reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
bobo ja 2 lata temu przed ciaza tez tak mialam ze z 3 razy znikla mi @ na 3 miesiace i luteina ja wywolywalam wiec historia sie powtarza smialismy sie z mezem ze moze za kilka miesiecy zobacze dopiero 2 kreseczki moze w marcu badz kwietniu hehe

Sylwus tak jak pisza dziewczyny powtorz rano albo pojutrze jesli nadal @ nie bedzie...kurcze najgorsza ta niewiedza...czemu nie mozemy wiedziec zaraz po owu :eek:

dobra dziewczyny uciekam spać
wszystkim "owulacyjnym" życzę owocnej nocki :)
ściskam was mocno kochane Dobranoc

No to jestem ... Udało mi się nadrobić co naskrobałyście... Mam dziś doła.... Kupiłam sobie 2 piwka i 1 już opędzlowałam,ale jakoś szczęśliwsza nie jestem :( W ogóle od kilku di mam doła :( I jest mi źle i w ogóle mam ochotę płakać i rozdrażniona jestem... Resztką sił się powstrzymuję,żeby na ludzi nie wrzeszczeć, a ja to raczej nerwowa jestem, więc dużo wysiłku mnie to kosztuje... Mój M w pracy, więc nawet się przytulić nie mogę :(

axarai myślisz,że to przez owu? no mam nadzieję, bo strasznie źle mi w tym stanie i chciałabym,żeby szybko minął :) chyba od jutra zacznę robić już testy owu, co myślicie?

Ostatnia edycja:
reklama
Rozia przed owu, przed:tak: tylko więcej serduszek na tym wyresie juz powinno być!!!! Dziewczyna na "czy można zaplanować płeć" zafasolkowała w 8 dc chociaż nic nie wskazywało na to, że owu tak się przesunęła:-D Działać działać, to nie prawda, że lepiej co dwa dni, mi lekarz powiedział, że im więcej sexiku, tym większa produkcja nasionek!!!!!

Do góry