K
karol_in-a
Gość
zzagubiona no to ciemniejsze kaczupino
na kominku
żebyś nie przesadziła z tym czerwonym, chyba, że bardzo lubisz 
scotland, suonko- zamki??? hehehe.... dobre sobie! mój mąż będzie chciał im dać komplet kluczy zapewne, żeby mieli swoje i będziemy w ostateczności gośćmi we własnym domu, bo teściowie będą codziennie jak u siebie
teściowa będzie mi sprzątać- bo ja nie umiem i ciągle myle która ściera jest do kurzu, która do szyb, która do parapetów, a która do płytek w łazience, a przecież mają inne kolory!!! teść będzie grzebał i robił bałagan we wszystkich skrzynkach narzedziowych i zabierał bo mu się przeciez przyda, albo starszy synio będzie potrzebował!!!! wrrr....
nie mogę się tak nakręcać bo ją dzisiaj ugryzę chyba jak mi cos powie
((
smoczq- moja to też dobra konbieta, ale strasznie ciekawska, wścipaska i nadopiekuńcza co mnie doprowadza do szału
(( a dobrymi radami sypie tak jakby narzucała nam swoje zdanie i wcale się z tym nie kryje mówiąc przy tym, że ona właśnie tak wymyśliła.
a mnie sie wtedy żyłka napina i na przekór próbuję zrobić
))
scotland, suonko- zamki??? hehehe.... dobre sobie! mój mąż będzie chciał im dać komplet kluczy zapewne, żeby mieli swoje i będziemy w ostateczności gośćmi we własnym domu, bo teściowie będą codziennie jak u siebie
nie mogę się tak nakręcać bo ją dzisiaj ugryzę chyba jak mi cos powie
smoczq- moja to też dobra konbieta, ale strasznie ciekawska, wścipaska i nadopiekuńcza co mnie doprowadza do szału
Ostatnio edytowane przez moderatora: