reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Joweg napewno kiedys sie uda....glowa do gory bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!
A to pokoik z Extradomu
Zobacz załącznik 423053
mi się wydaje że takei mebelki są kompletnie niepraktyczne...śliczne jak dziekco jest maleństwem ale taki pzredszkolak to już by to spalił w drobny pył

A to cos dla Matiego Lorelain w koncu bardzo lubia wode i zeglowanie Zobacz załącznik 423055
hehehe no pokazałam Matusiowi to był zachwycony =)
dzoana no właśnie ja tez widziałam fragment i nie dałam rady tego oglądać, bo żal było patrzećA taka fajna książka... Ja właśnie czytam od nowa całość ( już któryś raz), bo uwielbiam... :-)
nigdy nie czytałam ani nie widziałam Weidzmina...nie przepadam za fantazy

No to i ze mnie sie bedziecie smiac"Sage Zmierzch" doslownie lyknelam jednym haustem
A osobiscie uwielbiam Cobena teraz czytam "Klinike smierci".......uwielbiam takie ksiazki kryminalne z zagadkami :-)
ja to mam takie fazy...kiedyś się zaczytywałam w Cobenie i Kingu a teraz jestem na etapie książek o różnych kulturach..Arabia, Indie, Japonia itd
ale wcześniej już pojawiały się filmy o wampirach i dla mnie po prostu jest to już oklepany temat.. Jeśli chodzi o seriale, to dla mnie i dla mojego M nieśmiertelni są Przyjaciele :-) mamy wszystkie sezony na kompie i oglądamy wkołoJuż setny raz oglądamy i zawsze mnie ten serial bawi... A dialogi już prawie na pamięć znam
![]()
uwielbiam Przyjaciół !:-)
.... bardzo lubie Zaklinacza dusz, ale oglądam tylko jak trafie przypadkiemoj wiem cos o sadze zmierzchu w liceum bylam jak ja czytalam to 72h non stop dzien noc wszystkie czesci pochlonelam hehe na lekcjach czytalam pozniej przerwa tylko na jedzenie a nawet i nie, nie wiem jak ja to wytrzmalam hehe
ja dr. house uwielbiam hehe i zaklinacz dusz
Moje marzenia skończyły się @:-(.Jakoś wcześnie przylazła jędza wredna
Ciekawe jak Sylwia...
strasznie mi przykro
wow ale super chata !!!!witam dziewczyny!
dzisiaj mam nadzieję uda mi się z wami trochę posiedzieć. wczoraj tu takie fajne tematy poruszane były a ja miałam awarie kompa i mogłam tylko czytać a nie pisać.
a więc pokolei
gosiulek przytulam mocno. mam nadzieję że następny cykl będzie twój
katyB widzę że mamy wiele wspólnego. Cobena to ja pochłaniam w jeden wieczór. uwielbiam jego książki. teraz czytam sagę kryminalną Camilli Lackberg też bardzo fajna. więc jak ktoś lubi Cobena to ta saga też mu się spodoba.
co do domku to od czerwca mieszkam w swoim. taki mamy
Murator Projekt M16a Na kilka sposobów - wariant I - projekty domów - muratordom.pl

Witajcie :-)
Ja w nocy mialam straszny sen :-( snilo mi sie ze moj mnie 2 tyg przed slubem zostawil a ja strasznie plakalam, musialam odwolac cale wesele i gosci i bylo mi strasznie przykro :-( obudzilam sie cala upocona i szukalam go w lozku obidzilam go i powiedzialam co mi sie snilo i tak mocno mnie przytulil i powiedzial ze glupol ze mnie hihi. w ogole to strasznie mnie krzyze bola mialam tak samo jak bylam w ciazy to byl pierwsy objaw i w nocy sikac zaczelam wstawac, sama nie wiem co myslec mozliwe ze to ciaza ale boje sie testa zrobic. czekam na @ bo podbrzusze tez mnie boli tak jakbym zaraz miala dostac okres. Poczekam jeszcze kilka dni i moze @ sie pojawi.
snem się nie przejmój, często sny są odwrotnością
agnes2704 fajnie fajniedziewczyny chce sie nauczyc robic na szydelku moze ktoras z Was umie co ?;
![]()
ja nie mam cierpliwości do takich rzeczy ... ale pewnie na internecie znajdziesz jakies wzory i instrukcje ;-)
Ostatnia edycja:
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
Lorelain nie wiem kiedy powinnam miec @ bo jestem po poronieniu a to roznie wypada. Jak bylam w ciazy to dokladnie w 14 dzien po przytulankach wypadal termin @ i wtedy boplalymnie krzyze teraz tez jest 14 dzien po przytulankach i krzyze bola . masakra
gosiulek73
mama K&K&A
Dziewczynki ale u mnie wiek,wiek,wiek działa na moją niekorzyść :-(
-Lorelain-
bobofrutek - ja na twoim miejscu bym zrobiła test, bo jeśli jest dzidzia to od razu poprosiłabym o leki na podtrzymanie w związku z tym że poprzednia ciąża się nie utrzymała 
gosiulek - ale za to wiek działa na korzyśc spłodzenia dziewczynki ;-)

gosiulek - ale za to wiek działa na korzyśc spłodzenia dziewczynki ;-)
domiska1
hej dziewczyny, ale się rozpisałyście wczoraj o ciuszkach, domach ech
)) ja też jak przechodzę obok stoisk z dziecięcymi rzeczami to aż mnie mróweczki przebiegają
mam nadzieję, że już nie długo będziemy buszować między półkami i kompletować wyprawkę.
U mnie na razie temperatura nie spada, piersi bolą i mocno nabrzmiały , ale tak też mam przed okresem grrr Wyszedł mi też pryszcz zwiadowca, który też może zwiastować okres. Ale na wszelki wypadek na imprezie wczoraj siedziałam przy coli. Byłam kierowcą więc jakoś udało mi się wymigać
Czy któraś dziś testuje? trzymam za wszystkie kciuki, wczoraj byliśmy w kościele więc też cichutko prosiłam aniołki o opiekę nad nami więc będzie dobrze!
U mnie na razie temperatura nie spada, piersi bolą i mocno nabrzmiały , ale tak też mam przed okresem grrr Wyszedł mi też pryszcz zwiadowca, który też może zwiastować okres. Ale na wszelki wypadek na imprezie wczoraj siedziałam przy coli. Byłam kierowcą więc jakoś udało mi się wymigać
Czy któraś dziś testuje? trzymam za wszystkie kciuki, wczoraj byliśmy w kościele więc też cichutko prosiłam aniołki o opiekę nad nami więc będzie dobrze!
reklama
Podziel się: