reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

zzagubiona no to ciemniejsze kaczupino ;) na kominku :) żebyś nie przesadziła z tym czerwonym, chyba, że bardzo lubisz :)

scotland, suonko- zamki??? hehehe.... dobre sobie! mój mąż będzie chciał im dać komplet kluczy zapewne, żeby mieli swoje i będziemy w ostateczności gośćmi we własnym domu, bo teściowie będą codziennie jak u siebie :) teściowa będzie mi sprzątać- bo ja nie umiem i ciągle myle która ściera jest do kurzu, która do szyb, która do parapetów, a która do płytek w łazience, a przecież mają inne kolory!!! teść będzie grzebał i robił bałagan we wszystkich skrzynkach narzedziowych i zabierał bo mu się przeciez przyda, albo starszy synio będzie potrzebował!!!! wrrr....
nie mogę się tak nakręcać bo ją dzisiaj ugryzę chyba jak mi cos powie :(((

smoczq- moja to też dobra konbieta, ale strasznie ciekawska, wścipaska i nadopiekuńcza co mnie doprowadza do szału :((( a dobrymi radami sypie tak jakby narzucała nam swoje zdanie i wcale się z tym nie kryje mówiąc przy tym, że ona właśnie tak wymyśliła. :) a mnie sie wtedy żyłka napina i na przekór próbuję zrobić :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hehe ja to mam fałdę tłuszczyku a nie brzuch ciążowy, ale moze z miesiąc i juz sie coś bedzie ładnie zaokrąglać :) z małym w 4 miesiącu juz było ładnie widać okrągły brzuchol no a tez nie byłam chudzinka wiec moze i teraz tez tak bedzie szybko widać :)

no i tylko proszę mi sie nie śmiać z mojego sadła :p:-p

http://zapodaj.net/0d9d6574ce7a.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/0d9d6574ce7a.jpg.html

zdjęcie z przed tygodnia :p

ilonko, zagubiona- brzunie macie piękne ;) ach jak ja Wam ich zazdrosdzczę :)

ilonko- tłuszczowej oponki to Ty zdecydowanie nie widziałaś, więc jak już przyjedziesz mnie po tym tyłku kopać to Ci pokażę ;) a podobno w drugiej ciąży szybciej brzunio widać niż w pierwszej- tak przynajmniej mówią mnogie mamy ;)

zzagubiona no to ciemniejsze kaczupino ;) na kominku :) żebyś nie przesadziła z tym czerwonym, chyba, że bardzo lubisz :)

scotland, suonko- zamki??? hehehe.... dobre sobie! mój mąż będzie chciał im dać komplet kluczy zapewne, żeby mieli swoje i będziemy w ostateczności gośćmi we własnym domu, bo teściowie będą codziennie jak u siebie :) teściowa będzie mi sprzątać- bo ja nie umiem i ciągle myle która ściera jest do kurzu, która do szyb, która do parapetów, a która do płytek w łazience, a przecież mają inne kolory!!! teść będzie grzebał i robił bałagan we wszystkich skrzynkach narzedziowych i zabierał bo mu się przeciez przyda, albo starszy synio będzie potrzebował!!!! wrrr....
nie mogę się tak nakręcać bo ją dzisiaj ugryzę chyba jak mi cos powie :(((

niestety nie moge pomalowac tej sciany na inny kolor czy nawet odcien ;p bo mam na niej tynk strukturalny hehe DSCN4415.jpgtu sie pochwale ze sciana jak i polki sa dzielem mojego meza heh te takie na polkach jasne paski to podswietlenie ale niestety czujnik szczelil i nie swieci a ze szewc zawsze na boso chodzi moj elektryk nie ma czasu by go naprawic ;p

nad kominkiem bedzie jeszcze 5947.jpg ale musze isc zamowic antyrame u szklarza bo takich duzych nie sprzedaja hehe wiec moze jak powiesze "obraz" to nie bedzie trza nic wiecej dawac ;p

Załączniki

• 45.jpg
    45.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 40
hej dziewczyny

wlasnie biore sie do roboty, zeby nadrobic i przeczytac te kilka...nascie stron, ktore wyprodukowalyscie od mojego ostatniego postu :)

tymczasem...

