reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

hej, coraz więcej czasu zajmuje mi nadrabianie:-) ale nie mogę sobie odpuścić bo chce wiedzieć co u Was.

karolina ta cola może dobrze wpływać na mdłości a co do kawy to mój gin wcale mi nie zabronił pić jakby co. Powiedział tylko, że jak piję normalnie cały czas to w ciąży też mogę tylko pod koniec uważać bo może wcześniejsze skurcze powodować. Ale się z Ciebie optymistka naczelna bb zrobiła, super dalej tak trzymać;-)

losiczka na pewno będzie dobrze i masz racje trzeba o czymś przyjemniejszym porozmawiać.

zagubiona ja też robię listę na cały tydzień. A najlepiej jak listę zakupów robię w kolejności jak co leży na półkach i alejkach w supermarkecie bo mój M nie lubi spożywczych zakupów. Najlepiej jakbyśmy je robili w 5 min. A ja się muszę skupić co i jak więc muszę sobie ułatwiać wszystko.

axa mega gratulację!!!!!!!!!

a co do serialu to wiem bo oglądam 2 raz z mężem bo on nie oglądał ale jakoś taki moment dołka złapałam
Dziś już jest lepiej mimo niskiej temperatury, miałaś świętą rację, że to cholernie stresuje…ale już się tak przyzwyczaiłam to robić, że nie mogłabym przestać.

ilonka też bym się wkurzyła… no masakra jakaś z tymi lekami

Dzięki rozia potrzebuje takich słów od Was dzisiaj…

syliwa szkoda ale nie trać nadziei, na pewno się uda następnym razem

ilona super to na pewno będzie wyglądało, ja też mam na ścianach kolory i to nawet mocne i bardzo jestem zadowolona

joweg trzymam kciuki!!

katy mój mówi to samo:rofl2::-D

domiska ja to bym mogła dziś cały dzień tak marudzić, nie jesteś sama, ale po to tu jesteśmy, żeby nie ześwirować.

reklama
Axarai uuuuuuuuuuuuu gratuluje:) tak mocno trzymałam za ciebie kciuki:)
Troche mnie nie było, ale byłam zabiegana... przepraszam was za to... tak pol na pol was nadrobiłam ale wiecie jak to z wami jest to nadrabianie:)
Ktos bedzie tak kochany i powie mi co sie waznego działo?? jakies nowe fasolki sie urodzily? albo ktos zobaczył dwie kreski??:)
Teskniłam za wami dziewuszki:)

Dziękuję Kochane!!!!
Będę trzymała za Was tak mocno kciuki, że aż będą mnie bolały!!!!!! I jest mi strasznie przykro, że mi tak jakoś łatwo poszło, a Wy tak bardzo się staracie i doopa nici:-(

axarai kochana trzymaj za nas mocno kciuki:) i nie gadaj tu ze ci przykro bo teraz to ty masz dbac o ta fasoleczke i cieszyc sie z mezem i dziecmi:) my zaradne jestesmy ja tam nie trace nadzieji:)

ale zescie sie rozpisaly uff

katrina moj gin powiedzial ze mozna jesc sery plesniowe bo inaczej nie byly by dopuszczone do sprzedazy, no i na daty waznosci trzeba patrzec

axarai- gratuluje hihi :* nudnych 8 mies

wiecie co w tym bobosexiku od tylu chyba cos jest bo my tez ktosia w ten sposob stworzylismy ( tez mam tylo-zgiecie, a poza tym nie ukrywam ze bardzo lubie te pozycje :szok::-D)
Nie bylo mnie tyle czasu bo wreszcie przyszedl naroznik ktory na poczatku grudnia kupilismy hehe przuzwyczailam sie do pastelowych kolorow a ten czerwony wybralam i kurde jakos tak dziwnie hihi

Na poczatku... axarai GRATULACJE!! :-) Pozwoliłam sobie nieśmiało wziąć jednego fluidka na ten cykl;-)

W końcu dzisiaj kupiłam termometr owulacyjny...ależ się za nim najeździłam po mieście, w aptekach ciężko dostać a nie chciałam czekać na przesyłkę jeśli miałabym zamawiać przez neta... Ale już mam i liczę na to, że się w tym cyklu sprawdzi i już w przyszłym nie będzie potrzebny...:tak: O ile się nie mylę jedna z zafasolkowanych zakupiła i już cyklu kolejnego się nie doczekała... ;-)

Karla a jak tam egzamin poszedl?????
to jest długa historia... od jakis paru miesiecy zaczełam dostawac migreny, tak raz na jakis czas nie moge sie ruszac z bólu głowy i wiecie co... wczoraj taki własnie dzien był, na to wszystko miałam spuchniete pod okiem...:/ na kompie miałam 0 błedów, czekajac na praktyczny prawie zemdlałam z bólu, ale niestety na miescie z tego wszystkiego przejechałam na czerwonym... wiem głupia jestem:/

reklama
Do góry