać oczywiście...
zamierzam schudnąć 10-15kg... może nowy rok przyniesie mi w końcu pracę (obojętnie jaką-co nie jest łatwe w małych miejscowościach)...
trzymam za Was wszystkie kciuki :* :*
coś czuję, że następnym berkiem będzie Karolina
nie czekajcie aż będę testować bo nie będzie takiej potrzeby...
znajoma ma termin @ tak samo jak ja zrobiła dziś testy (nie z porannego moczu) i wyszły jej 2 krechy... ja zrobiłam wczoraj test jakiś jeden mi się zawieruszył i nic...
poczekam jeszcze na @ i ulotnię się z forum... będę podczytywać oczywiście...
zamierzam schudnąć 10-15kg... może nowy rok przyniesie mi w końcu pracę (obojętnie jaką-co nie jest łatwe w małych miejscowościach)...
trzymam za Was wszystkie kciuki :* :*
coś czuję, że następnym berkiem będzie Karolina
reklama
Podziel się: