reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Justynka - mi w zeszłym miesiącu wyskoczyło pełno syfków na szyi (generalnie ja nie mam takich problemów) i na teście były II kreseczki więc może właśnie to na ciąże a nie na @ :tak:

reklama
justynka, objawy masz na @, ale też na ciążę, więc głowa do góry, może jeszcze bobas z tego będzie:-)
Oglądam właśnie "kolumbów", straszne czasy. Lubie czasem obejrzeć takie filmy, dołują mnie, ale jednocześnie cieszę się, że żyję w kraju i czasach wojny:-( Przepraszam, że taki ciężki temat poruszyłam, tak mnie jakoś naszło

Witajcie Bobo trzymam kciuki za dzisiejszy test, sylwia, karla, axarai za was tez bede trzymac caly dzien&&&& Karolina no pochwal sie testem my tu stwierdzimy czy pozytywny czy nie;-) Ja mykam do pracy milego dnia dziewczyny

domiska nie smutaj sie ktory masz dzien cyklu?
dziekuje za kciuki @ narazie nie mam:D ale nie chce sobie za bardzo nadzieji robic..

bobofrutek...ale po zrobieniu testu kreski nie było .... więc raczej nie jesteś w ciąży .... po jakimś czasie druga kreska na wielu testach sie pokazuje bo zachodzi reakcja chemiczna i tak na prawde nie powinno sie odczytywać wyniku po tych 5-10 minutach.

ciekawe też jak tam Karla :wink:

Ilonka - trochę mnie pocieszyłaś...może też mam większe szanse w tym cyklu zajść w ciąże...od 20 dc planuję brać duphaston po jednej tabletce dziennie i mam nadzieje ze jak sie uda to to podtrzyma ciąże
ja dzisiaj w szkole ale skonczyłam sobie troche szybciej:) testowac nie chce czekam pare dni jeszcze bo ja @ róznie dostaje.... obstawiam ze jak przyjdzie to tak miedzy 6 a 10 juz powinien byc... ale nadal mam nadzieje ze moze sie nie pojawi.

czesc dziewczyny
my slubowalismy teraz w lipcu i pogode mielisy kichowata caly czas deszcz padal tylko chwilke gdy z kosciola wychodzilismy przejasnilo sie ale ciesze sie ze tak bylo bo przynajmniej goscie bawili sie na sali a jak by ladna pogoda byla to wszyscy na ogrodzie siedzieli by

bobo trzyman &&&
tez miałam w lipcu teraz slub:) a dokładniej 8:)

Katy jak to taka dietka to ok hih
ja zawsze rycze na filmach disneya ale tych typu krol lew sniezka piekna i bestia
ja tez zawsze rycze na bajkach disneya:)
uwielbiam te bajki ogladac:)

co tam u was w tak zachlapany dzien??

Karla - co to jest jakaś epidemia na forum, że każda czeka na parę dni od @ ....a ja tu się z niecierpliwości już kręcę na krześle :laugh2:

Ja sie najadłam ciasta jak głupia i teraz nie chce mi sie ruszać :szok: pogoda do bani ale zrobiliśmy sobie krótki spacerek aby sie lepiej spało :)
Mnie tez nie działa enpr, tzn mam same komentarze a wykresu niet !!!!!!!!!!!!

Karolinka jutro robisz test jeszcze ?????????????
Karla trzymam kciuki :)
Justynka być moze na ciążę a być może na @ takżę na dwoje babka wróżyła :) trzymam kciuki aby a fasolkę :) pamietam ze agniesia co miesiac przed @ miała krostki na nogach i teraz tez miała ale to były juz ciążowe :) a no własnie gdzie sie agniesia podziewa????????
no i dawno nie było Violi Pop, mam nadzieje ze u niej dobrze i maluszek sobie rośnie jak na drożdzach !!!!!!!!!!!!!!

Karla - co to jest jakaś epidemia na forum, że każda czeka na parę dni od @ ....a ja tu się z niecierpliwości już kręcę na krześle :laugh2:
ja juz najchetniej bym teraz zrobiła test ale nie chce znów płakac:D dzisiaj jest 8 i dzisiaj mija pół roku od naszego slubu:) wooooowwww ale to leci:) własnie sobie na necie onejrzałam teledysk z naszeg slubu i łezki mi polecialy:)

Karla - mi bardzo szybko przeszły emocje ślubne bo od razu miałam głowę zaprzątniętą ciążą :sorry: ... wspominałam Ci że zaszłam w ciąże w mój wieczór panieński? :sorry:

reklama
Do góry