reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
domiska - no wykres wygląda obiecująco :tak:

joweg - podobny im kobieta jest starsza tym ma większe szanse na dziewczynkę, pewnie ma to związek z ph kobiety

lorelein-wszytskie moje koezanki co w szkole sredniej rodzily to zawsze dziewczynke :) heheh to poczekam jeszcze 10 lat to moze sie uda :) dziewczynka , co sadzicie o tym ze teraz moza sobie plec dziecka wybrac ?

Oj Babeczki 38 skończone.
Dziewczynki powiadasz? Oby,oby:-)Jak na razie mam dwóch synków...więc mąz jakiś bardziej na synów nastawiony;-)choć bardzo chciałby córeczkę.:tak:

hmm to wszystko zalezy od kobiety niektore rodza tylko dziewzynki niektore chlopcow a niektore to i to wiec nie ma reguly u mnie w rozinie sa wszystkie 3 reguly :)

gosiulek73- moja mam mnie urodzila jak miala 41 lat wiec masz czas :) moja tesciowa maila dwoch synkow juz i potem strasznie chcieli corke chyba az za bardzo , dosc dlugo sie starali bo miala problemy z zajsciem w ciaze az w koncu urodzilo sie , wszytsko bylo kupione rozowe bo sobie uroila ze bedzie dziewczynka ale jednak wyskoczyl chlopczyk z siusiakiem z kriw i kosci :) i zamiast karolinki jest ksawery moj najukochanszy maz na swiecie :) choc powiem ze robila go na dziewczynke :) w rodzine jest pech i rodza sie sami chlopcy :) wiec niemam co liczyc raczej na dziewczynke hehe

u mnie jest tak ciocia ma 3 corki druga ma 3 synow trzecia ma parke siostry cioteczne jedna ma 2 synowi i coreke druga ma parke i 3 ma parke od meza strony tesciowa ma 2 synow i corke ciotka ma 3 corki 2 ciotka ma parke i 3 ciotka ma 2 corki i 4 ciotka ma tylko corke zmarla w wieku 33 lat

syliwia_d-to mniejwiecej po rowno :) u moje meza to ma 16 kuzynow :D kuzynek brak i od matki strony i od ojca :d tylko ja mam jedna siostre i brata :D wiec mam minimalna szanse choc sie smieja ze ta sperma to zabujcza jakas :D

reklama
sylwia_d- nawet nie wiesz jak bym chciaala , mamy 3 zarodki zamrozone i ta sa na jedna probe wiec tak sie zastanawiam ze jak sie dobrze wsyztskie 3 rozmroza to wszystkie biore :) jak sie zgodza :)

Do góry