reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka wszystkie egzaminy zaliczyłam na db i bdb nie powinnam się chwalić ale sie pochwalę :) bo zdrowia i nerwów mnie to kosztowało i jeszcze przyszły semestr i egzamin państwowy w czerwcu mam nadzieję,że mój ktosiek poczeka i nie wiwinie mi numeru na czas egzaminu :-) w sumie termin mam na połowe lipca
anaber jak egzaminy ???????????????? powiem Wam ze mnie sie najgorzej chyba do 8tyg ciągnęło , a teraz jakoś szybko leci, i mam nadzieje ze tak bedzie przynajmniej do pierwszych ruchów a potem znów moze sie to wlec :) bede sie upajać kopniaczkami :)

Karoilna
ja to chyba poszłabym do lekarza szybko jak znów takie coś sie zdarzyło !!!!!!! chyba lepiej dmuchać na zimne !!!!! no nie chce panikowac ale lepiej isc niz potem załowac , choć ja wiem ze bedzie OK,!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
bobo właśnie myslałam o tobie bo nic nie pisałaś,to ile dni od zabiegu ta @ przyszła,u mnie nareszcie juz sobie poszła i mam nadzieję ze wszystko jest ok

zagubiona- czyli jedna rano i jedna wieczorem?
och oby to maleńtasowi pomogło ;)

bobo- dobrze że przyszla, wiesz na czym stoisz i wszystko się wyjaśnilo. teraz dobić do lądu i jeśli lekarz nie widzi przeciwskazań zaczynać staranka od nowa ;)

bobo moze po malpie sie wyreguluje wszystko :*
karolinko tak jedna rano jedna wieczorkiem, narazie wiecej ci nie trzeba
losiczko moja siora prawie do konca lekarzy w konia robila ze pisiorka ma ;p

Karolinka mi lekarz od razu kazał brac dwie rano dwie na noc
zagubiona- czyli jedna rano i jedna wieczorem?
och oby to maleńtasowi pomogło ;)

bobo- dobrze że przyszla, wiesz na czym stoisz i wszystko się wyjaśnilo. teraz dobić do lądu i jeśli lekarz nie widzi przeciwskazań zaczynać staranka od nowa ;)

Karolinka mi lekarz od razu kazał brac dwie rano dwie na noc

sadze ze narazie profilaktycznie wystarczy jej 2x1 za tydzien czy dwa pojdzie do gina i wtedy on zdecyduje co i jak dalej

losiczko przytulam mocno, za to dzis jestes cudowna mama :** i dalas swoim pociecha wszystko czego tak bardzo potrzebowalas milosc, u mnie byla zupelnie inna historia moja mama w wieku 20 lat dowiedziala sie ze ma guza tarczycy i lekarze jej powiedzieli ze jak podda sie operacji moze nie miec nigdy dzieci tak wiec ona duzo nie myslac zgwalcila mojego tate i powiedziala z nie jest juz jej potrzebny ;p;p na szczescie ten nie dal sie przegonic hihi tak wiec mama przez ponad 10 lat mimo ze sie starali o drugie dziecko przelala na mnie cala milosc bo wiedziala ze bedzie miala tylko mnie

aaaa i co gorsze o maly wlos mnie nie stracila po urodzeniu ;pp

bobo dobrze ze przed ślubem ,ale dziwne ze nam te testy słabe bo słabe ale drugie krechy wyszły widocznie nie wyzerowało sie tak jak powinno ,a co do @ to uwazaj bo u mnie ta po zabiegu własnie bardzo obfita była .

reklama
zzagubiona ma rację- ja profilaktycznie to po jednej sobie będę brała dwa razy dziennie, a jak lekarz stwierdzi inaczej to zwiększy mi dawkę i wtedy będę brała więcej, ale póki nie pójdę do niego to nie zwiększam ;)

Do góry