prosze Was baaaardzo

TRZYMAJCIE ZA NAS KCIUKI W TEN WEEKEND

TYLKO MOCNO!!

moje dzisiejsze tesciki owulacyjne :)

Załączniki

• test2.jpg
    test2.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 42
  • test1.jpg
    test1.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 42
Scotland na potwierdzenie mojego przepisu na pierogi odszukałam ten odcinek kuchennych rewolucji Nałęczów - Kuchenne rewolucje - Karczma Nałęczowska 2011 - Dailymotion Wideo pierogi zaczynają się od około 24 minuty :-)

Karolinko chyba masz do wyboru uśmiechać się z zacićnietymi zębami i przytakiwać, albo wyrażać swoje zdanie i licząc się z ewentualnymi spięciami...powiem Ci szczerze, że ja nie należę niestety do osób asertywnych i też tłumię w sobie pewne rzeczy a później mój mąż słucha za swoją rodzinę w zaciszu domowym hehe:-D Aczkowliek zdrowiej dla wszystkich by było jakbym jednak opanowała sztukę dyplomacji i nie kryła się ze swoim zdaniem...ale to kwestia czasu myśle... Też chyba będziesz musiała się jej sprzeciwić kiedyś, grunt żeby mąż był po Twojej stronie bo gorzej jak się okaże że podczas ewentualnej konfrontoacji oboje na Ciebie 'wejdą" I teściowa wtedy to poczuje przewagę... ehh cięzki temat tej dominacji w przypadku synowych/zięciów kontra tęściowe/teściowie

U mnie znowu jest tak że mój ojciec nie przepada za moim mężem i chyba tutaj też jakiś męskie ambicje wchodza w gre... :-( A że ja jestem jedynaczką to wiadomo...

zzagubiona- no ja myślałam, że Ty masz taki standardowy kominek, ale to zupelnie zmienia postać rzeczy. koloru nie zmieniaj absolutnie nie! jest boski, uniwersalny i klasycznie nieśmiertelny. a czy wkolo tego kominka np można zrobić jakąś zmianę, bo nie wiem gdzie Ty chciałaś tą czerwień dać przy kominku, więc zamiast czerwieni ja bym dała ciemniejszy odcień sciany- karmelowy albo jakiś jaśniutki brąz, taki spokojny. :)

krak- do dzieła i oby było owocnie ;)

smoczq no ja też zaciskam zęby i tłumie w sobie, nawet mężowi wolę nie mówić, żeby mi nie wypominał, że ja to ciągle mam do nich pretensje, ciągle mi się coś nie podoba i wiecznie jestem niezadowolona. kiedyś przyjdzie ten dzień, że będę musiała powiedzieć nie! i wiem jak to sie skończy- obraza, płacz, i całe zło tego świata będzie moja winą. niestety nie mam pewności, że mąż stanie po mojej stronie, bo poki co mam wrażenie, że rozlelany synuś mamusi musi się we wszystkim jej poradzić itp. ale z drugiej strony po porodzie to ja bym chciała szybko do pracy wrócić i przeciez nie będziemy szukać opiekunki tylko teściowa skoro nie pracuje się zajmie więc musze troszkę cicho siedzieć. po drugie czasem specjalnie dla mnie jakieś obiadki gotuje- np. dzisiaj dla mnie specjalnie śledzie, wczoraj nam kupiła szprotki w pomidorach, których zapomnieliśmy rano otworzyć (więc na pewno mnie zapyta dlaczego nie wzięłam) więc ja nie mam niestety tak łatwo- musze zacisnąć zęby skoro będę od niej potrzebować :(((

Dziewczyny ja sie powoli zbieram, a niestety u teściów nie mam netu, więc nie zajrzę do Was w weekend- żebyście się nie denerwowały, że mnie pożarła :))) enpr mam w komórce, więc coś tam skrobnę codziennie, ale tez nie wiele, bo mnie szlag z tym małym wyświetlaczem telefonowym trafia. Nadrobię w poniedziałek- mam nadzieję :)
Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze ;)

reklama
zzagubiona a gdzie to byś chciała? a może nie antyrama do tego plakatu tylko czerwona ramka, a jak nie to kup może większą antyramę i pod obraz wstaw czerwone tło tworząc taką ramkę to się nazywa jakoś chyba patpur czy jakoś tak ;)

Do góry