Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bobo jak nie dzidzia to moze nery przeziebilas ??? taki bol plecow i czeste siusianie moga o tym swiadczyc dobrze by bylo jak bys sprawdzila to jak najszybciej chodz wiesz ze z glebi serducha fasoli ci zycze
axarai no M uwielbia codzienne akcje i wniebowziety chodzi jak codziennie sie cos dzieje,a szczegolnie jak wie ze bycmoze wlasnie plodzi kolejnego dzidziusia szczescia zycze ci w ten piatek 13 Bobo do wesela sie zagoi.... oby nic sie z tego nie rozwinelo bo niestety wiem jaka to nieprzyjemna sprawa, a ty masz sie przeciez dobrze bawic w ten piekny dzien, pewnie emocje coraz wieksze.
ochane pomozcie mi jutro bede miala 40 dc a ja mam taki gesty ciagnacy mleczny (jasny) sluz no i niewiem czy jutro robic test czy jednak nie ;/ pomozcie