-Lorelain-
Fanka BB :)
Justynka - mi w zeszłym miesiącu wyskoczyło pełno syfków na szyi (generalnie ja nie mam takich problemów) i na teście były II kreseczki więc może właśnie to na ciąże a nie na @ 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekuje za kciuki @ narazie nie mamWitajcie Bobo trzymam kciuki za dzisiejszy test, sylwia, karla, axarai za was tez bede trzymac caly dzien&&&& Karolina no pochwal sie testem my tu stwierdzimy czy pozytywny czy nie;-) Ja mykam do pracy milego dnia dziewczyny
domiska nie smutaj sie ktory masz dzien cyklu?
ja dzisiaj w szkole ale skonczyłam sobie troche szybciejbobofrutek...ale po zrobieniu testu kreski nie było .... więc raczej nie jesteś w ciąży .... po jakimś czasie druga kreska na wielu testach sie pokazuje bo zachodzi reakcja chemiczna i tak na prawde nie powinno sie odczytywać wyniku po tych 5-10 minutach.
ciekawe też jak tam Karla
Ilonka - trochę mnie pocieszyłaś...może też mam większe szanse w tym cyklu zajść w ciąże...od 20 dc planuję brać duphaston po jednej tabletce dziennie i mam nadzieje ze jak sie uda to to podtrzyma ciąże
tez miałam w lipcu teraz slubczesc dziewczyny
my slubowalismy teraz w lipcu i pogode mielisy kichowata caly czas deszcz padal tylko chwilke gdy z kosciola wychodzilismy przejasnilo sie ale ciesze sie ze tak bylo bo przynajmniej goscie bawili sie na sali a jak by ladna pogoda byla to wszyscy na ogrodzie siedzieli by
bobo trzyman &&&
ja tez zawsze rycze na bajkach disneyaKaty jak to taka dietka to ok hih
ja zawsze rycze na filmach disneya ale tych typu krol lew sniezka piekna i bestia
ja juz najchetniej bym teraz zrobiła test ale nie chce znów płakacKarla - co to jest jakaś epidemia na forum, że każda czeka na parę dni od @ ....a ja tu się z niecierpliwości już kręcę na krześle![]()
hahahahaha ale jajaKarla - mi bardzo szybko przeszły emocje ślubne bo od razu miałam głowę zaprzątniętą ciążą... wspominałam Ci że zaszłam w ciąże w mój wieczór panieński?
![]()