reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

polisia- ja to nie wiem czy mnie mdli czy nie, bo może mi sie wydawać.
poza tym jajnikiem (o ile to on rzeczywiście), zawrotami i bólami głowy, bólami cyculi to ja nic nie czuję :( ale może za wcześnie.

liczyłaś termin porodu? a może zrób sobie suwaczek w którym tygodniu jesteś, będzie latwiej ;)

katy!!!! jupi!!!! jak ja się cieszę że jesteś :)))

wiecie co mi się wydaje że nawet ta wariatka- moja szefowa jest dla mnie miła dzisiaj a to do niej nie podobne :)))

tylko teściowa mnie wkurza!!!! nadal!!!! a dzisiaj jak zadzwoniła mama to zastanawiałam się jak ją "spławić", żebym sie przypadkiem nie wygadala itp. bo przecież ona ma naprawde 6 zmysł i by wiedziała. pamiętam jak kiedyś rozpoznała że dzień czy dwa dni wczęsniej wspolżyłam z facetem, nie wspominam o pierwszym razie ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pokazuje sie na chwile,co byscie o mnie nie zapomnialy :-D
sorki,ze nie nadrabiam,ale ostatnio nie mam weny na pisanie i czytanie..jakies przesilenie wiosenne mnie dopadlo :zawstydzona/y:,coprawda mamy zime,ale u nas za oknem wiosna,od rana ptaki spiewaja :szok:
@ nadal brak,ale na papierze zaczyna pojawiac sie zarys czegos czerono-rozowego ,wiec pewnie na dniach przyjdzie ta wredota :angry::angry::angry:..widac, jeszcze nie moj czas..dola nie mam,ale wkurzam sie..tak jestem zla,bardzo zla !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
axa jeszcze nie gratuluje,ale zaciskam &&&&& !!! :-)
karolinko a ty juz sie slonko nie zamartwiaj,wsio bedzie dobrze,ciotka madlen ci to mowi :tak:;-):happy2:
przepraszam,ze was nie czytam..ale sily brak :zawstydzona/y:
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna,za testujace trzymam &&& :tak:
a ciezaroweczki glaszcze po brzuszku i tez &&& za wasze fasolki,aby rosly zdrowo ;-)

Madlen daj znac co i jak bo to rozowawe cos to wcale nie musi byc zapowiedz @

Karolcia
a pamietasz ktora z dziewczyn pisala o babci tez z podobnymi zdolnosciami???

Polisia ja też chodzę państwowo i czy byłam u tej głupie baby czy u mojego gina ZAWSZE miałam robione USG, !!!!! i zawsze jest w gabinecie sprzęt !!!!!!!!!!! jakoś dziwnie u Ciebie strasznie :szok: ja to bym poszła prywatnie nawet juz na początku nastepnego tyg chyba ze wytrzymasz dłużej ale jak byłam w 5 tyg to juz miałam pęcherzyk a po 2 tyg juz była dzidzia z serduszkiem, także ja na Twoim miejscy bym poszła prywatnie np za tydzien chyba ze dasz radę to sobie poczekaj tyle ile Ci kazał Twój gin!!! ale dla mnie to chore tal naprawde !!!!!!!!!!!!

kotki ja czekam na księdza ..... wiec wyłączę kompa i sie na razie położę :)
bede wieczorkiem :)

Karolina, a Ty poprzednią @ miałaś 12 grudnia? ja miałam 14 grudnia, i tak sobie myślę, że nic ciążowo się nie czuję, i tak czekam z tym testem czekam, bo jeszcze w kalendarzyku zaznaczyłam sobie, ze brzuch mnie bolała w 18 i 19 dc, więc owu może mi się przesunęła:-(
Madlen dziękuję za kciuki:-D

axari- ja miałam 9 grudnia- pojechaliśmy wtedy z mężem na cudowny weekend we dwoje i ja w poludnie dostałam @- popłakałam sobie, a mąż zaraz z witamina c w płynie przybiegł i mi przeszło. :)

katy- nie pamiętam, ale w pracy przed świętami jedna starsza pani przyszła złożyć życzenia, pytała jak sie czuję i gratulowała ciąży :))) a ja wtedy jeszcze nie byłam :)))

ilonko- ja juz nie panikuję :) przynajmniej sie bardzo staram ;)))

ja już jestem i wcinam pierogi od mamusi :)

lecę nadrabiać dzisiejszy dzień :-)

może ktoś spojrzeć na mój wykres bo ja już nie wiem co o tym myśleć :baffled:

reklama
witam popołudniową pora,
jesteśmy u teściowej i czekamy na księdza. Przynajmniej sobie Was poczytałam:)

krak
od tego jesteśmy, żeby się wspierać:) i powodzenia życzę, ja już nie celuję na chłopca choć bardzo bym go chciała.
karolina ty to niedowiarka jakiegoś w domu masz;-)

marysia szkoda, że musisz jednak antybiotyk barć ale na pewno jest bezpieczny, skoro ci go dali.

bobo ale dziwności się dzieją, trzymak kciuki żeby wszystko było dobrze!!!!

solcia to niedobrze, a może jednak po badaniach wyjdzie że to nie PCOS. Trzymam kciuki i nie martw się na razie.

zagubiona i justyna
śliczne macie pieski, ja trochę kociara jestem bo z pieskiem nie ma komu wychodzić:-( my lubimy długo pospać…

axarai to super że @ nie ma, a co do 13 to na pewno będzie szczęśliwy, ja 13 miałam ślub:-p

malami musisz w dniu @ kliknąć w obserwacji znaczek "@", który jest w prawym górnym rogu tego okienka, wtedy zaznaczy ci się początek cyklu i będzie git.

Do góry