reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Karla - już dziewczynom opowidałam =) wieczór panieński to ja miałam właściwie do bani, ale dostałam fajny strój pokojów i kajdanki... jak już wróciłam do domu to od razu postanowiłam przetestować no i z wrażenia chyba na ten strój pokojówki to nawet zabezpieczenie nam nie pomogło ... dodam że to był pierwszy dzień po @ ... zawsze myślałam że wtedy to są niepłodne dni .... no i jeszcze jest z tego chłopiec, a pzrecież na parę dni pzred owu są dziewczynki :-D .... strój pokojówki odnalazłam i zrobię mężowi neispodziankę i mam zamiar go założyć w moją owulację :-D:-D:-D:-D

reklama
domiska nie smutaj sie ktory masz dzien cyklu?[/QUOTE]

25 dc ja mam 28 dniowe cykle mniej więcej, ostatnio 26. Juz bym chciała, żeby się wyjaśniło, jestem cholernie niecierpliwa. Jakoś niestety wydaje mi się, że jednak @ nadciąga, ale gdzieś tli się nadzieja, taka malutka...

A oglądałyście, Zaplątani.... no na tym do beczę, jak głupia, aż mój synek się na mnie dziwnie patrzy:-D
Karla też tak czekam z tym testem, wolę już zobaczyć, że @ przyszła, niż jedną kreskę na teście:baffled:
Justynka ja jak odstawiłam anty, to przed @ wyglądałam jak nastolatka z trądzikiem, pełno takich małych krosteczek, a też jestem w 26dc i mam buzię, jak pupa niemowlaka:rofl2:
Domiska to mamy tak samo, ja dziś mam 26dc, przeważnie miałam cykle 28, a ostatni 26, i też mnie brzuch boli, co by jednak z tego coś wyszło&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Karla - już dziewczynom opowidałam =) wieczór panieński to ja miałam właściwie do bani, ale dostałam fajny strój pokojów i kajdanki... jak już wróciłam do domu to od razu postanowiłam przetestować no i z wrażenia chyba na ten strój pokojówki to nawet zabezpieczenie nam nie pomogło ... dodam że to był pierwszy dzień po @ ... zawsze myślałam że wtedy to są niepłodne dni .... no i jeszcze jest z tego chłopiec, a pzrecież na parę dni pzred owu są dziewczynki :-D .... strój pokojówki odnalazłam i zrobię mężowi neispodziankę i mam zamiar go założyć w moją owulację :-D:-D:-D:-D
pamietam:d wklejałas zdjecie tego stroju:) ja w ten dzien jak to napisałas wziełam moja seksowna bielizne i poleciałam do D na bobo sexiki:Dhehe

A oglądałyście, Zaplątani.... no na tym do beczę, jak głupia, aż mój synek się na mnie dziwnie patrzy:-D
Karla też tak czekam z tym testem, wolę już zobaczyć, że @ przyszła, niż jedną kreskę na teście:baffled:
Justynka ja jak odstawiłam anty, to przed @ wyglądałam jak nastolatka z trądzikiem, pełno takich małych krosteczek, a też jestem w 26dc i mam buzię, jak pupa niemowlaka:rofl2:
MAM TAK SAMO JAK TY:)tez wole juz ta @ niz 1 kreske...

axari ogladalam ale nie dziala na mnie az tak hehe

lorelain ja zaszlam ok 2i pol tyg po slubie ;p

zachcialo mi sie ciasteczek wiec hehe zaczelam je robic moj stary juz jezor do podlogi ma i ubowalewa ze musi czekac godzine ;p

Ilonka przezyłaś,oj przeżyłaś Kochana....

Wiecie co ja się naprawdę martwię o Piąteczkę.Nikt nie ma do niej kontaktu?Ostatni raz była zalogowana 15grudnia.

reklama
Do góry