reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

No na reszcie nadrobiłam :) coraz tego więcej już wracając z pracy zaczynam bo jak nie to w domu trudno(pranie sprzątanie i gotowanie :p)

Ja już zaopatrzyłam się w kolejne testy owu tym razem Clearblue digital (monitor kupie jak nam nie wyjdzie w kolejnym cyklu) rozmawiałam z M i do takiego doszliśmy wniosku

Wyciąg z wiesiołka kupiony 1000mg oraz niepokalanek mnisi :) to składnik casagnusa tzn ten lek to wyciąg z tego ziela :)

Termometr owulacyjny w drodze (zamówiony z amazon)
i tyle teraz tylko czekać na @ i próbować zafasolkować

reklama
hmm ten drugi od góry wydaje mi się chyba najmocniejszy...ja mam dziwną sytuację...wczoraj na tescie mialam dwie takei same krechy ... dzisiaj robiony test o tej samej godzinie co wczoraj a moja krecha jest tak mocna że aż bije w oczy i jest wręcz dwa razy mocniejsza niż ta kontrolan na tescie :szok:

Lorelain to by wypadalo ze dzisiejszy test bardziej pozytywny niz wczoraj....super......u mnie jednego dnia byly rownisienkie a nastepnego o tej samej porze juz bladziutka
Scotland ja rowniez uwazam ze poz byl w 12dc

Dziewczynki u mnie dzisiaj tempka spadla, do tego pojawily sie doslownie dwie kropelki takiego zabarwionego na brazowo sluzu na majtach.....zastanawiam sie czy to moze byc implantacja.???
Nigdy tak nie mialam no moze z wyjatkiem dnia pprzed @ tak sie u mnie wlasnie rozkreca......ale to chyba za wczesnie na @
Tempke zaznaczylam jako zaburzona bo w sumie cala noc spalam ale dwie godziny przed pomiarem poszlam do lazienki

Witam dziewczynki :) Dziś już mam lepszy humor:)

Lorelain no dziwnie wychodzą Ci te testy owu, ale może na wszelki wypadek molestuj dalej swojego M :-)

Witaj smoczqa i życzę powodzenia :-)

Jane ja też jestem kociara :-) Nawet udało mi się namówić mojego M na przygarnięcie kotka i moja Melunia jest już z nami 2 lata prawie :-) Ale to dachowiec jest :-) Aczkolwiek yorka też zawsze chciałam mieć, ale mam ten sam problem, czyli nie miałby kto z nim wychodzić :-( Ale kot i tak musiałby być :-)

scotland kochana wiesiołka kupiłam w holland & barrett
sporo czasu mi wczoraj zeszło zanim to przetłumaczyłam :D evening primrose oil :-)
a ten drugi niepokalanek mnisi agnus castus heheheheheheh ale nazwy mają lol

ja tez lubie koty heh moj ma 3 lata ;p 0deb3ef4e2.jpegDSC00078.jpg(na pierszym ma kilka tyg na drugim juz stary jest heh)

reklama
Moje dane do tabelki: Lat 24, obecnie 3 miesiąc starań, ostatnia @ 8.01.2012, termin kolejnej @(oby nie ) 16.02.2012 Właśnie tu mam problem, to moja zmora, że te cykle moje długie są, a faza lutealna trwa gdzieś 11 dni. Kiedyś miałam 28 dni, ale po wyjezdzie za granice wydłużyły mi sie do 35, a ostatnio przez luteine przepisaną aby pomóc w ewentualnym zagniezdzeniu wydłużyły mi sie do 39-40dni :wściekła/y:

Lorelain dziękuję również witam sąsiadkę, właściwie mieszkam już w Knurowie od niedawna, ale lata mieszkałam w Gliwicach i jeszcze się nie przyzwyczaiłam:-)

Biorę wiesiołek już drugi cykl, ale teraz zakupiłam firmy oeparol ale femina. Czy któraś wie jak on wpływa na śluz? Czy są różnice wynikające ze stosowania porównując do tego zwykłego? Bo zalecane dawki są mniejsze niż w przypadku zwykłego wiesiołka tj. oeparol femina zaleca się brać 1 tabletkę 2 razy dziennie.

Do góry