reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

agniesia nawet nie wiesz jak ja sie cieszę czytając takie dobre wieści od Ciebie maluszek sobie rośnie a to najważniejsze, wiec napewno jesteś spokojna teraz :) tyle co my przeszłyśmy to należy sie to nam :) mam nadzieje ze i mnie tez, ale okaże sie na wizycie :) aaaa muszę zmienić suwaczek, bo do 19 musi on odliczać a nie do 17 !!!!!!!!!!
agniesia dziękuję, juz strasznie sie nie mogę doczekać tej lekkiej odnowy salonu, taka mała rzecz a tak cieszy :) a przeciez teraz moje samopoczucie jest ważne a jak bedą takie fajne ciepłe kolorki to az sie bedzie miło siedzieć :D hehe.....aaaaaaaa mój mąż jeszcze o tym nie wie :eek: :shocked2: tzn sam mówił ze trzeba tapety bo slady wszystkie znać ale nie wie co ja juz sobie wykombinowałam :) wróci za tydzien to bede Go ładnie przekonywac i niech daje kasiorke na to szybko
Karolina ja to chyba muszę sie wybrać do Ciebie i nakopać CI do tego dupska i juz ,,,,oooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no zeby az tak źle mysleć io ciągle sie martwić ????????? to ja myslałam ze pobijam rekordy ale nieeeeee.......... TY je pobijasz w tym momencie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no prosze przed ciąża taka rozważna kobietka a w ciązy bzika dostałaś i tyle, ja wiem dlaczego, to zrozumiałe ale meczysz sie kotek strasznie, zamiast myslec ze jest OK bo tak przeciez JEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! proszę nie wariuj tak bo jeszcze sobie coś wmówisz i bedziesz męza zamęczać a on bedzie sie na Ciebie złościć ze zamiast myslec pozytywnie to TY wymyślasz i szukasz dziury w całym ( u mnie tak było , nie raz rzucałam słuchawką) także SPOKÓJ, POCZYTAJ CO SIE DZIEJE W TWOIM BRZUSZKU W 5 TYGODNIU CIĄŻY ALBO SOBIE LUKNIJ JAKIE BYŚ CHCIAŁA WÓZECZEK CZY KOLOR POSCIELI :)
Bobo- ja to nie wiem co sie tam dzieje u Ciebie, jak sie skonczy @ wióra do lekarza na kontrolę !!!!!! tyle mogę poradzić !!!!!!!!!!!!a jaka ta kreseczka wyszła w tym tescie ?????? pokaż fotkę !!
Pamela kotek witaj :* teskniliśmy !!!!!!!!!! oj współczuję takiej tescowej bleeeeeeee............ ale dobrze ze juz sobie pojechała i chyba tak szybko nie wróci :) hihih :)
ehhh ja to mam boską tesciową :) zawsze mogę na nią liczyć !~!!!!!!!! lepszej nie mogłam chyba mieć :)

ja sobie pospałam troszkę :-D :-D staje a tu zima !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D super :)

reklama
przecież uprzedzalam, że jestem życiowym kłpaouchym, więc co sie tak czepiasz ilonko? :cool2:ale masz rację- musisz mnie do pionu stawiać, bo wykończe wszystkich i to bardzo szybko :)))
od wieczora biorę sobie lutkę i mam nadzieję, że będzie dobrze, a w środę do gina ;) albo za tydzień.... hmmm... zobaczymy ;)

beyonce z tego co widzialam byla w ciazy ;p 98220ce10022444a4e876d96.jpg tego nie da sie chyba podrobic ;p;p

ale slyszalam ze dlatego tak pozno o niej powiedziala bo wczesniej stracila fasolke wiec to nieszczescie spotyka nie zaleznie od "statusu"

karolina musisz dobre zamki w drzwiach zamontowac :-p
Pamela no nie dlugo juz 2 latka, kiedy to zlecialo to ja nie wiem.... teraz oby tylko udalo sie wykombinowac braciszka lub siostrzyczke dla malej a tu jedno zdjatko
2.jpg

karola to bardzo irytujące jak teście bądź rodzice się wtrącają do wychowania dziecka i wiedzą lepiej od matki co jest dla dzidzi dobre... :crazy: jeszcze jak byłam z moim byłym to jego bratu urodziło się dziecko. I jak jego matka pojechała je zobaczyć to ciągle komentowała, że matka źle kąpie dziecko, że nie położyła pieluszki do wanienki, że nie sprawdziła łokciem wody (miała termometr), że źle go kąpią bo mały bardzo płakał a jak ona kąpała swoje dzieci to nie płakały, ale przecież każde dziecko jest inne... Później źle przebierała pieluszkę, źle ubierała, źle trzymała... szok!! Dobrze, że uciekłam!! :-)

zzagubiona no patrz nawet nie wiedzialam ze masz jakies zdjatka, super sie patrzy domek twojego maluszka, buziak w brzucho
smoczqa eeee jak od magdy gessler to sprobujemy tak zrobic dziekuje;-)

reklama
Witaj Suonko ;-)
Ja na temat teściowej się nie wypowiem bo miałam suuuuper teściową, ale niestety zmarła:-( Kobieta była mądra, subtelnie wyrazała swoje zdanie ale nic nie narzucała, po prostu udzielała mądrych rad.

Ale za to mojej szwagierki teściowa jest masakryczna jeśli chodzi o relacje z wnukiem. I tu was dziewczynki ostrzegam, lepiej wyrażać swoje zdanie przy teściowej, mówić jak coś się nie podoba. Teściowa szwagierki na wszystko swojemu wnukowi pozwala, jak uderzy w twarz to się cieszy, pozwala mu gryźć itp no i mały później te "zabawy" stosuje w stosunku do innych ludzi :wściekła/y:

Do góry