reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

zzagubiona no ja w poprzednim cyklu brałam właśnie jakiś antybiotyk na wyleczenie infekcji ;) zobaczymy do środy i we środę :)

reklama
Tak kochana :-D Cykl wczesniej bralas lekarstwo ktore calkowicie obniza ph pochwy w ktorym meskie plemniczki gina wiec mysle ze to bedzie dziewczynka ale jakby co to sie zamienimy jak ja bede miala chlopaka :-D no nie gniewaj sie na mnie tylko:-(

ależ ja się nie gniewam i nie ważne co będzie- byle zdrowe było ;)

a z tym chińskim to nie jest tak jak ze wszystkim co od nich pochodzi? wiarygodne? tylko ja w chwili poczęcia miałam 28 lat, a kilka dni później już 29 hihihi... :)

nie ważne co ważne aby było zdrowe :) a tak na marginesie kurcze ze ja nie wiedziałam o tym wcześniej ze tak sie dzieje po takich lekach :p no ale zobaczymy czy u mnie sie teoria sprawdzi, z kalendarza wychodzi dziewczynka no i ten sex 2 dni przed owu. wiec ......:)

karolina aa heh no to inaczej u mnie z aniolkiem sie sprawdzilo teraz jak okaze sie ze to na stowe pipka to tez potwierdzi sie ale ile ciaz tyle potwierdzen i zaprzeczen tej tabeli ;p heh i tak wychodzi u ciebie pitunia ;p;p

reklama
Karolka o nic sie nie martw ,wszystko bedzie ok nic WAM nie dolega
oo rany ja też już bym chciała fasolinke,ale po tym wszystkim to nie wiem co i jak teraz :(((( i jakos to mnie martwi,bo znowu zaczeło sie myslenie i wkrecanie ze dobrze nie bedzie :(
siedze w pracy i dzis sie nic nie dzieje i jakos tak na myslenie mi sie zebrało:-(

Do góry