-Lorelain-
Fanka BB :)
macie pomysł na jakiś dobry obiadek z mięsa mielonego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
macie pomysł na jakiś dobry obiadek z mięsa mielonego?
troszkę sobie przerwę w sprzątaniu zrobiłam i poczytałam co tam u wasdalej mnie jajniki od czasu do czasu kują. Właśnie do mnie teściowa zadzwoniła z "radosną" nowiną, że kuzyn mojego m będzie tatusiem. Wpadli raczej bo na świętach coś zaczęli o ślubie w czerwcu przebąkiwać. A tu masz taka niespodzianka. Ja tam im źle nie życzę i nawet nie zazdroszczę tylko znowu się nasłuchałam, że wszyscy nas przegonią... Mój M jest najstarszym z całego grona kuzynów i jakoś tak im się wydaje, że powinniśmy pierwsi mieć dziecko. A to już tylko my zostaliśmy i młodszy brat mojego M, który dopiero zapoznał "możliwą" przyszłą żonę. Już mam dość takich tekstów i czasami mam ochotę im powiedzieć co nieco.... Tak tylko sobie marudzę....sorki ogólnie jest ok idę skończyć sprzątać Jane dobrze wiem jak to jest ale ja takie gatki ucinam krotko....przeciez kazdy swoje zycie uklada po swojemu....a cos mi sie przypomnialo jak bylam teraz w pl na swieta to przyszla ciotka z wnusiem 9 miesiecy....wzielam tego malego na rece i weszlam do domu a tata jak mnie zobaczyl z bejbikiem to sie rozplakal Tak bardzo chcialabym by doczekal wnukow....
![]()