dzoana no czasami trzeba kłamać ale to w końcu nasza sprawa kiedy chcemy mieć dzieci i nikt nie może nam tego zabronić!!!
lorelain ja chcę pracować jak najdłużej ale to jest teraz a jak będę w ciąży to się zobaczy

ciężko powiedzieć co wtedy będzie ale ja na pewno do pracy wrócę więc raczej chcę mieć dobra sytuacje pozostawiona na moją nieobecność. Myślę, że nie będzie z tym problemu. Moja szefowa jest naprawde równa babka. A koleżanki z zespołu bardzo wyrozumiałe.
dozana ja wczoraj byłam na "Dziewczynie z tatuażem" i naprawdę super jest. Powiem Ci, że ja tak lubię tą serię, że i książka i szwedzki film mi się bardzo podobały no i nie widziałam jak to będzie z amerykańską wersją ale powie, że miło mnie zaskoczyli

amerykański rozmach czasami jest fajny. I w większości trzymali się książki. Polecam
a powiem wam że gdyby nie mój M to chyba bym się już dawno złamała i powiedziała moim przyjaciółkom:-( może byłoby łatwiej ?? ale z drugiej strony żadna z nich nie jest teraz na etapie dzieci. Tak się jakoś porobiło. Jedna z nich w tym roku co prawda miła ślub ale chyba o dzieciach jeszcze nie myślą. Druga jest singielką (choć nie jest wcale przeciwniczką dzieci i na pewno by się cieszyła gdym była w ciąży), a trzecia straciła męża w tym roku i w wieku 27 lat została wdową

dlatego tak się jakoś porobiło że one nic nie wiedzą.